נק' מוניטין:
14
- 60
- 5
שלום .
קיבלתי את הכדורים האלו .
הם יכולים לעזור לתרום למשהו
קיבלתי את הכדורים האלו .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר קצת הסבר ..למה החומר? איך מבצעים את הסייקל איתו ?זה לא בשבילך.
אני מחכה בקוצר רוח לתגובה שלו.הוא גם נורא אוהב שאלות כאלה.
אתה רק מחזק את דברי הראשונים.אפשר קצת הסבר ..למה החומר? איך מבצעים את הסייקל איתו ?
אתה מודע לזה שמדובר פה בסטרואיד? אתה מודע לזה שמדובר בהחלטה כבדה שמרבית הסיכויים תשנה את אורח החיים שלך לשארית חייך? אתה מודע לנזקים בריאותיים? אתה מודע לצורך לקבל זריקה בישבן כל שני וחמישי?במקום להגיד מה בשבילי ומה לא ..
גם אם בן אדם לא מבין כמוכם הפורום הזה נועד כדי לקבל תשובות והסברים גם לכאלו שחדשים ואם לא מתחשק לכם לענות לא חייב
לאיזה מטרה קנית את המוצר?שלום .
קיבלתי את הכדורים האלו .
![]()
2. כן, צריך טסט.במקום להגיד מה בשבילי ומה לא ..
גם אם בן אדם לא מבין כמוכם הפורום הזה נועד כדי לקבל תשובות והסברים גם לכאלו שחדשים ואם לא מתחשק לכם לענות לא חייב
1.אני יודע שזה חומר אנבולי ..
2. השאלה אם עושים סייקל רק איתו או מלווה בעוד חומרים
3. אם צריך לעשות ניקוי אחרי הסייקל
אתה צודק ברוב הדברים שכתבת, אבל פה מדובר על תוסף תזונה על בסיס צמחים ולא על דיאנבול אמיתי.אתה מודע לזה שמדובר פה בסטרואיד? אתה מודע לזה שמדובר בהחלטה כבדה שמרבית הסיכויים תשנה את אורח החיים שלך לשארית חייך? אתה מודע לנזקים בריאותיים? אתה מודע לצורך לקבל זריקה בישבן כל שני וחמישי?
אתה אפילו לא יודע מה זה דיבול ונשמע שלא פתחת דף אחד באנטרנט בשביל לקרוא על חומרים בכללי. מה שאתה עושה פשוט מטומטם, ועם חוסר אחריות ורצינות כזאת אתה לא תגיע רחוק בחיים.
רצית תשובה רצינית קיבלת.
זה ציני? לא ראיתי שום דבר כזה על התווית.אתה צודק ברוב הדברים שכתבת, אבל פה מדובר על תוסף תזונה על בסיס צמחים ולא על דיאנבול אמיתי.
לא ציני.זה ציני? לא ראיתי שום דבר כזה על התווית.
מאיפה אני אמור לדעת את זה, רשום דיבול ולא רשום דבר על צמחים.לא ציני.
לפותח פוסט יש בעיה , הוא שלם כסף ( כנראה) וקנה משהו בלי לדעת מה הוא לוקח.
אתה נתת המון עצות מצויינות אך לא הסתכלת לרגע על מה אתה מייעץ.
זה סתם אוסף צמחים - טסט בוסטר.
בדרך כלל על קופסאות של סטרואידים לא רושמים סיסמאות.
אתה אמור לבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מתחיל להטיף מוסר למישהו.מאיפה אני אמור לדעת את זה, רשום דיבול ולא רשום דבר על צמחים.
אני לא אמור לחפש באנטרנט את המפרט על המוצר, רשום דיבול 60 טבליות, זה אמור להיות מספיק, פותח האשכול צריך להגיד שזה טסט בוסטר. אני ממש לא אשם כאן. אני נתתי תשובה על סמך המידע שפותח האשכול נתן.תראה
אתה אמור לבדוק היטב את עצמך לפני שאתה מתחיל להטיף מוסר למישהו.
רשום דיבול 60 טבליות, זה אמור להיות מספיק
לצערי, הם לא עוזרים למשתמש לבצע חיפוש טרם פתיחת האשכולשלום .
קיבלתי את הכדורים האלו .
![]()
תוסף תזונה אפשר לרשום גם על קופסת דיאנבול אמיתית. זה לא ממש בפיקוח, אין כלל מנחה. לא רשום במפורש שזה לא החומר האמיתי.