הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pre-workout שיתן לי להירדם בלילה

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני מתאמן תמיד מאוחר , מתחיל בסביבות 20:00-21:00
ניסיתי להשתמש בקפאין 200mg ופשוט לא נרדמתי בלילה בימים שהשתמשתי בזה (ממש עד הבוקר)

חשבתי לנסות לקחת חצי כדור אבל האמת שאני ממש מפחד לא להירדם הלילה אם אני אקח את זה חח זה היה סיוט (ועוד מחר יש לי יום רגליים)

יש לכם המלצה ל-pre-workout שיתן לי גם מרץ ויעורר אותי וגם יאפשר לי לישון כמו בן אדם? עבר עלי שבוע מזעזע בגלל הקפאין הזה חח

יש PRE ללא קפאין באתרים מחו"ל (לא ידוע לי על דבר כזה בארץ), אני לא יודע עד כמה הם יעלים ביחס לאלו עם קפאין
במקומך הייתי חושב על פתרון אחר כי אתה מתאמן ממש מאוחר וכמעט כל PRE שיתן לך בוסט יעורר אותך ויקשה עלייך לישון לפחות ב4-6 שעות אחרי שאתה לוקח את זה

• פותח/ת השרשור
יש PRE ללא קפאין באתרים מחו"ל (לא ידוע לי על דבר כזה בארץ), אני לא יודע עד כמה הם יעלים ביחס לאלו עם קפאין
במקומך הייתי חושב על פתרון אחר כי אתה מתאמן ממש מאוחר וכמעט כל PRE שיתן לך בוסט יעורר אותך ויקשה עלייך לישון לפחות ב4-6 שעות אחרי שאתה לוקח את זה

אם יכלתי להתאמן בצהריים זה היה פותר לי הכל אבל אני לא יכול

שוט אספרסו?

ניסיתי כמה פעמים, לא שמתי לב כל כך להשפעה

• פותח/ת השרשור
קפה, כל טבליה בערך היא הרבה יותר חזקה
יש הערכה של כמה זמן בערך לוקח עד שהטבליה מפסיקה להשפיע?
אני מחר מתכוון ללכת להתאמן מוקדם ויש לי יום רגליים אז אני אשמח לקחת אחת...
אם אלך להתאמן באיזור 16:00 ואקח את הטבליה ב-15:00 לדעתך ההשפעה תעבור עד שאלך לישון בסביבות 1-2 בלילה?

לדעתי אמורה לעבור. אם ההשפעה היא להרבה זמן אז למה שלא תיקח את הטבליות נגיד שעתיים או 3 לפני האימון ואז כשתצתרך ללכת לישון ההשפעה כבר תעבור?

חח אני פשוט לא מאמין... אשכרה לקחתי כדור בשעה 15:30 , התאמנתי בשעה 17:00 ושוב לא נרדמתי

14 שעות עברו!!!
ואיך הגעת למסקנה שזה דווקא הכדור? אולי מדובר על הפרעות שינה שלא קשורות לקפאין? אולי בגלל שברגע שאתה לוקח את הכדור אתה כל כך מפחד לא לישון כמו שצריך שזה מה שגורם לך לא לישון כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
ואיך הגעת למסקנה שזה דווקא הכדור? אולי מדובר על הפרעות שינה שלא קשורות לקפאין? אולי בגלל שברגע שאתה לוקח את הכדור אתה כל כך מפחד לא לישון כמו שצריך שזה מה שגורם לך לא לישון כמו שצריך.

כי ביום שלא לקחתי אותו נרדמתי תוך שנייה
וגם לםני שהתחלתי לקחת אותם

וביומיים הראשונים לשימוש לא חשבתי אפילו שזה יכול להשפיע לי על השינה ולא נרדמתי

הצלחתי להירדם בשעה 7 בבוקר היום וקמתי ב11:15... עדיף להפסיק להשתמש בקפאין כי החוסר בשינה לא שווה את זה

כי ביום שלא לקחתי אותו נרדמתי תוך שנייה
וגם לםני שהתחלתי לקחת אותם

וביומיים הראשונים לשימוש לא חשבתי אפילו שזה יכול להשפיע לי על השינה ולא נרדמתי

הצלחתי להירדם בשעה 7 בבוקר היום וקמתי ב11:15... עדיף להפסיק להשתמש בקפאין כי החוסר בשינה לא שווה את זה
אז פשוט תפסיק להשתמש בכדור ובמקום זה תשתה קפה שחור, הוא יותר חלש מכדור אבל יעשה את העבודה.

אם הקפאין זה באמת מה שגורם לך לחוסר שינה אז למה פשוט לא להפסיק לקחת אותו ולהתאמן ככה? אולי תהיה פחות אנרגטי באימון אבל תחשוב אם זה שווה לך לעומת לפגוע בשגרת חיים.

לקחת קפאין של ALL MAX טבליה אחת של 200 מ"ג בשעה 17:00 שהאימון בשעה 17:30 זה בסדר ?? הכוונה טווח הזמן בין הלקיחה לבין השינה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית