הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Big Dogs 2

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
אשכול עדכונים ומידע לגבי התחרות שככל הנראה תציג את הפודיום הכי חזק בהסטוריה.

לפני שנה מרקוס מרקופולוס הגה רעיון די יומרני לעשות תחרות פאוורליפטינג ללא קטגוריות, הטוטאל הגבוה זוכה. הוא התעקש שלא יהיה משקל באולם התחרות כדי להוציא כל דיון של רטיו בהקשר של הזוכה.

באותה תחרות ראינו לראשונה בהסטוריה פודיום מלא מעל 1000 קילו טוטאל:
אנדריי מלאניצ׳ב 1140
שון דוייל 1047
צ׳אד ווסלי סמית׳ 1030

למרות שהאירוע הסתיים בהפסד כלכלי, סה״כ פרסים עלה מ$30,000 ל$40,000 כאשר המטרה הכלכלית היא פשוטה - לא להפסיד.

התחרות מתקיימת באמפי תיאטרון, כרטיסים עולים החל מ70$ עד ל$110. המון חבר׳ה מאוסטרליה ומכל העולם אשכרה טסים לצפות בתחרות, זה משהו חסר תקדים בספורט (עם כרטיסים ככ יקרים).

המתחרים (טוטאל הכי גבוה עד היום):
אנדריי מלאניצ׳ב 1140
אריק ליליברידג׳ 1115
דניאל בל 1090
שון דוייל 1050
גוויין ג׳ונסטון 1000
אלכס סיימון 985
לוק פולי 965
פיל וויילד 905

מי יהיה הפודיום לדעתכם?

לינק לצפייה ישירה בתחתית הפוסט.
שידור ישיר בHD (חינם) החל מיום ראשון 5:00 בבוקר שעון ישראל.

pro_raw_big_dogs_2.jpg

ProRaw BigDogs2 - The Streaming Guys - Live Video Webcast Experts
הערה:
הצפייה ישירה היא בחינם כי שנה עברה צפייה בתשלום סמלי ($10) לא עבדה ושידרו את זה פיראטי לכולם.
ההפקה היא באיכות מאד גבוהה (2 צלמים ומפיק) בעלות של אלפי דולרים. מי שמוכן לתרום כמה גרושים דרך הלינק, זה יעזור לתחרויות הבאות - פרסים יותר גדולים, רמה יותר גבוהה, מתחרים יותר טובים וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני יכול להעיד שהמארגן לא מרוויח גרוש מהתחרות הזאת.

• פותח/ת השרשור
חוץ ממאמן ותזונאי כל השאר זה בולשיט

זכותך בהחלט לחשוב ככה.

אבל כמו שאמרתי, אד קואן אמר את זה חד משמעי בשידור.

אתה באמת חושב שכל הליפטרים ברמה הגבוהה סתם מבזבזים הון תועפות על פיזיו/כירו/מעסים? אתה חושב שקבוצות כדורגל/פוטבול/כדורסל סתם מחזיקים 1-2 פיזיותרפיסטים במשרה מלאה?

אם לא היו לי אנשי מקצוע טובים מסביבי, סיכוי כמעט וודאי שהייתי פורש מפאוורליפטינג תחרותי, ואני לא ברמה גבוהה מאוד, בלי פציעות מטורפות.

זכותך בהחלט לחשוב ככה.

אבל כמו שאמרתי, אד קואן אמר את זה חד משמעי בשידור.

אתה באמת חושב שכל הליפטרים ברמה הגבוהה סתם מבזבזים הון תועפות על פיזיו/כירו/מעסים? אתה חושב שקבוצות כדורגל/פוטבול/כדורסל סתם מחזיקים 1-2 פיזיותרפיסטים במשרה מלאה?

אם לא היו לי אנשי מקצוע טובים מסביבי, סיכוי כמעט וודאי שהייתי פורש מפאוורליפטינג תחרותי, ואני לא ברמה גבוהה מאוד, בלי פציעות מטורפות.
פשוט בוא נדבר על המכניזם של כל השאר.
מה אנחנו יודעים על שיקום? הזרמת דם וחיזוק שרירי.
כירופרקטיקה פיזיוטרפיה (חוץ מחיזוק שרירי במסגרתה) ועיסוי משיגים הקלה בטווח המיידי אבל לא מרפאים יותר ממה שמאמן טוב יכול "לרפא".

וזה גם מה שעברתי בשיקום שלי. 0 תועלת אמיתית מהטיפולים. בסוף נטו אימונים בטכניקה נכונה עזרו לי.

• פותח/ת השרשור
פשוט בוא נדבר על המכניזם של כל השאר.
מה אנחנו יודעים על שיקום? הזרמת דם וחיזוק שרירי.
כירופרקטיקה פיזיוטרפיה (חוץ מחיזוק שרירי במסגרתה) ועיסוי משיגים הקלה בטווח המיידי אבל לא מרפאים יותר ממה שמאמן טוב יכול "לרפא".

וזה גם מה שעברתי בשיקום שלי. 0 תועלת אמיתית מהטיפולים. בסוף נטו אימונים בטכניקה נכונה עזרו לי.

כירופרקטיקה בהחלט משהו יוצא דופן ולמרות שאני רואה כירופרקט קבוע, לא הייתי משלם עבור טיפול כירופרקטי ״טהור״ (קליקים).

אם יש לך ידע נרחב בשיקום ומניעת פציעות, בהחלט הסיכוי שלך לטפל בעצמך הוא יותר טוב.

למרות זאת, כל כירופרקט/מעסה/פיזיו שאני מכיר, שמתאמן ברצינות, רואה בעצמו מטפל אחר לעזור בשיקום / מניעה / תחזוקה.

זה שאתה ראית מטפל שלא היה מוצלח, לא אומר שכולם כאלה. מה שאתה אומר הוא חלקית נכון, העבודה הכי חשובה היא עבודה עצמית, השאלה מי ילמד אותך מה לעשות בהתאם לאבחנה ולמצב שלך? יו טיוב? גוגל?

אני שוב שואל, כל ספורט כמעט (אולי לא שחמט) הקבוצות / מועדון / איגוד מוציא הון עתק על טיפולים, לדעתך הכל בולשיט?

כירופרקטיקה בהחלט משהו יוצא דופן ולמרות שאני רואה כירופרקט קבוע, לא הייתי משלם עבור טיפול כירופרקטי ״טהור״ (קליקים).

אם יש לך ידע נרחב בשיקום ומניעת פציעות, בהחלט הסיכוי שלך לטפל בעצמך הוא יותר טוב.

למרות זאת, כל כירופרקט/מעסה/פיזיו שאני מכיר, שמתאמן ברצינות, רואה בעצמו מטפל אחר לעזור בשיקום / מניעה / תחזוקה.

זה שאתה ראית מטפל שלא היה מוצלח, לא אומר שכולם כאלה. מה שאתה אומר הוא חלקית נכון, העבודה הכי חשובה היא עבודה עצמית, השאלה מי ילמד אותך מה לעשות בהתאם לאבחנה ולמצב שלך? יו טיוב? גוגל?

אני שוב שואל, כל ספורט כמעט (אולי לא שחמט) הקבוצות / מועדון / איגוד מוציא הון עתק על טיפולים, לדעתך הכל בולשיט?
זה שעושים זו לא הוכחה. מספיק שזה משיג הקלה זמנית בכאב וכבר שווה לאותו גוף להעניק את זה לספורטאי

• פותח/ת השרשור
זה שעושים זו לא הוכחה. מספיק שזה משיג הקלה זמנית בכאב וכבר שווה לאותו גוף להעניק את זה לספורטאי

בדקת מחקרים שאתה ככ בטוח?

שמע, אולי אתה צודק וכללללללללל הטופ של הספורט העולמי, בכל הענפים - טועה.

בדקת מחקרים שאתה ככ בטוח?
לא בדקתי אבל גם לא נתקלתי באף אחד שטען שזה מדעי.
שמע, אולי אתה צודק וכללללללללל הטופ של הספורט העולמי, בכל הענפים - טועה.
למה טועה? לא בטוח שהוא סבור אחרת ממני.
יכול להיות שגם הם מקיימים את ארסנל העיסויים כי זה פשוט מקל תחושתית, ולא כי הם חושבים שזה משקם.

• פותח/ת השרשור
לא בדקתי אבל גם לא נתקלתי באף אחד שטען שזה מדעי.

למה טועה? לא בטוח שהוא סבור אחרת ממני.
יכול להיות שגם הם מקיימים את ארסנל העיסויים כי זה פשוט מקל תחושתית, ולא כי הם חושבים שזה משקם.

אני מדבר על פיזיותרפיה. זה מאד מדעי.

כמו שאמרתי - חיזוק שרירים. לא משהו שמאמן טוב לא יודע לעשות

פיזיוטרפיה שיקומית היא לא רק חיזוק שרירים היא גם החזרת טווחי תנועה והסתגלות של הגוף למצב החדש שלו.
בגדול אני מסכים איתך שמאמן טוב יכול לשקם אותך מפציעות אבל הפיזיוטרפיסט שלי גם עשה לי עיסויים ופתח לי את הרגל והזיז לי אותה לטווחים שלא ידעתי שאפשריים כאב לי וצרחתי אבל הוא כנראה ידע מה הוא עושה.

מאמן טוב יכול ללמוד לעשות את זה, השאלה כמה זמן יקח לו ללמוד שיקומים לכל ניתוח ופציעה דרך כל מפרק ולהתנסות ולקרוא מחקרים ולראות מתאמנים או ספורטאים שעכשיו יצאו מניתוח וצריכים שיקום.

אני דווקא מאוד מעריך פיזיוטרפיסט טוב, אם הוא בא ממקום של ספורט הוא בדרך כלל יהיה גם מאמן טוב וידע מה הוא עושה.

אבל בגדול תמיד השילוב של השניים הוא האידיאלי.
אני מסכים עם אופיר, זה שלא היה לך פיזיוטרפיסט טוב לא משליך על זה שאין כאלו.

וכן התאוששות זה חלק מאוד מאוד מאוד משמעותי בספורט , אתה חושב ששחקן באן בי איי שעושה 82 משחקים בעונה יעזור לו המאמן כושר? או פיזיוטרפיסט, תאי קרח, מאסזיסט, סאונה, ג’קוזי וכו׳... כן התאוששות זה להזרים דם לשרירים ולהרגיע את הראש אבל תקרא קצת על טיפולים ספוטראפיסטים ותבין שיש פציעות של עומס ותחזוק שאם ספורטאי עלית לא יעשה אותו סביר להניח שהגוף שלו לא יתאושש.

נגיד אני חושב שאופיר מאוד מגזים עם הטיפולים שלו לעומת מה שהוא עושה ברמה המקצועית אבל אם ברמה המנטלית זה עוזר לו להמשיך אז למה לא...

ראקון אתה מקשקש שטויות, פיזיותרפיסט טוב ומעסה טוב אלו קודם כל שני תפקידים שונים, ודבר שני כל מי שעבר פציעה אקוטית במפרק תנועתי שדרש שיקום יודע שפיזיותרפיסט טוה זה זהב.

ראקון אתה מקשקש שטויות, פיזיותרפיסט טוב ומעסה טוב אלו קודם כל שני תפקידים שונים, ודבר שני כל מי שעבר פציעה אקוטית במפרק תנועתי שדרש שיקום יודע שפיזיותרפיסט טוה זה זהב.
אוקיי

• פותח/ת השרשור
אחרית הימים, אני השלד ונדב מסכימים ובאותו צד בדיון...

אדיר אני מבין מאיפה אתה מגיע, אבל זה בהחלט מגיע ממקום של חוסר נסיון / ידע בתחום וזה בסדר גמור.
נגיד אני חושב שאופיר מאוד מגזים עם הטיפולים שלו לעומת מה שהוא עושה ברמה המקצועית אבל אם ברמה המנטלית זה עוזר לו להמשיך אז למה לא...

מגזים? איזה טיפולים / תדירות אתה חושב שאני עושה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית