הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורה לכם שפשוט לפעמים אין לכם כוח להתאמן, אבל אין זמן אחר?

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
בשיא הרצינות - קורה לי הרבה פעמים נפילות כאלה בעירנות וגם בכוח, שפשוט לא בא לי להתאמן, ואני יודע שהאימון הולך להיות די גרוע, משעמם ומעיק. אבל פשוט אין זמן אחר להתאמן במקום.
אז תגידו לוותר על אימון, אבל שוב זה קורה לי המון פעמים ואין לי מושג למה, אפילו ביום שבלסתי מקרר שלם (שאני אמור להיות מסודר מבחינת אנרגיה).

קורה לכם? או שאני פשוט weirdo כזה?
איך אתם מעודדים את עצמכם בכל זאת להתאמן ואפילו להעביר את האימון בסבבה?

שתה כוס קפה שעה לפני, ועוד כוס קפה לפני שאתה יוצא. תדאג שיהיה שם מספיק קפה, ושהקפה יהיה שחור.

• פותח/ת השרשור
הקפה לא כ"כ עובד כבר, כי אני שותה המון קפה ביום עבודה, וכ- 2-3 כוסות בוץ ביום רגיל שאני לא עובד. למען האמת לפני שעתיים שתיתי כוס קפה, ולפני חצי שעה ארוחה גדולה, אני אמור ללכת להתאמן עוד מעט, אבל מרגיש עייף כאילו זה אימון שלא הולך לתרום לכלום.

גם לי יש הרגשה כזאת לפעמים לפני אימונים, אבל שאני מגיע ומתחיל זה בדרך כלל מסדר את עצמו ואני מפתיע את עצמי.

הקפה לא כ"כ עובד כבר, כי אני שותה המון קפה ביום עבודה, וכ- 2-3 כוסות בוץ ביום רגיל שאני לא עובד. למען האמת לפני שעתיים שתיתי כוס קפה, ולפני חצי שעה ארוחה גדולה, אני אמור ללכת להתאמן עוד מעט, אבל מרגיש עייף כאילו זה אימון שלא הולך לתרום לכלום.
אז עוד כוס קפה

אתה בטוח שאתה ישן טוב? אני אישית לא מסתדר עם 8 שעות שינה וצריך יותר.

מה הקשר? למרות שבאמת אני שותה חלב לפני השינה בזמן האחרון, אבל תמיד הייתי ישן הרבה, גם לפני שידעתי מה זה ריפטו.

תפסיק לשתות חלב לפני השינה

אז זה מה שמונע ממני לישון כמו בנאדם כבר שבועיים?
חשבתי שזה אשכרה תסמונת של overtraining, למרות שלא הבנתי איך אפשר להגיע לאימון יתר משלוש פעמים בשבוע על SS במשקלים שלא מתקרבים ל-RM5..

אי אפשר להגיע לאימון יתר בכללי, אבל בסדר.
צריך להיות מאוד יצרתי כדי להגיע לאימון יתר, קרה לי רק פעם אחת בכל חיי וכנראה לא יקרה יותר לעולם.

• פותח/ת השרשור
השינה שלי גרועה מאוד וזה לא דבר חדש...
ניסיתי להוסיף עוד אוכל אבל כנראה כמות האוכל שאני משתדל לאכול עדיין לא מכפר על זה ואני פשוט מותש כשאני מגיע לאימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית