הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסבר איך זה הגיוני

• פותח/ת השרשור
נראה לי כדאי לך פשוט לעשות ע"י ניסוי וטעייה ולאכול פחות.
אחוזי שומן לא מצאתי אף פעם שזה מדוייק. אפילו בבדיקות שונות של מכונים מקצועיים יש תוצאות שונות
אני גם חשבתי שאני צריך פשוט לאכול פחות אבל כולם פה אמרו לי שאני גם ככה אוכל פחות ושאני צריך להעלות את הכמות אוכל ולא להוריד אבל בינתיים זה לא עובד..

• פותח/ת השרשור
רק עדכון התחלתי השבוע טירונות 02 האימון האחרון שלי היה בחמישי שעבר עכשיו אני אגיד את האמת טחנתי שם הרבה ובעיקר פחמימות כי לא היה חלבונים ולארוחת ערב פשוט הביאו לנו בורקס או ופל בלגי (עיר הבהדים) מה שכן פתאום אני נשקל היום בבוקר ורואה שירדתי חצי קילו עכשיו מצד אחד אני לא מבין איך זה הגיוני כי טחנתי את החיים שלי שם אז יש לי שתי שאלות
1.יכול להיות שזה בגלל הפעילות הגופנית שעשיתי? כי בתכלס לא עשינו כמעט כלום לא הריצו ולא כלום פשוט עמדנו וגם זה לא עד כדי כך יכול להיות שנטו מלעמוד כמה שעות ביום זה שרף לי כזה הרבה קלוריות שגרם לי לרדת למרות שאכלתי כזה הרבה? או שיכול להיות כי אכלתי הרבה הגוף שלי יצא מהמצב "סטרס" והתחיל לשרוף שוב פעם שומן והמטבוליזם עלה?
2.יכול להיות שזה פשוט שריר שירד לי?? יכול להיות שבשבוע בלי אימונים כבר ירד לי מסת שריר כי לא אכלתי מספיק חלבון,זה הגיוני שכזה מהר? כי אני חושב שכן ירד לי קצת השריר אבל נראה לי שזה נטו פסיכולוגי

Back
למעלה תחתית