הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב גב מותני

פפפפ

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
שלום לכולם,יש לי כבר כמה חודשים כאב גב מותני מוזר כזה,מעין תחושת כבדות כזו בגב תחתון/מותן בצד ימין,יש לציין שהפעם הראשונה שחשתי בכאב הייתה לאחר אימון בחדר כושר לפני שלושה חודשים,הכאב הולך ובא בהתאם לאימונים וכו,בכל פעם כשאני מתכופף אני מרגיש משהו כזה כבד כאילו הגב לא מתכופף באופן חלק בצידו הימני,אשמח בבקשה לתגובות מה זה יכול להיות...
אני חשבתי יותר בכיוון של שריר שנתפס בצורה כרונית או משהו כזה,
אם אני לא מתאמן אין את ההרגשה הזאת,לי זה מרגיש משהו כמו שריר,שוב,אשמח לתגובות

ייתכן ויש לך חוסר איזון בשרירים. אתה שם לב להטייה של הגוף קדימה או משהו כזה? אולי הרגליים שלך לא באותו אורך?

יכול להיות שזה נוקשות של השריר באזור
יכול להיות שהאמסטרינג תפוס מאוד וזה מקרין לך ללמעלה
ויכול להיות שזה בלט דיסק שלוחץ על העצב ובגלל זה מרגישים כאב בהתכופפות כי כשאתה מתכופף החוליה נלחצת לצד הנגדי לצד שבו התכופפת ולכן במצב של בלט היציאה של החוליה מהגוף שלה מחמיר ויש נגיעה בעצב

• פותח/ת השרשור
לא מרגיש חוסר איזון
לגבי התגובה השנייה נראלי שזה באמת נוקשות של השריר,כי הכאב הוא רק שאני מתכופף ומותח את השריר,כמו כן לאחר שאני מתכופף כמה פעמים והמקום כבר מתוח,אז כבר לא כואב הגב,באותו זמן קצר בו אני מתכופף
בכל מקרה יש לי בקרוב MRI רואים את זה שם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית