S shanarh משתמש מתחיל 278 12 נק' מוניטין: 21 0 278 12 15/10/17 #1 אין לי ברירה אתא להתאמן בערבים, אני צריך לעשחת העמסה ואני רוצה להתחיל אותה היום עד מחר... האימון שלי יהיה היום בערב, נוראי?
אין לי ברירה אתא להתאמן בערבים, אני צריך לעשחת העמסה ואני רוצה להתחיל אותה היום עד מחר... האימון שלי יהיה היום בערב, נוראי?
ImCarryGG משתמש קבוע 1,096 235 נק' מוניטין: 473 0 1,096 235 15/10/17 #2 כל עוד יש לך מספיק זמן לפני אימון והגוף שלך לא יקיא את האוכל באימון אז אין בעיה
S shanarh משתמש מתחיל 278 12 נק' מוניטין: 21 0 278 12 16/10/17 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י ImCarryGG: כל עוד יש לך מספיק זמן לפני אימון והגוף שלך לא יקיא את האוכל באימון אז אין בעיה לחצו כדי להרחיב... תודה על התשובה האמת היה לי כבד ממש בבטן חחח היא ממש נפוחה ויש לי תחושה של צרבת אבל היה כיף להתאמן מלא בפחמימה... הצלחתי להעלות משקל בסקוואט והיה לי אפילו די קל הדדליפט היה גרוע משום מה אבל לא נורא
נכתב ע"י ImCarryGG: כל עוד יש לך מספיק זמן לפני אימון והגוף שלך לא יקיא את האוכל באימון אז אין בעיה לחצו כדי להרחיב... תודה על התשובה האמת היה לי כבד ממש בבטן חחח היא ממש נפוחה ויש לי תחושה של צרבת אבל היה כיף להתאמן מלא בפחמימה... הצלחתי להעלות משקל בסקוואט והיה לי אפילו די קל הדדליפט היה גרוע משום מה אבל לא נורא