הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבולבל... מתחיל מסה ולא יודע איזה תוכנית לבחור

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
מתחיל מסה שנייה שלי...
במסה הקודמת עבדתי בהתחלה בfbw אחר כך עברתי לstrong lifts ונתקעתי מאוד ומהר, משם לss וכשראיתי שהרגליים גדלות וכל הגוף לא עברתי לab עם מורכבים...

הייתי במסה 9 חודשים, אחר כך יצאתמ לחיטוב של חודשיים ועכשיו אני בשבוע נייטרלי לפני החזרה למסה

אני מתלבט בין כמה תוכניות...
1. SS - קצת חושש כי יש לי פער בין הרגליים לגוף עליון

2. ICF 5x5 - אוהב את ההתמקדות בבילדינג ובפלג גוף עליון תוך כדי העלאת משקלים... אבל ניראה לי שב-5x5 אני אתקע נורא מהר (בעיקר כשאין לי שינה טובה כי אני בצבא)

3. Bill star 5x5 - אוהב את הצורה שבה מתקדמים בה במשקלים... העניין הוא שאני מכוון לבילדינג יותר מכוח ואני לא יודע אם היא תתאים לעניין... חשבתי לעשות אותה עם התרגילי עזר של icf

אני רוצה כבר היום בערב להתחיל את התוכנית החדשה ומתלבט... מקווה שתעזרו לי לבחור נכון

המשקלים שלי פח...
לחמישיות:
סקוואט - כרגע 75, שיא מסה היה 87.5
דדליפט: 105, שיא מסה היה 120
בנץ - 60 , שיא מסה היה 65
פרס - 40, שיא מסה היה 42.5

מכוון לאיזון בין כוח לבילדינג, המטרה היא בילדינג אבל רוצה משקלים מכובדים

מתחיל מסה שנייה שלי...
במסה הקודמת עבדתי בהתחלה בfbw אחר כך עברתי לstrong lifts ונתקעתי מאוד ומהר, משם לss וכשראיתי שהרגליים גדלות וכל הגוף לא עברתי לab עם מורכבים...

הייתי במסה 9 חודשים, אחר כך יצאתמ לחיטוב של חודשיים ועכשיו אני בשבוע נייטרלי לפני החזרה למסה

אני מתלבט בין כמה תוכניות...
1. SS - קצת חושש כי יש לי פער בין הרגליים לגוף עליון

2. ICF 5x5 - אוהב את ההתמקדות בבילדינג ובפלג גוף עליון תוך כדי העלאת משקלים... אבל ניראה לי שב-5x5 אני אתקע נורא מהר (בעיקר כשאין לי שינה טובה כי אני בצבא)

3. Bill star 5x5 - אוהב את הצורה שבה מתקדמים בה במשקלים... העניין הוא שאני מכוון לבילדינג יותר מכוח ואני לא יודע אם היא תתאים לעניין... חשבתי לעשות אותה עם התרגילי עזר של icf

אני רוצה כבר היום בערב להתחיל את התוכנית החדשה ומתלבט... מקווה שתעזרו לי לבחור נכון

המשקלים שלי פח...
לחמישיות:
סקוואט - כרגע 75, שיא מסה היה 87.5
דדליפט: 105, שיא מסה היה 120
בנץ - 60 , שיא מסה היה 65
פרס - 40, שיא מסה היה 42.5

מכוון לאיזון בין כוח לבילדינג, המטרה היא בילדינג אבל רוצה משקלים מכובדים
לך על ss זה יסדר לך את הפער וירים לך את הסקוואט

למה שיעשה ss
הבנאדם מכוון לבילדינג לא מעניין אותו כוח לפי מה שהוא אומר..
אני חושב שיכול להיות שהבעיה שלך היא שאתה קופץ מהר מדי בין תכניות בלי למצות אותן
לטעמי fbw / an יעשו את העבודה

בצע FBW
שמור על מורכבים בעיקר
נפח משלים לפי ההרגשה, כפונקציה של התאוששות והתחזקות במורכבים
שים לך שאתה מתקדם באופן די קבוע, נאמר אחת לשבוע, בעיקר במשקלי העבודה אך לא בהכרח רק שם
תבצע מעקב ולא לשכוח לאכול ולנוכח בהתאם

• פותח/ת השרשור
בצע FBW
שמור על מורכבים בעיקר
נפח משלים לפי ההרגשה, כפונקציה של התאוששות והתחזקות במורכבים
שים לך שאתה מתקדם באופן די קבוע, נאמר אחת לשבוע, בעיקר במשקלי העבודה אך לא בהכרח רק שם
תבצע מעקב ולא לשכוח לאכול ולנוכח בהתאם

לדעתכם fbw כמו icf 5x5 היא בחירה טובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית