הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות יד ? עוזר או מיותר

eyal159753

משתמש מתחיל
144
31
נק' מוניטין:
31
144
31
היי,כרגע במסה משתדל לעבוד כמה שיותר כבד,דוחף את עצמי קדימה
עשיתי אתמול לחיצות חזה עם דאמבלים של 40 וחבר הציע לי להשתמש ברצועות יד שלו,היה מאוד נוח והרגשתי שעוזר לי לשמור על הפרק כף יד שלי שלא יקרוס תחת המשק-היה לי קשה לייצב בלי את המשקל בלי הרצועות
המשקלים שלי לא גבוהים,פשוט אני בתקופה שדוחף משקלים קדימה ומגיע לPR'S אז השאלה אם זה יכול לעזור להתקדם ולשמור על המפרקים שלי
אוברהדפרס 51קג
בנצ 87.5
הכל ל3-5 חזרות

אם אתה מרגיש שאתה זקוק לרצועות שורש כף יד כדי להמשיך ולהתקדם במשקלים כששורש כף היד נמצא במנח תקין אז כנראה שהגיע הזמן לקנות.
ובהתחלה הכותרת היתה קצת מבלבלת, יש גם רצועות שורש כף יד וגם רצועות ידיים (רצועות אחיזה) שים לב שאלה שני דברים שמיועדים למטרות שונות

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שאתה זקוק לרצועות שורש כף יד כדי להמשיך ולהתקדם במשקלים כששורש כף היד נמצא במנח תקין אז כנראה שהגיע הזמן לקנות.
ובהתחלה הכותרת היתה קצת מבלבלת, יש גם רצועות שורש כף יד וגם רצועות ידיים (רצועות אחיזה) שים לב שאלה שני דברים שמיועדים למטרות שונות
ברור לי,צודק לגמרי
הכוונה הייתה לרצועות כף יד,לא לרצועות לדלליפט וכו
בכל מקרה,אשמח להמלצה על מותג

לא הכי בקיא בעניין אז לא יודע מאיזה סכום אקבל משהו איכותי,מניח 100-150
יש בוולקן אחלה של רצועות בתקציב הזה, עלו לי 100. עושות את העבודה יופי, תדבר עם @Miss@Metal
ובמחיר קצת יותר גבוה (180 נראה לי) יש רצועות בטיטאן ישראל

• פותח/ת השרשור
יש בוולקן אחלה של רצועות בתקציב הזה, עלו לי 100. עושות את העבודה יופי, תדבר עם @Miss@Metal
ובמחיר קצת יותר גבוה (180 נראה לי) יש רצועות בטיטאן ישראל
אחלה,תודה חבר !
ד"א מה אומר על רצועות של SCHIEK דגם S-1112B עולות 130 באמינושופ
ויש להם אופציה למשלוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית