הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מורן חווה דדליפט 125

• פותח/ת השרשור
לטעמי למרות המשקל הסופר מכובד, ה125 פשוט שערורייה.

ולא, לא התייחסתי למה שרשמת.
נו בסדר, בסופו של דבר בתחרות המטרה היא להרים מישקל מנקודה א לנקודה ב. אז אני אתיר לה להיות שערורייתית לגמרי...

אני אתיר לה להיות שערורייתית לגמרי.
תיזהרי,
על משפט כזה, כאן בפורום, עלולים לצלוב אותך ואת המכון שלך.

ה125 ניראה לא נעול, אבל סך הכל כל הכבוד העבודה.
היא מתחרה אצל אולג החודש?

מורן חווה, 62 קג משקל גוף.
בדיקת סינגלים. 115, 117.5, 120, 125
אין צורך להעיר על הטכניקה, המאמנת שלה כבר ירדה עליה מספיק בעינין ☹️
*מצד שני תמיד אשמח לשמוע ביקורת

בעיני החזרה האחרונה לא נראית עד כדי כך נורא, בטח לנוכח שאר החזרות שמראות טכניקה טובה.

ראינו כאן בפורום דברים גרועים הרבה יותר (טכניקה גרועה כשיטת עבודה, גם במשקלים לא מקסימליים ולנפח). הלוואי וכל המקרים השערוריתיים שראינו כאן היו נראים ככה.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

מצטרף לראקון: ראינו כאן בפורום משיכות דדליפט אבסורדיות עד כדי גיחוך, לעומתן ה-125 כאן נראה כאמא תרזה. לא הטכניקה הטובה ביותר, אך אפשר לראות נסיון לשמירה על מבנה טכני.

והיות וניתנה הזמנה לביקורת: ליקוי טכני בולט לעין עוד מהמשקלים הנמוכים, הוא חוסר שימוש מספיק ברגליים בשלב הניתוק. בכניסה הכבדה, זה כבר היה עונש לצופים.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

מצטרף לראקון: ראינו כאן בפורום משיכות דדליפט אבסורדיות עד כדי גיחוך, לעומתן ה-125 כאן נראה כאמא תרזה. לא הטכניקה הטובה ביותר, אך אפשר לראות נסיון לשמירה על מבנה טכני.

והיות וניתנה הזמנה לביקורת: ליקוי טכני בולט לעין עוד מהמשקלים הנמוכים, הוא חוסר שימוש מספיק ברגליים בשלב הניתוק. בכניסה הכבדה, זה כבר היה עונש לצופים.

תודה.. נכון מאוד. היא התחילה לפני 5 חודשים עם גב עגול לגמרי וההקמה היתה בעיקר גב וכופפו מרפק... השתפרה מאוד. אעלה סירטון השבוע של מישקלים נמוכים עד 100 קג ששם היא עובדת יפה. אבל מסכימה איתך לגמרי, טכניקה צריכה להישמר גם במישקלים גבוהים. ואין כאן כמעט דחיפה מהרגליים גם המוט רחוק מהגוף. מסכימה לכל מילה בעיניין הטכניקה

מה הסיבה לבחור דווקא בסומו?
לא למדת כלום בסמינר?😉
Screenshot_2017-10-17-09-34-58-633_com.android.chrome.png

קבצים מצורפים

• Screenshot_2017-10-17-09-34-58-633_com.android.chrome.png
    Screenshot_2017-10-17-09-34-58-633_com.android.chrome.png
    KB 176.1 · צפיות: 69
  • פותח/ת השרשור
אמנם מחוץ לרוסיה, אבל משכילות אצל הרוסים:)

ניסינו קלאסי, ניסינו סומו. מתאים לה יותר. אני אישית לעצמי , לאחר שלא התאמנתי מעל שנה וחזרתי, ניסיתי לנצל את ההפסקה לחזור לקלאסי שאיתו התחלתי .. המעבר לסומו עשה לי טוב לפני שנים, והגוף הרגיש בו הרבה יותר טוב גם כשחזרתי לאחרונה.
במקרה שלי וגם של מורן הרגליים יחסית חזקות. אני סובלת ממקרבים מאוד חזקים ולכן סומו תפור עלי
••זו לא אני כמובן בסירטון המצורף

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית