הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חבר שעושה סייקל ראשון רק על בסיס של טסט

מצב
השרשור נעול

טיל בליסטי

משתמש מתחיל
70
7
נק' מוניטין:
7
70
7
ירוץ איתו 10 שבועת האים לדעתכם עדיין צריך פרגניל אחר כך, הוא מתכנן עוד סייקל יותר רציני בקיץ, נגיד ביוני ככה

תודה

לא באמת
לפעמים אני תוהה אם אנשים בכלל מתאמצים להבין או שסתם לא הכי מחודדים שיש
לפעמים יש לי הרגשה שיש כמה טרולים שמעלים פוסטים מטומטמים במטרה לגרום לתגובות ״בטונים גבוהים״ ואז להתלונן ששתו להם , אכלו להם ולא נתנו להם.
לגבי להבין- למה לנסות להבין?
הרי יבואו ויסבירו אין סוף פעמים ויאכילו מכפית.

• פותח/ת השרשור
אני לא טרול אני מעריך מה שעושים פה חשבתי אבל שבסייקל כזה בסיסי הגוף ממילא מיתאזן בכול מיקרה זה סייקל בלי משביתים למיניהם ביגלל זה חשבתי גם היום להשיג מים בקטריאלים לפרגניל לא כזה פשוט תודה בכול מיקרה

אני לא טרול אני מעריך מה שעושים פה חשבתי אבל שבסייקל כזה בסיסי הגוף ממילא מיתאזן בכול מיקרה זה סייקל בלי משביתים למיניהם ביגלל זה חשבתי גם היום להשיג מים בקטריאלים לפרגניל לא כזה פשוט תודה בכול מיקרה
ללא משביתים?
לדעתך טסט חיצוני לא משבית ייצור טסט עצמי?

ללא משביתים?
אני קונה ממך סטוק לכל החיים.
חלום שלי להיות על סייקל שנים על גבי שנים ללא השבתה.

• פותח/ת השרשור
תודה אז 10 אלף אי יו בסיום של דבר כזה בחלוקה ל 6 יהיה בסדר? או ש 5 בחלוקה ל 3 זה בסדר גם? תודה

• פותח/ת השרשור
ככה אני מבין אחי שעושים יום כן יום לא לא בבת אחת כל ה 5000 עכשיו אני יודע שאפשר לעשות חלוקה להרבה יותר אים יש לך את המים הבקטיריאליים אבל אין יש לך רק מה שיש שם בערכה אז המקסימום ל 3 אפשר לחלק שוב תודה על המענה אני מעריך את זה אולי ליפעמים זה ניראה כמו שאלות קיטבג אבל זה לא בכוונה חס וחלילה. תודה

תשיג מים בקטריוסטטים.
את הפרגניל לוקחים פעמיים בשבוע , 250 יחידות בכל פעם. מתקבל 500 בשבוע.
אם לוקחים טסט ארוך למשך 10 שבועות אז לוקחים פרגניל ככה:
שבועות - 2-12
אם טסט קצר אז
שבועות
1-10
הרעיון הוא להתחיל לקחת פרגניל כשטסט מתחיל לפעול ולסיים כשההשפעה לקראת ירידה.

ככה אני מבין אחי שעושים יום כן יום לא לא בבת אחת כל ה 5000 עכשיו אני יודע שאפשר לעשות חלוקה להרבה יותר אים יש לך את המים הבקטיריאליים אבל אין יש לך רק מה שיש שם בערכה אז המקסימום ל 3 אפשר לחלק שוב תודה על המענה אני מעריך את זה אולי ליפעמים זה ניראה כמו שאלות קיטבג אבל זה לא בכוונה חס וחלילה. תודה
אבל אפילו בנעוץ של Q&A רשום איך מומלץ ומועדף יותר להשתמש בפרגניל. אז איך לא קיבלת תשובה מראש? לא חיפשת

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית