הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמינו ספייקינג במוצר מאסל טק

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
אני חושב על לקנות את החלבון שלהם כי שמעתי מחבר שהם טעמים מאוד וראיתי שעל האריזה שלהם מצויין BCAA ברשימת הערכים וזה קצת גורם לי לחשוד בהם-

Nitro-Amino Matrix

L-Leucine 3.2g †
(as Whey Protein, L-Leucine)
L-Isoleucine 1.9g †
(as Whey Protein, L-Isoeucine)
L-Valine 1.8g †
(as Whey Protein, L-Valine)

משהו יודע אם הם עושים ספייקינג למוצרים שלהם? רשום שזה מגיע מאבקת חלבון אבל זה נראה לי מוזר שהם קרואים לזה "אמינו מטריקס" ומציינים את זה ברשימת הרכיבים מה שחברות אחרות לא עושות

וגם אם הBCAA מגיע ממקור שהוא לא מי גבינה למה זה רע? הרי זה לא משנה את העובדה שזה BCAA שגם ככה זה די יקר בנפרד

לא רוצה סתם לזרוק לך תשובה אבל אישית לא סומך כל כך על החברה הזאת. חוץ מזה, למה לבזבז כסף על אבקות חלבון שאתה אפילו לא בטוח שהן אמינות? יש לך את my protein בין האבקות הטובות בעולם עם בדיקות מעבדה מעולות וכולה 180 שח ל 2.5 קילו. או פיור וואי של אמינו שופ שגם להם יש שקיפות מלאה. חבל על הכסף לך על בטוח.

• פותח/ת השרשור
לא רוצה סתם לזרוק לך תשובה אבל אישית לא סומך כל כך על החברה הזאת. חוץ מזה, למה לבזבז כסף על אבקות חלבון שאתה אפילו לא בטוח שהן אמינות? יש לך את my protein בין האבקות הטובות בעולם עם בדיקות מעבדה מעולות וכולה 180 שח ל 2.5 קילו. או פיור וואי של אמינו שופ שגם להם יש שקיפות מלאה. חבל על הכסף לך על בטוח.
לא אהבתי את הטעם שלהם, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ולהנות מהטעם של המוצר מאשר לחסוך ולהתאבס שיש לי את זה כי בעבר נתקעתי עם חלבון שפשוט סבלתי לשתות אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית