הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סקווטים

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
אהלן,

נתקלתי בפורום הזה ברשת, פורום נחמד!

הסתכלתי פה ושם על חבר'ה שעושים סקווטים וראיתי שהרוב מגיעים ל90 מעלות(מה שנקרא PARALEL) ולא יורדים לדיפ עד הסוף. יש סיבה מיוחדת לכך?

ראיתי גם שרשורים שבהם קוראים ל90 מעלות "חצי", אם אני לא טועה "חצי" זה כשלא מגיעים ל90 מעלות אלא נעצרים לפני ...

קיצר קצת סדר בבלאגן אם אפשר, תודה מראש

U GOT IT...אנחנו רק מחכים לפון החדש של הכל יכול כדי לצלם...

התחייבנו על שבוע אז תנו שבוע ...

ד"א KALINA, כמה ה1RM שלך?
עם זה IPHONE- נדפקתם,בעיה לעביר..
RM1 שלי שצולם ולא עבר ביקורת של הקהילה פה 250,אבל מבחינתי זה המספר.

אבל הוא גם לא עבר את הביקורת של הקהילה שאתה כן מעריך את דעתם.

זה תלוי:
איזה סקוואט? איזו פדרציה? חליפה אחת? שתי חליפות? RAW? חגורה? רצועות ברכיים? לקופסא? עם גומיות או בלי? עם שרשראות או בלי? בתחרות או אימונים?
WTF!
על זה דיברתי-עז לפי דרישות הפורום שחלקם אני מצדיק הסקווט שלי לא עובר...
אבל מבחינתי סבבה...

• פותח/ת השרשור
נחמד. ומה המשקל שכן עבר את הביקורת של הקהילה שדעתה חשובה לך?

בכלל לא בעיה להעביר. מחברים לאייטיונס וזהו.
ואם יש מק, אבל iMovie עושה עבודת עריכה מכובדת.

נחמד. ומה המשקל שכן עבר את הביקורת של הקהילה שדעתה חשובה לך?
ועוד דבר חשוב!!! תקשיבו לי טוב,אל תנסו לצלם מה שאתם לא,כדי להרשים כמה ספקנים פה...יש לי נסיון מר בתחום,ככה נפצעתי...עדיף בריאות מאשר ערכה מאולצת של איזה תמבל וירטואלי שבקושי מרים חצי ממה שאתה...

בכלל לא בעיה להעביר. מחברים לאייטיונס וזהו.
ואם יש מק, אבל iMovie עושה עבודת עריכה מכובדת.
מי שצילם RM5 שלי ב IPHONE-הוא בחור לא חכם במיוחד,קיבץ חתך,לא הצליח לשלוח,יצאה שם 4 חזרות באיכות של סרטים של מאה 19...רוצה לראות? אני אשלח לך בפרטי

מי שצילם RM5 שלי ב IPHONE-הוא בחור לא חכם במיוחד,קיבץ חתך,לא הצליח לשלוח,יצאה שם 4 חזרות באיכות של סרטים של מאה 19...רוצה לראות? אני אשלח לך בפרטי

זה לא גדול מדי לשלוח בפרטי? אם תצליח, תעביר, אני אנסה לערוך נורמלי.
אבל זה בדרך כלל גדול בשביל לשלוח (מעל 10 מ"ב).

זה לא גדול מדי לשלוח בפרטי? אם תצליח, תעביר, אני אנסה לערוך נורמלי.
אבל זה בדרך כלל גדול בשביל לשלוח (מעל 10 מ"ב).
זהו שזה היה גדול והוא קיבץ וחתך בשביל לעביר בMMS-מה שנשאר-ממש זוועה

אני אשמח עם תנמק-כלי להבין איך אתה חושב

כשאתה לא יורד מתחת למקביל, אין לך שליטה על הטווח תנועה ולכן אתה תצמצם אותו (גם בלי שתשים לב) מספיק כדי להרים את ה 250 האלה. 200 ל 5 חזרות מתחת למקביל זה הרבה יותר מרשים כי זה מחייב אותך להיות חזק בכל טווח התנועה.

זאת גם הסיבה העיקרית להתעקש על טווח תנועה מלא. יש לך מדד להתקדמות, כי אתה יודע שלא העלת משקל על חשבון זה שאתה מזיז אותו למרחק יותר קטן.

אני מקווה שתבין פעם אחת ולתמיד שזה לא נאמר כדי לרדת עליך או כל דבר בסגנון, ותפסיק לבקש להוכיח את זה פנים מול פנים 😛 או שזה הגיוני לך, או שלא

אז (אני מדבר פה תיאורתית) נגיד ואתה יורד עד שהתחת שלך כמעט משפשף את הרצפה אבל הברכים שלך גולשות והגב שלך כמו של חתולה ויעירו לך על זה.. הערות לא יתקבלו בברכה כי לדעתך זה נכון?

לא מבין למה כל כך מענין לדבר תיאורטית במקום להמתין בסבלנות שבוע. אפשר לחשוב שביקשו מאנשים כאן להתאפק חודש.

יאללה ילדים, תעלו סרטונים. מי שעושה סקוואט יותר עמוק משלי אני מתחייב להפציץ במוניטין, מי שלא יאלץ להסתפק בלשחק עם מיקי מאוס.

כשאתה לא יורד מתחת למקביל, אין לך שליטה על הטווח תנועה ולכן אתה תצמצם אותו (גם בלי שתשים לב) מספיק כדי להרים את ה 250 האלה. 200 ל 5 חזרות מתחת למקביל זה הרבה יותר מרשים כי זה מחייב אותך להיות חזק בכל טווח התנועה.

זאת גם הסיבה העיקרית להתעקש על טווח תנועה מלא. יש לך מדד להתקדמות, כי אתה יודע שלא העלת משקל על חשבון זה שאתה מזיז אותו למרחק יותר קטן.

אני מקווה שתבין פעם אחת ולתמיד שזה לא נאמר כדי לרדת עליך או כל דבר בסגנון, ותפסיק לבקש להוכיח את זה פנים מול פנים 😛 או שזה הגיוני לך, או שלא
אני יכול להסכים עם החלק התיאורתי...ישכנע אותי סופית לראות אותך עושה כל זה לידי עם משקלים שלא בושה להשמיע אותם...
מ הבעיה להפגש אני לא מבין?!!! אני לא כזה אלים...גוגל משקר:sarcastic:

אני יכול להסכים עם החלק התיאורתי...ישכנע אותי סופית לראות אותך עושה כל זה לידי עם משקלים שלא בושה להשמיע אותם...
מ הבעיה להפגש אני לא מבין?!!! אני לא כזה אלים...גוגל משקר:sarcastic:

יש סרטונים שלי בלוג שלי, אתה מוזמן להסתכל. רק תגיד לי מה זה משקלים שלא בושה להשמיע אותם ואני אראה לך סרטון.

איפה אתה מתאמן?

מבחינתי זה 200% ממשקל עצמי וצפונה במשקלי עבודה של ב.ב. מתאמן בב"ש. אוהב לבקר בכל הארץ

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית