ייעוץ שרוולי ברך של SBD - בחירת מידה

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
אני רוכש שרוולים למטרת אימונים. סובל מכאב ברכיים שמשתפר לאחרונה אבל בבירור רפואי. האורתופד ומספר אנשים נוספים המליצו לי להתאמן עם שרוולים. הבנתי שה SBD הם הכי heavy duty ולכן יספקו הכי הרבה תמיכה לברך.

שתי שאלות:
1. כשמדובר על שרוולי SBD מדובר על standard fit ו tight fit. אני מבין שזה לא שתי גזרות שונות אלא ההמלצה של החברה למידה שאתה קונה בהתאם לאיך אתה רוצה שהשרוולים ישבו עלייך. למטרת לחץ, תמיכה וייציבות הברך, על מה ללכת?
2. יש אנשים שבוחרים בכוונה מידות קטנות עליהם כדי שהשרוול יספק עוד תמיכה בברך. אני לא מבין בזה ולכן במה אני צריך להתחשב.

נערך לאחרונה:
אם זה למטרת אימונים, תלך על מידה גדולה יחסית. זה גם ככה עשוי מחומר שנצמד מאוד בהשוואה לכל חברה אחרת.

יש להם טבלה, לך לפיה.
אני לפי הטבלה לארג׳ (TIGHT FIT) ומדיום עלה עליי איכשהו. פשוט לך לפי הטבלה.
ייש דרך מיוחדת לשים אותם חוץ משיטת השקיות או הגרביון? הלכתי על טייט פיט במדויק אחרי טבלת המידות בקושי אני נכנס בהם ואפילו לא מצליח להכנס בכוחות עצמי וחייב עזרה מבחוץ

• פותח/ת השרשור
ייש דרך מיוחדת לשים אותם חוץ משיטת השקיות או הגרביון? הלכתי על טייט פיט במדויק אחרי טבלת המידות בקושי אני נכנס בהם ואפילו לא מצליח להכנס בכוחות עצמי וחייב עזרה מבחוץ

תגיד לי איך הלך

יש עוד דרך עם חתיכת בד כזאת שאתה מלביש על זה את השרוולים ואז מושך
מחר אני אוסף את השרוולים שלי והלכתי לפי ה TIGHT FIT ולא מידה פחות וכל זה
אם אתה רוצה מחר אעדכן אותך איך זה יושב

• פותח/ת השרשור
יש עוד דרך עם חתיכת בד כזאת שאתה מלביש על זה את השרוולים ואז מושך
מחר אני אוסף את השרוולים שלי והלכתי לפי ה TIGHT FIT ולא מידה פחות וכל זה
אם אתה רוצה מחר אעדכן אותך איך זה יושב
אני אשמח. איפה קנית אגב?

היום קניתי את השרוולים שהאורתופד המליץ לי. זה די חרא עם טבעת סיליקון על הברך אבל אני מרגיש שזה כן מספק איזושהיא תמיכה אז זה גם משהו, זה גם עלה כלום כסף אז מע. פעם ראשונה ששמתי שרוולים וזה היה מעניין להרגיש שהברך לא רוצה להישאר מכופפת. בינתיים אשתמש בהם עד שארכוש את ה SBD

• פותח/ת השרשור
פלוס מינוס ככה הייתי שם ועדיין המלחמה ממשיכה,שאני מסתכל על הטבלת מידות ההיקף שלי הוא בטייט פיט בשתי מידות אני לקחתי את הקטנה יותר, כנראה עשיתי טעות
הייתי מנסה להלביש אותו על משהו רחב יותר ולתת לו להתרחב כמה שעות או לילה שלם

• פותח/ת השרשור
התכנון למחר ליצור 2 X עם עטים ולהכניס פנימה לכמה שעות ולקוות שאני לא הולך להרוס אותם
רעיון רע לדעתי. לך על צנצנת דבש, בקבוק לא פתוח של משקה מוגז ככה שהוא ממש קשיח, סתם צינור שיש לך.

אני אשמח. איפה קנית אגב?

היום קניתי את השרוולים שהאורתופד המליץ לי. זה די חרא עם טבעת סיליקון על הברך אבל אני מרגיש שזה כן מספק איזושהיא תמיכה אז זה גם משהו, זה גם עלה כלום כסף אז מע. פעם ראשונה ששמתי שרוולים וזה היה מעניין להרגיש שהברך לא רוצה להישאר מכופפת. בינתיים אשתמש בהם עד שארכוש את ה SBD
קנו לי מחול מלונדון
בכיף כשיהיו אצלי
אני אשמח. איפה קנית אגב?

אספתי את זה היום ומבחינת המידה זה מושלם
(tight fit לפי הסרגל מידות)
אין לי תאומים ענקיים או משהו כזה אז רוב הדרך היה דיי קל להעלות אותם
רק מלחמה קטנה באיזור של הברך
ביחס ל reg fit קצת יותר קשה לשים אותן אבל לא משהו בלתי אפשרי
המידות דיי מדוייקות לא נראהלי שיש טעם שתיקח מידה מתחת לtight fit

• פותח/ת השרשור
קנו לי מחול מלונדון
בכיף כשיהיו אצלי

אספתי את זה היום ומבחינת המידה זה מושלם
(tight fit לפי הסרגל מידות)
אין לי תאומים ענקיים או משהו כזה אז רוב הדרך היה דיי קל להעלות אותם
רק מלחמה קטנה באיזור של הברך
ביחס ל reg fit קצת יותר קשה לשים אותן אבל לא משהו בלתי אפשרי
המידות דיי מדוייקות לא נראהלי שיש טעם שתיקח מידה מתחת לtight fit
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית