הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
גם ולרי בקטע הזה מפספס, לא ברור לי למה.

לא מתיחסת כרגע לאדם או איגוד. אבל בקביעת תאריך ויום יש מכלול שיקולים. עבודה/ לימודים אנשים בדכ עסוקים במהלך השבוע( לכן ימי חול המועד הם אופציה טובה כי לפחות תלמידים בחופש), מצד שני בשבת אין תחבורה ציבורית- בעיה. יש גם שיקולים של זמינות ומחיר אולם. אולמות ספורט עפ רוב תפודים במהלך השבוע. וכמובן לכל אדם יש מערכת שיקולים ותפישות שלו עצמו לגבי מיכלול של נושאים, כולל שמירת שבת.
אשמח להסבר מדוע תחרות צריכה לעלות 350 שח?
תחרות לא ״ צריכה״ לעלות כך . אם מישהו בוחר לערוך תחרות מושקעת לפי ראות עיניו, זו בחירה שלו. אם הוא מנסה לכסות חלק מהעלות שלה זו גם בחירתו. מחיר נקבע בדרך כלל בחישוב ההוצאות וחלוקה לבערך 60... כנראה כי אף אחד לא מוכן לקחת סיכון של תשלום נמוך יותר שיתחלק בין יותר משתתפים מתוך חשש שלא יגיעו מתחרים ולא יכוסו עלויות. למה? כי התחרויות מאורגנות עי אנשים שהענף חשוב להם ( כוונתי לכלללל המארגנים והאיגודים) וכנראה שיש גבול לסיכונים הפיננסיים שהן מוכנים לקחת

נערך לאחרונה:
אכן שבת או חול זו פונקציה של היצע וביקוש ואני לא יכול להוכיח מה עדיף לכאן או לכאן.

מה המניעה במקצה בוקר בשישי?

נכון שיש אנשים שלא היו רוצים להפסיד יום עבודה כדי לבוא ולהתחרות, מצד שני יש שומרי שבת שאין באפשרותם לבוא ולהתחרות בשבת אז זה יפה שיש תחרויות בחמישי כדי להתחשב בהם

מצד שני יש כאלה שלא רוצים להפסיד ימי עבודה ויעדיפו לבוא בשישי/שבת
או חבר'ה כמוני, בלי רכב או רישיון, שגרים רחוק (מאוד) והיו שמחים להגיע ולצפות ואף להתחרות. מאמין שביום חול אולג "יפסיד" פחות מתחרים וצופים

אכן שבת או חול זו פונקציה של היצע וביקוש ואני לא יכול להוכיח מה עדיף לכאן או לכאן.

מה המניעה במקצה בוקר בשישי?
Gpc מחלקים ליומיים. שישי ושבת. איכשהו התחרויות בכל האיגודים מתארכות תמיד לשעות הלילה. קשה להספיק תחרות שלמה של קרב 3 ובנוסף מקצועות בודדים וכו. אבל אולי אפשר להציע משהו דומה לליגה, סבב כלשהו. ואז אכן אפשר לחלק את התחרויות לפעם פעמיים בחודש בימי שישי.

• אהבתי
Reactions: Ger
אני חושב שאנשים פה חיים בסרט.
ל99% מהאוכלוסיה, PL זה תחביב-דרך להוציא אגרסיות אחריי יום קשה וכד', לא בהכרח כדי להתחרות.
עם כל הכבוד למה שמר אדטו עשה למען הקהילה התחרותית בארץ, להשתמש בתואר וברקע שלא לך מטעה אנשים, ובייחוד צעירים, פה הבעיה. זה פלילי, ומתישהו מישהו הולך להסיר את הכפפה ולקרוע לו את הצורה משפטית.
מגוחך בעיניי נסיון של אנשים להגן על הנוכל הזה, כל נסיון.

@MasterSplitter זה מאוד עוזר לחשוף שחיתויות בספורט, בייחוד אם אתה רוצה לשמור על הקהילה. מה שמשאיר את הקהילה התחרותית חיה זה לא המתחרים, אלא הצופים ואלה שמתאמנים לכיף ומקבלים דוגמא מהמתחרים. יש סיבה למה אפילו הNFL שכיסה שנים את המחקרים על הנזק המוחי שנגרם מהספורט, יצאו מהארון בנושא הזה. זה נקרא תדמית. אם אתה רוצה שהספורט שלך יחיה, כדאי לך מאוד שפרשות מהסוג הזה ייחשפו.
תשתיק ותטאטא מתחת לשטיח?זה יצוף למעלה. אתה חושב שאדטו גדול מויינשטיין?גדול ממאמני נבחרת מזרח גרמניה וBAYER?
רק ייטב לקהילה אם ינפנפו אותו, ורק ייטב לאנשים שנכנסים לספורט אם משרד הבריאות יראה לו מאיפה משתין הדג.
אגב העליתי את הכתבה לקבוצת הפווארליפטינג הישראלית ונחסמתי.
oh well

אגב העליתי את הכתבה לקבוצת הפווארליפטינג הישראלית ונחסמתי.

ברגעים כאלה תמיד כיף להזכר בכמה פנינים מהעבר:

פעם מלכלים על אושר, פעם על גל, איש יקר אשר משקיע את כל כולו למען הפאוורליפטינג בארץ, אוהב את המתחרים שלו ועוזר לכולם.

אני מכיר את גל מקרוב, הוא דר וראיתי גם את התעודה שלו, אין לו סיבה לשקר, מי שמכיר אותו יודע שגל אדם משכיל מאוד ובעל ידע נרחב בתחומים רבים ובמיוחד בתחום אשר הוא עוסק בו שבו יש לו את תואר הדוקטור.

רובנו יודעים את הסיפור עם וולארי, לוליק וכו.
וכמובן אדם שפוי יבין שגל צודק בסיפור.
לכן יש גבולות שאותם לא כדאי לשבור, מתוך כבוד לגל ולipc.
צריך להעניש ובחומרה, להעניש זאת הצורה היחידה שבה אנשים מבינים.

השופטים פוסלים את סופטי?
השופטים הוחלפו מסיבה אחרת, הם יודעים את הסיבה, איך זה קשור אליך אני לא מבין.

בקיצור, גל הוא איש נהדר וישר, דואג למתחרים שלו ואוהב את הספורט הזה ומנסה לקדם או ככל האפשר, לא משנה כמה מקלות אנשים כמוך וארגונים שונים ישימו לו בין הרגליים, הוא ימשיך לדחוף למעלה את הפאוורליפטינג בישראל.

ואל תצפה ככ שגל יגיב פה, אני חושב שיש לו דברים יותר חשובים מאשר להתכתב מאחורי מסך עם אנשים שפלים כמוך.

Screenshot_2017-10-25-20-37-36.png Screenshot_2017-10-25-20-40-41.png Screenshot_2017-10-25-20-37-30.png Screenshot_2017-10-25-21-22-33.png Screenshot_2017-10-25-20-39-47.png

זה לא נהיה יותר אירוני מזה.

מעניין איפה כל אלה שבאו "להכות את מתנגדי אדטו שוק על ירך".

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שהתחרויות נותנות לו רווח כמה שהפרסום מהתחרויות וה'מעמד' שרכש לו באמצעות תעודה מזויפת.
עם הראשון אין לי בעיה, פרסום מתחרות זה נהדר. הבעיה היא החלק השני.
דרך אגב, זה שאדם אין בעל תואר ד"ר לא אומר שהוא לא איש אשכולות שיודע הרבה דברים בתזונה וכד'. ד"ר סה"כ קידם את המדע בתחום מסוים('סך הכל').

אני לא חושב שהתחרויות נותנות לו רווח כמה שהפרסום מהתחרויות וה'מעמד' שרכש לו באמצעות תעודה מזויפת.
עם הראשון אין לי בעיה, פרסום מתחרות זה נהדר. הבעיה היא החלק השני.
דרך אגב, זה שאדם אין בעל תואר ד"ר לא אומר שהוא לא איש אשכולות שיודע הרבה דברים בתזונה וכד'. ד"ר סה"כ קידם את המדע בתחום מסוים('סך הכל').

מסכים ב 100%. הנקודה הייתה להדגיש את האירוניה בשתיקה של כל "רודפי הצדק" האלה שמיהרו תמיד להגן על ה"דר'".

אני אשמח לקבל תגובה מהם, אין לי ספק שהם ידעו על העניין עוד הרבה לפניי שהדבר הזה הגיע לעיתון.
פעם אמרו לי שהוא קיבל דוקטורט בקליפורניה, חשבתי מUCLA או משהו מהסגנון...:\
הכל התחבר עכשיו.

אני אשמח לקבל תגובה מהם, אין לי ספק שהם ידעו על העניין עוד הרבה לפניי שהדבר הזה הגיע לעיתון.
פעם אמרו לי שהוא קיבל דוקטורט בקליפורניה, חשבתי מUCLA או משהו מהסגנון...:\
הכל התחבר עכשיו.

ראיתי את זה שהוא טען שלמד באוניברסיטת קליפורניה בלינק ש @mars פרסם. מה שגרם לי לחשוד בכל העניין זה השם הגנרי "קליפורניה" (מי שלמד ב ucla או בברקלי היה מציין את זה במפורש).

משעשע אותי הויכוח לגבי ״כיסוי״. אתם לא שמים שאתם כותבים בפלטפורמה ציבורית והדיון לא נמחק, לא כוסה, לא ננעל ועדיין מדברים? איך זה בדיוק מתיישר עם טענות הכיסוי?

לגבי למה מי שהגן עליו לא כותב פה אחרי שהפרשה נחשפה -
למה נראה לכם? כי הם יודעים שהם טעו. זה נגמר. מה אתם מצפים גם מהם סרטון התנצלות? הנקודה הועברה, אני חושב שיש מעט ויכוח לגבי הבנאדם והרקע שלו עכשיו.

משעשע אותי הויכוח לגבי ״כיסוי״. אתם לא שמים שאתם כותבים בפלטפורמה ציבורית והדיון לא נמחק, לא כוסה, לא ננעל ועדיין מדברים? איך זה בדיוק מתיישר עם טענות הכיסוי?

איזה ויכוח ולגבי איזה כיסוי?

לגבי למה מי שהגן עליו לא כותב פה אחרי שהפרשה נחשפה -
למה נראה לכם? כי הם יודעים שהם טעו. זה נגמר. מה אתם מצפים גם מהם סרטון התנצלות? הנקודה הועברה, אני חושב שיש מעט ויכוח לגבי הבנאדם והרקע שלו עכשיו.

נשמע שתפסת פה צד ושאתה מגן עליהם ממש כמו שהם הגנו על "הדוקטור".

לאור איך שהם היו יוצאים על כל מי שהעז לרשום כאן משהו נגד אדטו, ראוי היה, אם הייתה להם טיפה יושרה, שירשמו פה משהו מבלי שהדובר שלהם בהנהלה ידבר בשמם.

איזה ויכוח ולגבי איזה כיסוי?

נשמע שתפסת פה צד ושאתה מגן עליהם ממש כמו שהם הגנו על "הדוקטור".

לאור איך שהם היו יוצאים על כל מי שהעז לרשום כאן משהו נגד אדטו, ראוי היה, אם הייתה להם טיפה יושרה, שירשמו פה משהו מבלי שהדובר שלהם בהנהלה ידבר בשמם.

שמע, אין לי דרך יותר נעימה להגיב מאשר שאתה חי בסרט.
מגן עליהם? על מה יש להגן? להגן על אנשים שהגנו על בנאדם והפסידו בויכוח? מה בדיוק הם מרוויחים אם ההגנה שלי עליהם יעילה? מה הם מפסידים אם היא לא?

אתה בכלל חושב על משהו פרקטי מעבר לתיאוריות קונספירציה? אתה מנסה לחשוב על איזושהי תוצאה אמיתית מעבר להמשיך להתווכח?

אני אישית רואה ושומע תוצאות בשטח ואני יכול להגיד לך שדברים משתנים. אם זה יהיה לשביעות רצונך או לא... מוקדם להגיד.

הבעייתיות ב״צד״ שלך היא שהיא מתמקדת רק בחצי מהדרך למצב טוב יותר. אתה מצביע וצועק על גורם בעייתי בקהילת הפאוורליפטינג, אני מסכים איתך, בהחלט בעייתי ואצטרך לשקר כדי להגיד משהו אחר. השאלה היא - מהי האלטרנטיבה שלך? אם היית מציע משהו בסגנון - לסגור את הענף, כולם לעבור לולרי, כולם לעבור לאולג, כולם לעבור למשקולנות, כולם לעבור לקרוספיט, כולם להפסיק להתחרות... וואלה אולי היה טעם לקיים דיון ענייני. אבל אני שואל אותך באמת - מה אתה מציע בתור אלטרנטיבה?

שמע, אין לי דרך יותר נעימה להגיב מאשר שאתה חי בסרט.
מגן עליהם? על מה יש להגן? להגן על אנשים שהגנו על בנאדם והפסידו בויכוח? מה בדיוק הם מרוויחים אם ההגנה שלי עליהם יעילה? מה הם מפסידים אם היא לא?

אתה בכלל חושב על משהו פרקטי מעבר לתיאוריות קונספירציה? אתה מנסה לחשוב על איזושהי תוצאה אמיתית מעבר להמשיך להתווכח?

אני אישית רואה ושומע תוצאות בשטח ואני יכול להגיד לך שדברים משתנים. אם זה יהיה לשביעות רצונך או לא... מוקדם להגיד.

הבעייתיות ב״צד״ שלך היא שהיא מתמקדת רק בחצי מהדרך למצב טוב יותר. אתה מצביע וצועק על גורם בעייתי בקהילת הפאוורליפטינג, אני מסכים איתך, בהחלט בעייתי ואצטרך לשקר כדי להגיד משהו אחר. השאלה היא - מהי האלטרנטיבה שלך? אם היית מציע משהו בסגנון - לסגור את הענף, כולם לעבור לולרי, כולם לעבור לאולג, כולם לעבור למשקולנות, כולם לעבור לקרוספיט, כולם להפסיק להתחרות... וואלה אולי היה טעם לקיים דיון ענייני. אבל אני שואל אותך באמת - מה אתה מציע בתור אלטרנטיבה?

דיון - האם קבוצת ה pl של הפורום בפייסבוק בדרך להפוך ל ipc גרסא 2.0?

נערך לאחרונה:
מעניין למה ד"ר צב הושעה, כנראה שהצנזורה פה ובIPC זהה.
שם חוסמים "בטעות" אולי גם פה?

שם חוסמים "בטעות" אולי גם פה?

לדעתי יש משהו קיצוני בהתנהגות שלו, בנוסף לזה שהתגובות היחידות שלו כאן בפורום הן בהקשר הזה.

אולי ההשעייה שלו לא מוצדקת, אבל לדעתי הוא מתנהג כמו חולה נפש.

לא נורא, שנה הבאה יש יום כיפור, משה ישים כיפה על הראש, יבקש סליחה ממי שנפגע בצדק או שלא בצדק, וכל המושעים יקומו לתחיה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית