הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלי חרותי סובר על גל אדטו

מצב
השרשור נעול
לא הייתי מצפה שהמידע הזה לא יזלוג לחבר׳ה הקרובים אליו, אני בטוח שהם כבר יודעים. שכל אחד יעשה חושבים מה נכון לעשות ולפעול עם המידע הזה.

קהילת הפאוורליפטינג היא מאוד קטנה, קשה לשמור סודות, במיוחד שפרסמו אותם בעיתון.

לא הייתי מצפה שהמידע הזה לא יזלוג לחבר׳ה הקרובים אליו, אני בטוח שהם כבר יודעים. שכל אחד יעשה חושבים מה נכון לעשות ולפעול עם המידע הזה.

בתור אחראי על הקבוצת פייסבוק, הייתי מפרסם את המידע הזה גם שם כ׳ראש איגוד הפווארליפטינג בלה בלה בלה׳
אם אתם קבוצה שמתיימרת לדאוג לפווארליפטינג הישראלי ללא כל אינטרסים, הנה המבחן שלכם.
זה יעזור מ-א-ו-ד להביא את המידע הזה דווקא שם ושהילדים שעוד לא הגיעו לפה אבל קוראים כבר שם יהיה להם את המידע בידם ויחליטו מה לעשות איתו.

My ass

קבצים מצורפים

• my-meme (1).jpg
    my-meme (1).jpg
    KB 35.8 · צפיות: 178

יש לי הרגשה שלא נראה אותם פה בתקופה הקרובה, ככה זה כשהבלוף נחשף. אולי הם יחזרו כשיעבור זעם.

נערך לאחרונה:
זה לא רק התואר ד״ר.. יש לא מעט אנשים בעיקר צעירים, שחושבים שקהילת הפאוארליפטינג הישראלית הידועה כהIPC היא אירגון שמייצג רישמית את הענף בארץ. שזהו סוג של אירגון גג.
זו הטעייה נוספת מכוונת... זו בסהכ קבוצה, אולי עמותה, שאדטו הקים ומייצגת בסהכ אותו.
IPC אגב, הוא אירגון פאוארליפטינג רישמי אולימפי בינל בספורט נכים. שייך לוועד הבינלאומי ומיוצג בישראל.כמו כל ענף אולימפי. ויש לנו מתחרה בינל בסגל הפרלימפי בלחיצת חזה , פולינה קצמן.

זה לא רק התואר ד״ר.. יש לא מעט אנשים בעיקר צעירים, שחושבים שקהילת הפאוארליפטינג הישראלית הידועה כהIPC היא אירגון שמייצג רישמית את הענף בארץ. שזהו סוג של אירגון גג.
זו הטעייה נוספת מכוונת... זו בסהכ קבוצה, אולי עמותה, שאדטו הקים ומייצגת בסהכ אותו.
IPC אגב, הוא אירגון פאוארליפטינג רישמי אולימפי בינל בספורט נכים. שייך לוועד הבינלאומי ומיוצג בישראל.כמו כל ענף אולימפי. ויש לנו מתחרה בינל בסגל הפרלימפי בלחיצת חזה , פולינה קצמן.

לא הבנתי,יש שתי IPC בארץ? אחד של אדטו ואחד רישמי? ואם כן איך איפשרו לאדטו להשתמש בשם הזה בכלל?

לא הבנתי,יש שתי IPC בארץ? אחד של אדטו ואחד רישמי? ואם כן איך איפשרו לאדטו להשתמש בשם הזה בכלל?

כנראה רשם את זה תחת שם אחר, אם בכלל רשם את זה.
אולי כדאי לגב' חרותי סובר גם לחקור את ארגון התחרויות ברמה האדמיניסטרטיבית (דיווח על רווחים, עמידה בתקנות וכו').

נערך לאחרונה:
אני מאמין שאין שום גוף רשמי רשום ע״י אדטו בתור IPC. זה בסך הכל ראשי תיבות, אפילו לא איגוד.

לגבי לפרסם בקבוצת PL בפייסבוק - לא יהיה.

אחד הדברים שאני מתעקש עליו זה לא לשייך את הקבוצה לשום איגוד, לא לקדם שום איגוד בצורה חד צדדית ולא לתת במה ללכלוכים על איגודים. מחקתי בעבר בקבוצת פייסבוק לכלוכים על כל האיגודים - אדטו, ולרי ואולג.

אנשים כאן לא חוו ענף פאוורליפטינג משגשג, אני יכול להגיד לך האיגודים המצליחים - לא מלכלכים על אף אחד ורק מכבדים. ויש המון מה ללכלך.

אני מאמין שאין שום גוף רשמי רשום ע״י אדטו בתור IPC. זה בסך הכל ראשי תיבות, אפילו לא איגוד.

אחד הדברים שאני מתעקש עליו זה לא לשייך את הקבוצה לשום איגוד, לא לקדם שום איגוד בצורה חד צדדית ולא לתת במה ללכלוכים על איגודים. מחקתי בעבר בקבוצת פייסבוק לכלוכים על כל האיגודים - אדטו, ולרי ואולג.

אנשים כאן לא חוו ענף פאוורליפטינג משגשג, אני יכול להגיד לך האיגודים המצליחים - לא מלכלכים על אף אחד ורק מכבדים. ויש המון מה ללכלך.

מה שנחשף כאן הוא "קצת" יותר מ"ללכלך", אבל אולי זה רק אני.

נערך לאחרונה:

מעניין מדוע אתה מגדיר מידע כזה כ"לכלוך" ... פוליטיקאי כבר אמרנו?
אגב אתה לא מקדם פה כלום, ורק שתדע שגם מבחינה חוקית אם יש פשע שאתה יכול למנוע ואתה לא מונע אתה אשם.

תתבייש לך

לדעתי מה שנחשף כאן הוא "קצת" יותר מ"ללכלך", אבל אולי זה רק אני.

קבוצת פייסבוק של פאוורליפטינג זה לא במה לרכילויות ולא צהובון.

ברור שזה יותר מלכלוך, זה עניין חוקי, מוסרי. זה עדיין לא הופך את זה לחומר לגיטימי לקבוצת PL בפייסבוק.
אגב אתה לא מקדם פה כלום, ורק שתדע שגם מבחינה חוקית אם יש פשע שאתה יכול למנוע ואתה לא מונע אתה אשם.

תתבייש לך

המידע ככל הנראה נכון. זה לא מפתיע אף אחד לצערי.

אם אתה רוצה לדווח מארהב, על פוסט שלא פורסם, שיכולתי לא לאשר, בקבוצה שאין לי בעלות עליה, שאני באוסטרליה - בהצלחה.

שים לב שהדיון כאן בפורום ממשיך, אף מנהל לא מחק / נעל וכולנו מסכימים על זה. דיון ראוי באוף טופיק. לא בקבוצת פאוורליפטינג בפייסבוק.

קבוצת פייסבוק של פאוורליפטינג זה לא במה לרכילויות ולא צהובון.

ברור שזה יותר מלכלוך, זה עניין חוקי, מוסרי. זה עדיין לא הופך את זה לחומר לגיטימי לקבוצת PL בפייסבוק.

המידע שנחשף מתייחס לנשיא פדרציה שנתפסת בעיני רבים, באופן מוטעה כמו שאריאלה כתבה, להיות הפנים של התחום בארץ. אי לכך יש לו חשיבות עליונה ובעיקר לילדים ומתאמנים חדשים שנחשפו לראשונה לתחום.

פרסום הדברים בקבוצת ה pl של הפורום זה דבר מבורך וימתג את הקבוצה כניטראלית שבאה לקדם את התחום בשביל המתאמן הפשוט ולא בשביל כל מני עסקנים.

נערך לאחרונה:
אתם טוחנים מים ואף אחד בכלל לא ניסה לפרסם את זה בקבוצה.

לא בקבוצת פאוורליפטינג, לא בקבוצה הרגילה, לא בעוד אינספור קבוצות שיש להן רלוונטיות לתחום.

תתבייש לך
מי קבע שזה פשע שכבר הפכת אותו לשותף לדבר עבירה?
הבן אדם הוציא תואר במקום מפוקפק, האם גוף ישראלי מוסמך קבע שהתואר לא בתוקף ושימוש בתואר מהווה רמאות/התחזות?
זה ללא ספק בעייתי ומציג את האדם באור שלילי אבל יש דרך מסוימת מכאן ועד להגדירו פושע ואם אתה חושב שהוא עבר את הדרך הזו אשמח אם תנמק את זה יותר ברמה המשפטית

הבן אדם הוציא תואר במקום מפוקפק, האם גוף ישראלי מוסמך קבע שהתואר לא בתוקף ושימוש בתואר מהווה רמאות/התחזות?

התארים של ה"מוסד" הזה לא הוכרו מעולם אפילו ע"י גופים רשמיים בארה"ב וניתן לקרוא על זה בלינקים מ- quack watch. לגבי ישראל רשום במפורש בתחקיר שהם לא מוכרים.

התארים של ה"מוסד" הזה לא הוכרו מעולם אפילו ע"י גופים רשמיים בארה"ב וניתן לקרוא על זה בלינקים מ- quack watch. לגבי ישראל רשום במפורש בתחקיר שהם לא מוכרים.
והאם זה אומר בהכרח ברמה המשפטית שאסור לו להשתמש בהם?

[תרגעו התכוונתי שבאופן המהותי והחוקתי בישראל אם אתה עד לפשע ואתה יכול לעזור ולא עזרת אתה בעצמך פושע, לא אמרתי שאני הולך להסגיר את אופיר למשטרה או משהו.

ואופיר, כל ההתהממות והפוליטיקאיות הזאת מזכירה לי איזה דוקטור אחד שאמר שהוא דוקטור וכמה אנשים לא האמינו לו ובסוף נחשף הבלוף, נקודה למחשבה...

[
ואופיר, כל ההתהממות והפוליטיקאיות הזאת מזכירה לי איזה דוקטור אחד שאמר שהוא דוקטור וכמה אנשים לא האמינו לו ובסוף נחשף הבלוף, נקודה למחשבה...

אדטו היה מושקע כלכלית בפאוורליפטינג.
לפני שאתה מאשים אותי במשהו אשמח אם תבהיר מה (אתה חושב) האינטרסים שלי?

אדטו היה מושקע כלכלית בפאוורליפטינג.
לפני שאתה מאשים אותי במשהו אשמח אם תבהיר מה (אתה חושב) האינטרסים שלי?

האינטרסים שלך הם שאדטו וסופטי וכל ה"כת" הזאת חברים שלך עוד מלפני ואתה במקום להיות אמיתי ולהגיד "תשמעו אם חברים שלי אז אני לא מעוניין להביע דעה"
קודם כל התחלת בלמחוק כל הודעה שהייתה קשורה לנושא הזה עד שהוא נחשף בכתבה ועכשיו פתאום שהכל נחשף ע"י גורם חיצוני "זה נושא חשוב וזה לא ימחק...."
דבר שני, אתה קורא לעניין הזה עדיין "צהוב" ו"רכילות" אם זה צהוב ורכילות למה כל המנהלים פה מדגישים כמה הנושא חשוב? ואם הנושא כה חשוב למה לא להעלות אותו גם בפייסבוק? מה שונה הפייסבוק מפה? אם זה אותו גוף, הרי כבר ראיתי אותך מעלה נושאים פה שהעלת בפייסבוק.

ודבר אחרון, העניין הכי חשוב פה הוא שלך יש את הכוח "להציל" ילדים שרק נכנסים למקצוע הזה ממיתוסים ומשטויות של אנשים שינצלו אותם.
אתה זוכר שהיית פעם בילדר וכתבת בישראלקקי? ואז הגעת לפורום הזה ומצאת את שימי והשלד והגעת לאימוני כוח? מה אם הפורום הזה היה מסתיר מילדים כמוך את עניין המיתוסים והשטויות של הבילדינג? השטויות של מדריכי הכושר סו קולד? אז היית עד היום מפצל לך. הגעת למעמדך ר-ק בגלל האנשים האלו והפורום הזה.
אז אולי במקום להיות פוליטיקאי מושחט תהיה פוליטיקאי טוב שעושה שירות לציבור ומציל ילדים (בדיוק כמו שאתה עשית) בתחום שכל כך קרוב ללב שלך משטויות ומאנשים שאולי עדיף שידעו את האמת עליהם.

לא אמרתי לך תלכלך ותרשום פוסט על זה שאדטו לא דוקטור, רק תביא את המידע לתשומת לב הציבור שיבחר לעשות עם זה מה שבא לו ושיהיה על זה דיון.

אני לא יכול לעמוד בצד ולראות ילד כמוך שראיתי אותו בכל מצב אפשרי בערך עד שהגענו ליום הזה מתנהג כאחרון הפוליטיקאים בצורה כזאת צבועה ומגעילה זה פשוט משגע אותי.

אז הנה, שאלת-עניתי.

אם כך אז מעניין לאן הולכים הרווחים מהתחרויות. בהנחה שיש כאלה כמובן (הנחה מאוד הגיונית).

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית