הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב עזרה כאבים בכתף בבנץ' פרס

ofirbux

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן, לפני כמה זמן העליתי משקל בבנץ' מ72.5 ל75 והרגשתי קצת מוזר באזור האחורי של כתף ימין (היד החלשה) במקום הזה:
Screenshot
כאבים של דקירות לא נעימות וזה היה לאיזה 10 דקות ואז עבר , ומאימון לאימון זה רק מחמיר היום עשיתי גם ובאמצע הסט השלישי כבר לא יכולתי אז הפסקתי וזה המשיך לאורך כל האימון עד עכשיו דקירות מעצבנות ממש .. הטכניקה שלי נכונה ב100% מכווץ כתפיים אחורה ,לא מחזיק רחב מידי, מרפקים פנימה..
מה אני עושה לא נכון? איך אני ממשיך להתאמן? הכאבים כמו צביטה\דקירה ואי אפשר להתאמן ככה.,.
אגב! הכאבים לא במפרק \ עצם כלשהיא זה כאב בשריר

חייב להגיד שזה שהכאב הוא בשריר לא אומר שהוא נובע ישירות מהשריר, אצלי קרע בלברום מוביל לכאבים בבייספס, אבל הבייספס בסדר.
כתף הוא אזור בעייתי, מציע לך לגשת לבדיקה וטיפול של פיזיו טוב, מיכאל יכול להמליץ על אחד בהתאם לאזור מגוריך.
אתה כמובן גם יכול להעלות סרטון לפורום בכל מקרה ולקבל ביקורת.
ואם אתה ממש ממש בטוח שהבעיה היא פציעה בשריר אתה יכול לנסות פרוטוקול פציעות.

• פותח/ת השרשור
חייב להגיד שזה שהכאב הוא בשריר לא אומר שהוא נובע ישירות מהשריר, אצלי קרע בלברום מוביל לכאבים בבייספס, אבל הבייספס בסדר.
כתף הוא אזור בעייתי, מציע לך לגשת לבדיקה וטיפול של פיזיו טוב, מיכאל יכול להמליץ על אחד בהתאם לאזור מגוריך.
אתה כמובן גם יכול להעלות סרטון לפורום בכל מקרה ולקבל ביקורת.
ואם אתה ממש ממש בטוח שהבעיה היא פציעה בשריר אתה יכול לנסות פרוטוקול פציעות.
חשבתי על להוריד משקל לאזור ה65 לראות מה קורה..

בשלב בראשון בהחלט ניטור עומסים ,הורדת משקל ושינוי מנחי אחיזה או לחיצה בזווית שונה.
אם עוזר אז חזרה הדרגתית ועבודה על טכניקה . טכניקה היא דבר מאוד אינדבידואלי ולפעמים אני נתקל במתאמנים רבים שמגיעים אלי לטיפול עם טכניקה נכונה אבל שלא מתאימה להם.. יכול להיות שכיווץ השכמות אחורה גם משפיע על הכאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית