הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחלבונים

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אני מדבר על אבקות גיינרים וחלבונים.
מה הקטע של כל הרופאים שאומרים לא לקחת? ובכללי כל האנשים שמתנגדים לזה....
מה הקטע?
יש בזה משהו לא טוב? מה ההבדל בין אבקה לטונה...
אז מה שאני אומר זה יש בכלל תופעות לוואי לאבקות? או כמו רובן - הן דימיוניות?

הקטע הוא...
שהרופאים שלך לא יודעים מה זה בדיוק אבקת חלבון וגיינרים.
אבל בשביל מה לך, תכניס את החלבונים מאוכל, ככה תצטרך לאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
זה לא הרופאים שלי...זה הרופאים של כולם ...[דווקא שלי אמרו לי שאין בעיה]
אבל סתם אני רוצה לדעת את הסיבה מדוע..

טכנית, אם הרופאים של כולם מלמדים שיש בעיה, אז גם הרופאים שלך מלמדים שיש בעיה, אחרת הם לא היו הרופאים של כולם.
ובורות היא סיבה מספקת בשבילך?

טכנית, אם הרופאים של כולם מלמדים שיש בעיה, אז גם הרופאים שלך מלמדים שיש בעיה, אחרת הם לא היו הרופאים של כולם.
ובורות היא סיבה מספקת בשבילך?
הם לא הרופאים של כולם, הם מוכלים בקבוצת הרופאים של כולם.
ThumbsDown.jpg

הקטע הוא...
שהרופאים שלך לא יודעים מה זה בדיוק אבקת חלבון וגיינרים.
אבל בשביל מה לך, תכניס את החלבונים מאוכל, ככה תצטרך לאכול יותר.
רופאים יודעים טוב מאד- כל עגלת תרופות במחלקות כוללת פרו-גים בטעם ווניל,ולגבי גיינר-האנשור זה גיינר ...כיף?👑

רופאים יודעים טוב מאד- כל עגלת תרופות במחלקות כוללת פרו-גים בטעם ווניל,ולגבי גיינר-האנשור זה גיינר ...כיף?👑

זה בדיוק העניין, יש רופאים שיאמרו לך שאתה לא צריך את זה כי אין לך מחסור בחלבון באוכל, ויש כמה רופאים שאפילו יעלו את ההשערה שאבקת חלבון מכילה סטרואידים.

זה בדיוק העניין, יש רופאים שיאמרו לך שאתה לא צריך את זה כי אין לך מחסור בחלבון באוכל, ויש כמה רופאים שאפילו יעלו את ההשערה שאבקת חלבון מכילה סטרואידים.
יש גם רופאים שדרכם אנחנו משיגים סטרואידים...צא מהסטריאוטיפים

יש גם רופאים שדרכם אנחנו משיגים סטרואידים...צא מהסטריאוטיפים

זה לא סטריאוטיפ, זה קרה לי אישית. רופא המשפחה שלי "אסר" עלי לקחת אבקת חלבון בטענה שהיא מכילה סטרואידים.

זה לא סטריאוטיפ, זה קרה לי אישית. רופא המשפחה שלי "אסר" עלי לקחת אבקת חלבון בטענה שהיא מכילה סטרואידים.
רופה המשפחה שלי יהיה מאושר בתול שהוא הציל חיים עם אני אתחיל להשתמש רק באבקות חלבון:IZAVno6Ssw:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית