הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה להתחיל להתאמן...

XXmaorXX

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לא התאמנתי בעבר אני רוצה להתחיל עם תוכנית חיטוב אבל אני לא יודע איזה תוכנית כדאי מה החסרונות והיתרונות של כל תכנית הבנתי שיש ss שזה טוב למתחילים וגם Ab אני לא מבין בכלל מה כל אחת עוזרת ומה ההבדל ביניהם. אם מישהו יכול להשקיע קצת זמן ולהסביר לי מה כל תוכנית עושה ואיזה כדאי לי אז ממש תודה
אני בן 16
משקל 55
גובה 170

אני חושב שיהיה לי זמן ל2-3 אימונים בשבוע
ועוד משהו: כדאי גם לעשות ריצה פעם בשבוע זה יעזור לי? צריך לעבוד גם על סיבולת?

יש לך מאמר מפורט על SS בפורטל קילגרם עם הסבר על כל שאלה ותשובה שיכולה לצוץ
AB אין מה להסביר מעבר לכך שזה פיצול של תכנית האימונים לקבוצות שריר מסוימות כדי להגדיל את נפח האימון..

לא התאמנתי בעבר אני רוצה להתחיל עם תוכנית חיטוב אבל אני לא יודע איזה תוכנית כדאי מה החסרונות והיתרונות של כל תכנית הבנתי שיש ss שזה טוב למתחילים וגם Ab אני לא מבין בכלל מה כל אחת עוזרת ומה ההבדל ביניהם. אם מישהו יכול להשקיע קצת זמן ולהסביר לי מה כל תוכנית עושה ואיזה כדאי לי אז ממש תודה
אני בן 16
משקל 55
גובה 170

אני חושב שיהיה לי זמן ל2-3 אימונים בשבוע
ועוד משהו: כדאי גם לעשות ריצה פעם בשבוע זה יעזור לי? צריך לעבוד גם על סיבולת?

אתה שוקל 55 בגובה 170 ורוצה לעשות חטוב ? אתה נורמלי ? מה אתה רוצה להיות שלד ? מה הסיבה שאתה רוצה לעשות במצב הזה חיטוב ? אתה תת משקל לדעתי.

אתה צריך מסה ודחוף.

באימון של 2-3 בשבוע אתה חייב מתכונת של FBW, ולדעתי במצב שלך SS יהיה הכי טוב. יש פה מאמר מצויין לגבי התוכנית עם הסברים והכל. לגבי התזונה תקרא פה, יש המון מאמרים טובים של משה והייתי הולך במקרה שלך על פלוס קלורי קטן בהתחלה ולאט לאט תעלה אותו לפלוס של 400. עליה של בערך חצי קילו בשבוע אתה צריך לראות.

א) תקרא על ה תוכניות יש הסברים מעולים על כל אחת מהן
ב) ss ממש לא מתאימה לחיטוב
ג) למה אתה מחטב במשקל כזה?

Back
למעלה תחתית