הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לא מבין איך זה זה...

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
מה קורה חברים? אני מתאמן כבר שנה במכון כושר(התאמנתי בסטרייט הרבה שנים לפני ואז התאהבתי בחדר כושר)
הסיבה לזה שפתחתי את האשכול היא שאני עולה במשקלים במסה בקצב מהיר מידי רני חושב ברמה שלא נראית לי הגיונית, לדוגמא במכשיר הפולי אני עושה pull over לגב, טכניקה נכונה והכל, אני עושה3 סטים של 10 חזרות, עכשיו הקטע שאני על 12 פלטות ובמתקן לצורך הדוגמא יש 16 פלטות, ואני רואה אנשים הרבה יותר גדולים ממני מתפחלצים שהם מתאמנים עם 10 פלטות
השאלה היא איך אני מרים ככה הרבה אם המטרה שלי זה לא כוח אלא מסה, ואני לא רוצה לעבור את ה10 חזרות בגלל המסה.
...
נתונים עלי
21
1.76
74קג
במסה (לא כל כך הולך לי עם האוכל)
11 fatbody

נערך לאחרונה:
?
מה הבעיה?

עושה רושם שצריך טיפה "להוריד אותך לקרקע".

נתחיל מזה שאתה לא ממש יכול לדעת מה אותם אנשים שהסתכלת עליהם עשו לפני שהם התאמנו עם הפולי ?
אולי הם עשו כבר לפני התרגיל הזה 2 או 3 תרגילים ולפולי הם הגיעו כפי שאמרת "חצי מעולפים".
ואתה הגעת לפולי רענן ושזה התרגיל הראשון שלך בתכנית - זה בהחלט יכול לקרות.

דבר שני - "מסה" ו"כוח" אלו 2 מושגים שהולכים יד ביד : כשאתה עובד כוח אתה מגדיל את מסת השריר שלך, ז"א שאם התחזקת כתוצאה מעשיית אימון כוח זה אומר שהגדלת את מסת השריר שלך.

אתה בהחלט יכול לעשות את מה שהיית רגיל לעשות עד כה בסטריט רק עם משקל. הפולי מדמה את התנועה של PULL UPS ו-CHINUPS רק שבמקרה של הפולי - אתה מביא את המוט אל הגוף בשונה מתרגילי המתח שבהם אתה מביא את הגוף למוט.

אתה יכול לעשות את תרגילי המתח עם חגורה דיפ שעליה אפשר לשים פלטות משקל עם שרשרת ושאקל.

קודם כל תשמח שזה המצב. יכול להיות שיש לך אחיזה חזקה וזה מצוין ועוזר לך למשוך יותר.
יותר מעניין זה משקלים בתרגילים אחרים כמו דדליפט, סקווט, בנץ', מתח עם משקל כדי לבדוק עד כמה אתה חזק.
באופן כללי זה די מיותר להשוות את עצמך לאנשים אחרים

Back
למעלה תחתית