הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS או SS 2 ברוסית

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
חברים,נראה לי הפכתי הכל ולא מצאתי- מישהו נתקל בטעות בספר SS או SS 2 ברוסית??? או בגירסה האלקטרונית שלו?
תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
מה עושים? אין לי כח ל300 עמודים בצ'רצ'כית

אין ממש מה לעשות. אתה יכול לראות את הדי וי די אם זה עוזר לך.

אפשר לדעת מה מעניין אותך שם?

• פותח/ת השרשור
אין ממש מה לעשות. אתה יכול לראות את הדי וי די אם זה עוזר לך.​

אפשר לדעת מה מעניין אותך שם?​
שיטה. אני אף פעם לא פוסל שום דבר עד שנסיתי. לאחרונה ממש שמחתי שגיליתי לעצמי את הקרוספיט ולמדתי לאהוב את השיטה.
אני מצפה מSS לקבל כלים חדשים לעבודה.

• פותח/ת השרשור
אין ממש מה לעשות. אתה יכול לראות את הדי וי די אם זה עוזר לך.​

אפשר לדעת מה מעניין אותך שם?​
אני לא רוצה להכניס לך מילים לפה,אבל נשמע כאילו שכבר החלטת שזה לא בשבילי? יכול להסביר?

אני לא רוצה להכניס לך מילים לפה,אבל נשמע כאילו שכבר החלטת שזה לא בשבילי? יכול להסביר?

בעקרון התוכנית בנויה ככה שאתה מתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה,השאיפה היא לצאת מהמצב של "מתחיל" שאתה עברת אותו דיי מזמן אני חושב,למרות שאני בטוח שאתה יודע את זה,לא?

ממש לא. הרי אמרתי לך לראות את הדי וי די. פשוט מעניין אותי מה אתה רוצה ללמוד משם, כי מן הסתם לא על התוכנית עצמה...

• פותח/ת השרשור
ממש לא. הרי אמרתי לך לראות את הדי וי די. פשוט מעניין אותי מה אתה רוצה ללמוד משם, כי מן הסתם לא על התוכנית עצמה...
אני יכול להגיד די נקודתית- הבניית עומסים תקופתית ,אחוזונים ..כי אני תמיד עשיתי את זה לפי מק רוברט בערך פחות או יותר

אני יכול להגיד די נקודתית- הבניית עומסים תקופתית ,אחוזונים ..כי אני תמיד עשיתי את זה לפי מק רוברט בערך פחות או יותר
אם התיכנון הוא מה שמעניין אותך, אתה צריך לקרוא את Practical Programming for Strength Training.
בStarting Strength בעיקר מדובר על ההיבט הביומכני-קיניזיולוגי של התרגילים, מלווה בהסבר אנטומי. הוא ספר מעולה אם אתה רוצה ללמוד לעשות את התרגילים טוב.

אז אתה מחפש את Practical Programming. מה שכתוב ב-SS בעיקר זה ניתוח של כל התרגילים הבסיסיים. לדעתי זה ספר שכל מי שנוגע במוט חייב לקרוא.

אם תפרט קצת יותר מה אתה צריך, אני יכול לחפש לך חומר ברוסית. כרגע אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון (טבלה של עצימות מול כמות חזרות אולי?).

אתה צריך לקרוא את PPST
SS לא תתן לך הרבה מלבד לדעת איך לבצע את 5 התרגילים נכון (כמובן יש שם על אימונים ומידע כללי אבל זה לא מטרת הספר)
SS לא מתאים לך, אלא אם אתה רוצה לאמן אנשים אחרים

כדי להבין באימונים PPST זה הספר יש מידע כללי ומידע לכל/ועל כל רמת מתאמן (הוא גם יותר קצר)

שכחתי שאני מדבר עם בחור שחושב שטענות הן נכונות לפי כמות האנשים שמאמינים בהן 😛

זה לא זה, ספרים שמתקבלים כאוטוריטה בדרך כלל מתורגמים להרבה שפות.
ראה לדוגמה את ספרו עטור השבחים של שלמה זנד, "מתי ואיך הומצא העם היהודי" 😛

• פותח/ת השרשור
אז אתה מחפש את Practical Programming. מה שכתוב ב-SS בעיקר זה ניתוח של כל התרגילים הבסיסיים. לדעתי זה ספר שכל מי שנוגע במוט חייב לקרוא.

אם תפרט קצת יותר מה אתה צריך, אני יכול לחפש לך חומר ברוסית. כרגע אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון (טבלה של עצימות מול כמות חזרות אולי?).
עד כה בשימוש היה אוסטפנקו-"פאורליפטינג",רנדל שטרוסן-"סופרסקווטים" ועוד כל מיני מהתחום בעיקר קלאסיקות משנות ה70 שאני מאד מאמין בהם....
מבחינתי הספר שלקח אותי הכי הרבה קדימה זה רנדל שטרוסן

עד כה בשימוש היה אוסטפנקו-"פאורליפטינג",רנדל שטרוסן-"סופרסקווטים" ועוד כל מיני מהתחום בעיקר קלאסיקות משנות ה70 שאני מאד מאמין בהם....
מבחינתי הספר שלקח אותי הכי הרבה קדימה זה רנדל שטרוסן

אם אתה מעוניין בספרים ברוסית, אז יש לי את הספר של Sheiko שהוא די מעניין, אבל על פאוורליפטינג, ויש כמה ספרים של Pavel Tsatsouline.

אלכס יש חומר של Sheiko באנגלית (ספר) ? (חוץ מהמאמרים שיש ברשת)

לא ראיתי תרגום אמיתי ששווה לקרוא. תלמד רוסית 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית