הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע D-BOL

מור אוחיון

מושעה
60
5
נק' מוניטין:
14
60
5
שלום .

קיבלתי את הכדורים האלו .
הם יכולים לעזור לתרום למשהו

1415121u1179.jpg

• פותח/ת השרשור
במקום להגיד מה בשבילי ומה לא ..
גם אם בן אדם לא מבין כמוכם הפורום הזה נועד כדי לקבל תשובות והסברים גם לכאלו שחדשים ואם לא מתחשק לכם לענות לא חייב

1.אני יודע שזה חומר אנבולי ..
2. השאלה אם עושים סייקל רק איתו או מלווה בעוד חומרים
3. אם צריך לעשות ניקוי אחרי הסייקל

גם אם בן אדם לא מבין כמוכם הפורום הזה נועד כדי לקבל תשובות והסברים גם לכאלו שחדשים ואם לא מתחשק לכם לענות לא חייב
אתה מודע לזה שמדובר פה בסטרואיד? אתה מודע לזה שמדובר בהחלטה כבדה שמרבית הסיכויים תשנה את אורח החיים שלך לשארית חייך? אתה מודע לנזקים בריאותיים? אתה מודע לצורך לקבל זריקה בישבן כל שני וחמישי?

אתה אפילו לא יודע מה זה דיבול ונשמע שלא פתחת דף אחד באנטרנט בשביל לקרוא על חומרים בכללי. מה שאתה עושה פשוט מטומטם, ועם חוסר אחריות ורצינות כזאת אתה לא תגיע רחוק בחיים.
רצית תשובה רצינית קיבלת.

1.אני יודע שזה חומר אנבולי ..
2. השאלה אם עושים סייקל רק איתו או מלווה בעוד חומרים
3. אם צריך לעשות ניקוי אחרי הסייקל
2. כן, צריך טסט.
3. כן.

תסתכל בפורטל צריך להיות מאמר סטרואידים למתחילים. כתוב שם הכל, אם יהיו שאלות אחרי זה תשאל.
ואני ממליץ לראות את זה:
הוא אומר דברים נכונים וחשובים פה מנסיון.
הוא מסכם בצורה טובה משהו שבכלל לא מדובר עליו כשמתחילים להשתמש.

אתה מודע לזה שמדובר פה בסטרואיד? אתה מודע לזה שמדובר בהחלטה כבדה שמרבית הסיכויים תשנה את אורח החיים שלך לשארית חייך? אתה מודע לנזקים בריאותיים? אתה מודע לצורך לקבל זריקה בישבן כל שני וחמישי?

אתה אפילו לא יודע מה זה דיבול ונשמע שלא פתחת דף אחד באנטרנט בשביל לקרוא על חומרים בכללי. מה שאתה עושה פשוט מטומטם, ועם חוסר אחריות ורצינות כזאת אתה לא תגיע רחוק בחיים.
רצית תשובה רצינית קיבלת.
אתה צודק ברוב הדברים שכתבת, אבל פה מדובר על תוסף תזונה על בסיס צמחים ולא על דיאנבול אמיתי.

זה ציני? לא ראיתי שום דבר כזה על התווית.
לא ציני.
לפותח פוסט יש בעיה , הוא שלם כסף ( כנראה) וקנה משהו בלי לדעת מה הוא לוקח.
אתה נתת המון עצות מצויינות אך לא הסתכלת לרגע על מה אתה מייעץ.
זה סתם אוסף צמחים - טסט בוסטר.
בדרך כלל על קופסאות של סטרואידים לא רושמים סיסמאות.

לא ציני.
לפותח פוסט יש בעיה , הוא שלם כסף ( כנראה) וקנה משהו בלי לדעת מה הוא לוקח.
אתה נתת המון עצות מצויינות אך לא הסתכלת לרגע על מה אתה מייעץ.
זה סתם אוסף צמחים - טסט בוסטר.
בדרך כלל על קופסאות של סטרואידים לא רושמים סיסמאות.
מאיפה אני אמור לדעת את זה, רשום דיבול ולא רשום דבר על צמחים.

תראה
מאיפה אני אמור לדעת את זה, רשום דיבול ולא רשום דבר על צמחים.
אתה אמור לבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מתחיל להטיף מוסר למישהו.

קבצים מצורפים

• 48485286-AF1B-4264-B6FE-1AB9D53F4A76.png
    48485286-AF1B-4264-B6FE-1AB9D53F4A76.png
    KB 82.4 · צפיות: 118
לפותח הפוסט, אתה יכול לעשות עם זה מה שבא לך אני מניח, לתת לחבר\לזרוק\לבלוע הכל בפעם אחת, התוצאות זהות. (אין להתייחס לזה כהמלצה רפואית)
תראה

אתה אמור לבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מתחיל להטיף מוסר למישהו.
אני לא אמור לחפש באנטרנט את המפרט על המוצר, רשום דיבול 60 טבליות, זה אמור להיות מספיק, פותח האשכול צריך להגיד שזה טסט בוסטר. אני ממש לא אשם כאן. אני נתתי תשובה על סמך המידע שפותח האשכול נתן.

חח רק מלשים לב על המילה תוסף תזונה באנגלית אפשר להסיק שזה לא סטרואיד. לא צריך להיות גאון , כל החברות הרמאיות האלה תוכל למצא גם אנבר טרן ב כפסולות אבל מה שבאמת יש שם זה רק תוספים טבעיים כגון טריבולוס וכל החרטא הזה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית