הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אופן ההכנה של פרגניל

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
אהלן , אני יודע שהנושא הזה נטחן המון וגם יש נעוצים וקראתי כבר הכל ואני עדיין מבולבל לכן אני מוכרח לשאול .

הזמנתי מים בקטריוסטטיים 10 מ"ל , והזמנתי וויאלים סטרליים , אני רוצה לערבב את כל ה5000 יחדיות פרגניל כך שיצא לי 250 יחידות לזריקה מה המינון של המים שאני שם בדיוק? הבנתי שבשביל 200 אני שם 2.5 מ"ל אבל לא הבנתי בדיוק את החישוב.
ולגבי התהליך עצמו - אני שואב את המים מזריק לתוך האמפולה של הפרגניל , מערבב קלות שואב שוב עם המזרק את כל התכולה המים כולל הפרגניל ומזריק לתוך הויאל הנקי?

שאלה נוספת , לגבי כדורים לניקוי כבד. מצאתי את הTUDCA באייביי אבל עלות המשלוח שווה לעלות המוצר וזה יוצא יקר מעט. יש בארץ מוצר שאני יכול להשיג שיתן השפעה דומה/קרובה למוצר הזה שכולם ממליצים עליו ?

תודה רבה מראש!

1. תערבב את המים של פרגניל עם אבקה. אחרי זה תעביר את התמיסה לויאל נקי. לאחר מכן תוסיף 9 מיל מים בקטריוסטטים לאותו ויאל עם תמיסה. אתה מקבל 10 מיל של נוזל עם 5000 יחידות פרגניל. עם תרצה להזריק 250 יחידות אז תקח עם מזרק חצי מיל

• פותח/ת השרשור
1. תערבב את המים של פרגניל עם אבקה. אחרי זה תעביר את התמיסה לויאל נקי. לאחר מכן תוסיף 9 מיל מים בקטריוסטטים לאותו ויאל עם תמיסה. אתה מקבל 10 מיל של נוזל עם 5000 יחידות פרגניל. עם תרצה להזריק 250 יחידות אז תקח עם מזרק חצי מיל
אני לא'דע איך הפרגניל מגיע בדרכ , אצלי זה רפואי ללא שום אבקה או מים נוספים איתו...
בכל אופן אני שואב את הפרגניל , מזריק לויאל הנקי , ואז מויסיף לשם 9 מ"ג מים בקטריוסטטיים?
9 מ"ג נשמע לי הרבה כי באחד הנעוצים עבור זריקה של 200 יחידות אמרו לערבב עם 2.5 מ"ל מים בלבד..

אני לא'דע איך הפרגניל מגיע בדרכ , אצלי זה רפואי ללא שום אבקה או מים נוספים איתו...
בכל אופן אני שואב את הפרגניל , מזריק לויאל הנקי , ואז מויסיף לשם 9 מ"ג מים בקטריוסטטיים?
9 מ"ג נשמע לי הרבה כי באחד הנעוצים עבור זריקה של 200 יחידות אמרו לערבב עם 2.5 מ"ל מים בלבד..
תשים פה תמונה של אריזה

אני לא'דע איך הפרגניל מגיע בדרכ
1510468760099-551241138.png

• פותח/ת השרשור
מעניין מה יש לבחור?
זה טרם הגיע אליי , בכל אופן בפעם הקודמת שפתחתי את האריזה היה את האמפולה של הפרגניל בלבד ללא הסודיום כלוריד.
הבנתי גם שברגע שיש לי את המים הבקטריוסטטים , אני לא צריך שום דבר נוסף אני פשוט מערבב את הפרגניל עם המים.

זה טרם הגיע אליי , בכל אופן בפעם הקודמת שפתחתי את האריזה היה את האמפולה של הפרגניל בלבד ללא הסודיום כלוריד.
הבנתי גם שברגע שיש לי את המים הבקטריוסטטים , אני לא צריך שום דבר נוסף אני פשוט מערבב את הפרגניל עם המים.
תערב ישירות עם מים בקטריוסטטים.
מה מינון של פרגניל שהזמנת?
כמה יחידות ?

• פותח/ת השרשור
5000
תערב ישירות עם מים בקטריוסטטים.
מה מינון של פרגניל שהזמנת?
כמה יחידות ?
, ובקבוקים של 10 מ"ל מים בקט' , אני אשאל שוב כי עדיין לא הבנתי , בנעוץ רשום לערבב כ2.5 מ"ג מים בקט' על 5000 יח' פרגניל , אתה אמרת כ9 מ"ג .
איך עושים בדיוק את החישוב ?

5000

, ובקבוקים של 10 מ"ל מים בקט' , אני אשאל שוב כי עדיין לא הבנתי , בנעוץ רשום לערבב כ2.5 מ"ג מים בקט' על 5000 יח' פרגניל , אתה אמרת כ9 מ"ג .
איך עושים בדיוק את החישוב ?
איפה קראת בנעצים לגבי 2.5 ?
ראה מטה חלק ב Q&A מתייחס לפרגניל

שאלה: קיבלתי את הפרגניל עם מים. כיצד מערבבים, איך משתמשים וכמה זמן ניתן לשמור את הפרגניל?
תשובה:
פרגניל שעורבב עם מים בקטריוסטטיים ניתן לשמור בקירור 60 יום.
המים שהתקבלו ביחד עם הפרגניל נקראים "מים סטריליים להזרקה". מים בקטריוסטטיים הם מים סטריליים בתוספת בנזיל אלכוהול.
לכן ניתן לבחור באחת האפשרויות העדיפות הבאות:

1. רכישה נפרדת של מים בקטריוסטטיים והצטיידות בויאל סטרילי.

2. הצטיידות בבנזיל אלכוהול וויאל סטרילי תוך שימוש במים הסטריליים שהתקבלו עם הפרגניל (1ml) והצטיידות ב-10ml נוספים מים סטריליים להזרקה (מבית המרקחת).
במידה והוחלט לבחור באפשרות השנייה הכנת הפרגניל תבוצע כך:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי את זה כבר בעבר , ז"א שאם אני מערבב ישר עם המים הבקטריוסטטיים 500 יח' פרגניל עם 10 מ"ג מים , במידה ואני רוצה לעשות 2 זריקות של 250 אני שואב חצי מ"ל עם המזרק אינסולין?
לגבי אופן העירבוב , אני שואב את ה10 מ"ל של המים לתוך הויאל הנקי ולאחר מכן באותו המזרק שואב את הפרגניל ומזריק לאותו הויאל ומערבב?[/QUOTE]
איפה קראת בנעצים לגבי 2.5 ?
ראה מטה חלק ב Q&A מתייחס לפרגניל

מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

כן קראתי את זה כבר בעבר , ז"א שאם אני מערבב ישר עם המים הבקטריוסטטיים 500 יח' פרגניל עם 10 מ"ג מים , במידה ואני רוצה לעשות 2 זריקות של 250 אני שואב חצי מ"ל עם המזרק אינסולין?
לגבי אופן העירבוב , אני שואב את ה10 מ"ל של המים לתוך הויאל הנקי ולאחר מכן באותו המזרק שואב את הפרגניל ומזריק לאותו הויאל ומערבב?

תבין משהו, יש לך 5000 יחידות חומר שאותו אתה מוהל במים בקטריוסטטים. כמה מים לשים זה פונקציה של נוחות בלקיחת מינון רצוי של חומר.
אם תשים 10 מיל מים אז כל זריקה זה זה חצי מיל (250 יחידות פרגניל ). אם תשים 20 מיל מים אז כל כל זריקה תהיה מיל אחד.
כשתקבל את החומר תראה כמה מיל יכיל בקבוקון שתקבל ותשלים מים לפי הצורך.

• פותח/ת השרשור
תבין משהו, יש לך 5000 יחידות חומר שאותו אתה מוהל במים בקטריוסטטים. כמה מים לשים זה פונקציה של נוחות בלקיחת מינון רצוי של חומר.
אם תשים 10 מיל מים אז כל זריקה זה זה חצי מיל (250 יחידות פרגניל ). אם תשים 20 מיל מים אז כל כל זריקה תהיה מיל אחד.
כשתקבל את החומר תראה כמה מיל יכיל בקבוקון שתקבל ותשלים מים לפי הצורך.
סבבה את זה הבנתי כבר את אופן המינון 5000 יח' על 10 מ"ל כל זריקה חצי מיל יוצא 250 ..
אני רוצה לחדד לגבי אופן העירבוב ,הבנתי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית