הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סבב דדליפט ראשון, הכנה לדצמבר 18

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
פרסמתי כבר בIPC את הדד לבד ובדרך כלל אני מעלה בתור סירטון פרטי את הסבב ומשאיר כרפרנס שאחזור אליו בהמשך, אבל אחרי האימון הקשה ביותר של חמישי אני בחשק לשחרר קצת קיטור פה כי עד עכשיו אני גוסס.
סבב דדליפט בהכנה בנוי אצלי כך שהדדליפט הכי כבד הוא שבוע אחד לפני הסוף שזה בוטנים יחסית, ובשבוע האחרון תרגילי העזר הכי כבדים שזה רצח ובגלל ההקדמה של התחרות נאלצתי לעשות באימון אחד את הדדליפט + תרגילי העזר המקסימליים של הסבב הראשון ועם כל הבלקאוטס בין תרגילים, חימום ממוט ריק לתרגילים כבדים לקח 6 שעות...הגב תחתון נפוח, הלאטס 2~ ס"מ יותר גבוהים מהרגיל וכיווצים בתאומים והאמסטרינגס על ימין ועל שמאל ו...מחר חוזרים לאימון DE כבד יחסית 😋🍴

מקווה לטוב בסבב הבא ובתחרות.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד וולו, התקדמת המון!
רק לדעתי להתחיל הכנה שנה וחודש מראש זה שוחק
התכנון היה להתחרות השנה, אבל האימון בחמישי היה כה קשה שאני צריך שנה דילואד. 😵

~מנהלים לתקן בבקשה~

מרשים ביותר דניאל, אהבתי מאוד...חתיכת התקדמות עשית מאז שאני זוכר את ההרמות שלך, כבוד! 👏👑🙌

התקדמות מאוד מוזרה מבחינת הקפיצות אבל וואלה זה נראה אש!
הנפח מתבסס בעיקר על תרגילי עזר?

משקל פסיכי, כל הכבוד!
מתוך עניין, מה הם התרגילי עזר המרכזיים שאתה עושה מעבר לדדליפט? משתמש בכל מיני וריאציות דדליפט?

• פותח/ת השרשור
משקל פסיכי, כל הכבוד!
מתוך עניין, מה הם התרגילי עזר המרכזיים שאתה עושה מעבר לדדליפט? משתמש בכל מיני וריאציות דדליפט?
כרגע,

לפני הדדליפט אני עושה גוד מורנינג
אחרי הדדליפט אני מתחיל עם דדליפט מהירות עם גומיות ללא חגורה, אחר כך ממשיך לסנאץ גריפ דדליפט ללא חגורה, "שראגס" כבד (סטייל לימן), "חתירות" כבדות (סטייל וולאם) ואז מתח מ.ג. עם קיפ (משם זה ה"בילדינג" שנמשך גם לא מעט יחסית).

בימי DE אני עושה גם בוקס סקוואט מעל מקביל בעמידות דדליפט (קלאסי/סומו) ואז סומו דדליפט מבלוקים של 8".

זה בדיוק הצורת עבודה שאני ״לא אוהב״ וחושב שמאד קשה לבצע בצורה נכונה.

אבל מה שיפה בפאוורליפטינג שקל להחליט אם זה עבד או לא.... נראה בתחרות!

זה בדיוק הצורת עבודה שאני ״לא אוהב״ וחושב שמאד קשה לבצע בצורה נכונה.

אבל מה שיפה בפאוורליפטינג שקל להחליט אם זה עבד או לא.... נראה בתחרות!

מה יש לא לעבוד?
ווססייד עובדים בילדינג חצי מהתכנית ועוד חלק נכבד בספיד והם חזקים בכל קנה מידה.

לווסטסייד יש משהו אחד שאין לאף אחד אחר - לואי סימונס.

אין לי שום צל של ספק שהשיטה שלו יכולה לעבוד בצורה מדהימה, הבעיה שאחוז כמעט מוחלט מהליפטרים שעובדים WS (ולא מתאמנים שם) פשוט הולכים לאיבוד, טועים, נפצעים נחלשים וכו׳.

אני מכיר עשרות חברים / מכרים שניסו אותה, ולא עולה לי לראש אפילו אחד / אחת שביצעו אותה בצורה מוצלחת לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור

אין לי שום צל של ספק שהשיטה שלו יכולה לעבוד בצורה מדהימה, הבעיה שאחוז כמעט מוחלט מהליפטרים שעובדים WS (ולא מתאמנים שם) פשוט הולכים לאיבוד, טועים, נפצעים נחלשים וכו׳.

אני מכיר עשרות חברים / מכרים שניסו אותה, ולא עולה לי לראש אפילו אחד / אחת שביצעו אותה בצורה מוצלחת לאורך זמן.
מתחילת השנה משכתי מעל 250+ כל 5 ימים במשך 5 חודשים בוריאציות שונות, עבדתי בעיקר בילדינג מעבר ושברתי פלטאו מ-260 לכשל נורא קרוב עם 280

I'm a believer (בעקרונות, לא בתוכנית עצמה)

אין שום דבר שעוד קצת טסט לא יכול לשפר.
העקרונות של התכנית מגובים מדעית, את חלקם הוא בכלל לא המציא, פשוט הפוקוס אצלם הוא על תרגילי עזר וחולשות אינדיוידואליות ולא ללכת ראש בקיר כמו 90 אחוז מהתוכניות האחרות.

אני בכלל חושב שווסטסייד היא בית חרושת לייצור ליפטרים out of nothing, בזמן שעילויים אחרים פשוט יעשו מה שבא להם ואיך שבא להם: ע.ע ולאד, שראיתי אותו מתאמן כמה שנים, ואם אדם ששוקל 80 קג ומרים רבע ממנו היה עושה את אותם התרגילים באותן הצורות, היו פה צוחקים עליו. אני מוכן גם לתת דוגמאות אם זה משנה.

אין דרך אחת להתאמן בה. בינתיים השיטה שלו עובדת לו והוא עד כמה שזכור לי מהצעירים כאן אבל עם זאת מהכי חזקים כאן.

טסט ישפר כמעט הכל. עוד טסט לאו דווקא. תמיד יש גבול מסויים שחומרים נטו יוכלו לשפר. ראיתי המון ליפטרים שאני מכיר אישית שההתקדמות שלהם הייתה מבוססת על ״עוד קצת טסט״. במוקדם או במאוחר זה מתפוצץ להם בפנים והנפילה היא קשה.

לגבי ולאד אני לא חולק עליך אבל אשמח לשמוע דוגמאות.

אגב, לא שזה נוגד את הפואנטה שלך אבל ליפטר ששוקל 80 ומרים 150 סקוואט נגיד, כמובן לא צריך להתאמן כמו ליפטר ששוקל 180 ומרים 500.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית