הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות הממתיקים באבקת חלבון

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך

shabi

משתמש מתחיל
256
1
נק' מוניטין:
177
256
1
יש למישהו מושג כמה ממתיקים יש במנת אבקת חלבון נגיד ביחס לקולה ? אני חושב על זה שכל יום במשך שנתיים אני לוקח 2 מנות חלבון ומעניין אותי כמה ממתיקים אני מכניס לגוף
כבר כמה חודשים רצוף שאני שותה רק חלבון וניל כי הוא הכי פחות מתוק ועושה רושם שגם בלי צבעי מאכל מלאכותיים (יש לו צבע טיפה קרמי )
אז מה דעתכם....

• פותח/ת השרשור
למה השתבשה ? אף אחד לא יחלוק על זה שממתיקים זה זבל כימי
אלא אם יש שם סטיביה , מה שלא
הבנתי שגם הסוכרלוז נחשב בטוח יחסית ,אבל באבקה שאני לוקח כתוב סוכלוז ואצסופלם האשלגן -
האם זה בכלל ממתיק האצסולפם?

אני משתמש בnatural whey של אופטימום כבר איזה חודשיים, בטעם שוקולד, והוא ממש נחמד. גם לא מתוק כל כך וגם לא משאיר יותר מדי טעם לוואי.

אבל ראיתי שעכשיו הם שינו את המרכיבים קצת אז אני לא יודע אם הטעם אולי קצת שונה.

ואסצולפם זה ממתיק, נחשב לבין הפחות בריאים.

נראה כמו אחלה דבר מה שרן שם, יש את זה בארץ?

היה לפני יותר משנתיים והיבואן לא מביא את זה
לא מבין מה רע באבקה רגילה ?
אתה חושב שהירקות שאתה אוכל יותר בראים ? או הבשר, מוצרי חלב וביצים יותר בריאים ?
הכל מרוסס וכל החיות מקבלות זריקות (אנטיביוטיקה ועוד)

והעשן שאתה שואף לריאות שלך יהרוג אותך לפני הסוכרזית

אורגני גבר

אין דבר כזה
זו דרך להוציא מאנשים כסף
אתה באמת חושב שיש דרך להרחיק מזיקים מירקות ופירות ? אתה מאמין לזה ?
ללא ריסוס היבול יורד בעשרות אחוזים

אתה באמת מאמין שהתרנגולות/פרות לא מקבלות סידרה של חיסונים ?
אז תמשיך לשלם על "אורגני"

אורגני היחיד זה לגדל בגינה שלא משתלם, בשבוע אני אוכל כל מה שתגדל בגינה שלך שנה

אני מנסה להמנע מסנגוריה על מזון אורגני, לא כי אני מפקפק בשיטות הגידול של המזון האורגני אלא כי אני לא בטוח שהגידול הקונבנציונאלי בישראל הוא בעייתי. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפני שאתה מדבר על הנושא לבדוק אותו, במקרה הזה את הגופים שמפקחים על הנושא (אגריאור למשל) ולראות שיש תקנים ברורים ודי מחמירים למהו גידול אורגני ומה לא.

ויש מעטפות לבנות עם ניירות ירוקים בפנים
אל תהיה נאיבי
ועוד 1001 קומבינות להערים על הפקחים
דוגמא אחת:
לנהל משק אורגני אמיתי אבל חוץ מהמשק לקנות סחורה מהשטחים ולמכור אותה כאורגני

אין דבר כזה
זו דרך להוציא מאנשים כסף
אתה באמת חושב שיש דרך להרחיק מזיקים מירקות ופירות ? אתה מאמין לזה ?
ללא ריסוס היבול יורד בעשרות אחוזים

אתה באמת מאמין שהתרנגולות/פרות לא מקבלות סידרה של חיסונים ?
אז תמשיך לשלם על "אורגני"

אורגני היחיד זה לגדל בגינה שלא משתלם, בשבוע אני אוכל כל מה שתגדל בגינה שלך שנה

השם "אורגני" לוקח הרבה כסף ממי שמחפש אותו. יכול להיות שהשיכולים של הפגיעה ביבול נלקחת בחשבון. אבל למה להם להתחשב, אם הם יכולים לכתוב "אורגני" ולקחת כסף זהה ערך לאורגני, על משו שהוא לא אורגני?
מנגנוני הבקרה בארץ לא משו, ואפילו הקנסות לא כאלה מאיימים.
אורגני או לא אורגני, בסוף במעי ובכבד, הכל נראה אותו דבר.

אנשים כתבו פה, שיש מנגנוני בקרה, זה שיש אותם, לא אומר שלא מתנהלים שם עניינים מתחת לשולחן, את הקומבינות הישראליות, לא נראה לי שהחברה פה שכחו.

בשבילי, אין כמו האוכל התעשייתי, המשמין והטוב.

אני מנסה להמנע מסנגוריה על מזון אורגני, לא כי אני מפקפק בשיטות הגידול של המזון האורגני אלא כי אני לא בטוח שהגידול הקונבנציונאלי בישראל הוא בעייתי. בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפני שאתה מדבר על הנושא לבדוק אותו, במקרה הזה את הגופים שמפקחים על הנושא (אגריאור למשל) ולראות שיש תקנים ברורים ודי מחמירים למהו גידול אורגני ומה לא.
זה אותם ירקות מרוססים אבל מרססים אותם פחות, ושמים אותם יותר מהר על המדף כי יש להם חיי מדף פחותים.

• פותח/ת השרשור
moo אני מסכים איתך שכל האוכל שלנו מזוהם ,הירקות מרוססים ומשקים אותם במי קולחין שאין על תהליך הטיהור שלהם כמעט פיקוח אז בעצם כל הממיסי שומנים, והכימיקלים שאנחנו שופכים באסלה מגיע אליהם בכמות מסויימת,וגם כל התרופות שנפלטות מאנשים . הבשר עם כימיקלים ומזריקים לפרות אסטרוגן . קיצר זוהמה .
אבלללל-- אני לא בדיעה שאם כבר הכל מזוהם אז נקלקל את הגוף עוד יותר כי מה זה כבר משנה ,ההפך,צריך לנסות ולצמצם נזקים ,ותמיד אפשר לצמצם אותם , אם זה בתזונה נכונה למשל או להימנע מצבעי מאכל מלאכותיים וגם מ-ממתיקים . אז אני למשל צורך ממתיקים רק באבקת חלבון ,ולא אוכל שום מוצר דיאט ,ולא אוכל דברים עם צבעי מאכל מלאכותיים .
זהו -- חחחח ואחרי החפירותתת - נראה הגיוני שבאבקת וניל יש פחות ממתיקים מאשר הטעמים החזקים יותר ? וגם אין צבעי מאכל ?

זהו שזה זניח
להכניס פעם ביום מנה קטנה של סוכרזית לא תגרום לך נזק

הטלפון הסלולרי שלך מקרין לך למוח יותר סרטן מכל דבר הוא משדר לך למוח קרינה אלקטרומגנטית ממרחק של 4 ס"מ מהמוח

הוא יותר מסוכן מאנטנה סלולרית כיוון שהקרינה פוחתת בריבוע המרחק ככה שטלפון 4 ס"מ מהמוח יותר מסוכן מאנטנה 100-200 מטר ממך

אם הבריאות חשובה לך תיפטר ממנו.

זהו שזה זניח
להכניס פעם ביום מנה קטנה של סוכרזית לא תגרום לך נזק

הטלפון הסלולרי שלך מקרין לך למוח יותר סרטן מכל דבר הוא משדר לך למוח קרינה אלקטרומגנטית ממרחק של 4 ס"מ מהמוח

הוא יותר מסוכן מאנטנה סלולרית כיוון שהקרינה פוחתת בריבוע המרחק ככה שטלפון 4 ס"מ מהמוח יותר מסוכן מאנטנה 100-200 מטר ממך

אם הבריאות חשובה לך תיפטר ממנו.
לא מאמין

למה אתה לא מאמין ?
שטלפון סלולרי באיזור קליטה לא טוב (מעט פסים) שאתה מנסה לדבר הוא מגביר את הקרינה כדי לקלוט יותר טוב

אתה מניח אותו במרחק 4 ס"מ מהמוח

לא מקרין יותר חזק מ100-200 מטר אנטנה ?

זה לכל החכמים שישנים עם הסלולרי על השידה ליד הראש כל הלילה מטגן אותך

• פותח/ת השרשור
אוי לראש שלי בימים שהייתי עם רשת ירדנית בפלאפון עולה על איזה ג'בלאה בביקעה לחפש איזה פס קליטה של סלקום . חחח יאללה ממתיקים וסטרואידים!

אוי לראש שלי בימים שהייתי עם רשת ירדנית בפלאפון עולה על איזה ג'בלאה בביקעה לחפש איזה פס קליטה של סלקום . חחח יאללה ממתיקים וסטרואידים!

צודק אחי
עדיף, לפחות תהיה גדול וחזק

פלאפון סתם משגע ת'מוח

מאיפה הנתונים האלו?

אתה יכול לבדוק אם זה מעניין אותך כמה הקרינה של כל מכשיר ומה התקינה אומרת
וגם של כל אנטנה

בדקתי את זה בזמנו (לפני 9 שנים)

אתה יכול לעשות חישוב פשוט של מרחק, קרינה נופלת בריבוע המרחק
למשל אחרי מטר 9*
אחרי 2 מטר 3

ותעשה חישוב של 4 ס"מ כמה קרינה יש מהמכשיר
וחישוב של 200 מטר כמה קרינה יש מהאנטנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית