הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בתוכנית של לייל

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
שלום אני כבר חודש עם התוכנית של לייל מקדונלד בולקינג רוטין ויש התקדמות יפה גם במשקלים וגם במראה בעיקר ברגליים. אבל יש לי שאלה- איזה תרגילים לידיים כדאי לעשות? אני עושה כפיפות עם מוט ישר ופשיטות בפולי עליון עם חבל. חשבתי להחליף תרגילים כדי לגוון קצת יש עם זה בעיה כלשהי? להחליף כול שבוע או שבועיים תרגילים לידיים? ועוד שאלה-אני מרגיש שהחזה ממש לא נראה יפה ושחסר קצת חזה עליון. כדאי להחליף את הבנץ או את הפרס בלחיצת חזה בשיפוע חיובי?

לא ולא.

אם אתה רוצה לגוון בתרגילים תחליף אחרי זמן יותר ממושך, נגיד 8 שבועות. תבדוק שב8 שבועות האלה אתה מתקדם בהדרגה בלפחות אחד מהמשתנים:
מס׳ סטים
מס׳ חזרות
משקל

הגיוון בתרגילים הוא מאוד נחות בסולם העדיפויות וזה לא מה שיתן לך בוסט לשום אלמנט באימונים.

לגבי חזה עליון - לא מכיר את התכנית לפרטי פרטים זה מאוד תלוי כמה אתה מתקדם שצריך להתחשב בפרופורציה של שרירים. אני אישית לא עבדתי חזה עליון סביב 5 שנים ואני לא חושב שהייתי צריך (מבחינה ויזואלית) דווקא לפני זה, שכן הייתי עובד, ומתמקד הרבה בפרופורציה של שרירים - בהחלט היה חסר שם מאסה. עברתי ללחוץ בנפח מאוד גבוה בנץ׳ רגיל והכל גדל.

• פותח/ת השרשור
לא ולא.

אם אתה רוצה לגוון בתרגילים תחליף אחרי זמן יותר ממושך, נגיד 8 שבועות. תבדוק שב8 שבועות האלה אתה מתקדם בהדרגה בלפחות אחד מהמשתנים:
מס׳ סטים
מס׳ חזרות
משקל

הגיוון בתרגילים הוא מאוד נחות בסולם העדיפויות וזה לא מה שיתן לך בוסט לשום אלמנט באימונים.

לגבי חזה עליון - לא מכיר את התכנית לפרטי פרטים זה מאוד תלוי כמה אתה מתקדם שצריך להתחשב בפרופורציה של שרירים. אני אישית לא עבדתי חזה עליון סביב 5 שנים ואני לא חושב שהייתי צריך (מבחינה ויזואלית) דווקא לפני זה, שכן הייתי עובד, ומתמקד הרבה בפרופורציה של שרירים - בהחלט היה חסר שם מאסה. עברתי ללחוץ בנפח מאוד גבוה בנץ׳ רגיל והכל גדל.
תודה על התשובה.
יש לי עוד שאלה-כדאי להחליף את הפשיטת מרפקים במקבילים או בבנץ׳ פרס צר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית