הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ביקורת

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך
העומק קצת גבולי וגם לא קבוע, כלומר יש פעמים שאתה שובר מקביל ויש פעמים שאתה לא, וככל שאתה תתקדם במשקלים זה יהיה יותר משמעותי, לכן אני חושב שכדי לך לעשות את אותו משקל עוד פעם ולנסות כל חזרה להגיע לאותו עומק כמובן תצלם עצמך, אתה לא חייב לעלות לאתר אם אתה לא רוצה אתה יכול לתת פידבק עצמי אבל אתה חייב לצלם את עצמך כדי לדעת.

• פותח/ת השרשור
יש מצב שכמו שOBZION כתב שרק ה2 חזרות הראשונות לא רואים אם אני שובר בגלל הזווית צילום?
כי אני הורדתי 10 קילו מ105 מלפני 2 אימונים כי הברכיים גלשו ולא שברתי מקביל אבל עם זה נראה גבולי אני ישאר ויעלה לפה עוד פעם...

הסקוואט נראה בסדר, ואני לא רואה סיבה לא להתקדם. אם אתה רוצה להיות בטוח תצלם עוד אחד מזווית יותר טובה.

יותר טוב, אתה מתקדם טוב
קצת יותר עומק (חסר לך ממש מעט) אם תקפיד על הברכיים שלא יגלשו ותדחף אותם חזק הצידה העומק יסתדר
תרד עד שאתה מתרגיש באונס בהמסטרניג (תתרגל את זה בחימום) ברגע שתתפוס את הבאונס אתה תעוף עם המשקלים.

אז ברכיים, באונס, קצת עומק ותהיה מכווץ כל התנועה (הכיווץ שלך נראה בסדר, אני רק מזכיר לא לאבד את המתח למטה)

אחלה שיפור, כמה אימונים והסקוואט שלך יהיה 100%

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה לכולם אז ממה שהבאנתי יש עוד כמה נק' לשפר שנאי חייב לעבוד על זה... אבל אפשר להתקדם?
או שכדאי להשאר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית