עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיטה. אני אף פעם לא פוסל שום דבר עד שנסיתי. לאחרונה ממש שמחתי שגיליתי לעצמי את הקרוספיט ולמדתי לאהוב את השיטה.אין ממש מה לעשות. אתה יכול לראות את הדי וי די אם זה עוזר לך.
אפשר לדעת מה מעניין אותך שם?
אני לא רוצה להכניס לך מילים לפה,אבל נשמע כאילו שכבר החלטת שזה לא בשבילי? יכול להסביר?אין ממש מה לעשות. אתה יכול לראות את הדי וי די אם זה עוזר לך.
אפשר לדעת מה מעניין אותך שם?
אני לא רוצה להכניס לך מילים לפה,אבל נשמע כאילו שכבר החלטת שזה לא בשבילי? יכול להסביר?
אני לא רוצה להכניס לך מילים לפה,אבל נשמע כאילו שכבר החלטת שזה לא בשבילי? יכול להסביר?
אני יכול להגיד די נקודתית- הבניית עומסים תקופתית ,אחוזונים ..כי אני תמיד עשיתי את זה לפי מק רוברט בערך פחות או יותרממש לא. הרי אמרתי לך לראות את הדי וי די. פשוט מעניין אותי מה אתה רוצה ללמוד משם, כי מן הסתם לא על התוכנית עצמה...
אם התיכנון הוא מה שמעניין אותך, אתה צריך לקרוא את Practical Programming for Strength Training.אני יכול להגיד די נקודתית- הבניית עומסים תקופתית ,אחוזונים ..כי אני תמיד עשיתי את זה לפי מק רוברט בערך פחות או יותר
אין דבר כזה. הספר לא תורגם לשום שפה עדיין.
אני יכול להגיד די נקודתית- הבניית עומסים תקופתית ,אחוזונים ..כי אני תמיד עשיתי את זה לפי מק רוברט בערך פחות או יותר
עובדה שמעידה על חשיבות הספר..? 😛
שכחתי שאני מדבר עם בחור שחושב שטענות הן נכונות לפי כמות האנשים שמאמינים בהן 😛
עד כה בשימוש היה אוסטפנקו-"פאורליפטינג",רנדל שטרוסן-"סופרסקווטים" ועוד כל מיני מהתחום בעיקר קלאסיקות משנות ה70 שאני מאד מאמין בהם....אז אתה מחפש את Practical Programming. מה שכתוב ב-SS בעיקר זה ניתוח של כל התרגילים הבסיסיים. לדעתי זה ספר שכל מי שנוגע במוט חייב לקרוא.
אם תפרט קצת יותר מה אתה צריך, אני יכול לחפש לך חומר ברוסית. כרגע אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון (טבלה של עצימות מול כמות חזרות אולי?).
עד כה בשימוש היה אוסטפנקו-"פאורליפטינג",רנדל שטרוסן-"סופרסקווטים" ועוד כל מיני מהתחום בעיקר קלאסיקות משנות ה70 שאני מאד מאמין בהם....
מבחינתי הספר שלקח אותי הכי הרבה קדימה זה רנדל שטרוסן