הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל במסה

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
אהלן.. שבת שלום חברים מתגייס עוד שבועיים ואחרי הטירונות רוצה להתחיל לפתח גוף. הנושא הזה לא חדש לי כי הייתי כדורגלן פעם ועשיתי בעיקר כללי בחדר כושר( אתה לא יכול להשמין בתקופה כזאת כי אתה מאבד מהירות וזה..) בכל מקרה. אם אפשר אעלה תמונה ותגידו לי כמה אחוז שומן יש לי.. ולכמה צריך לשאוף להגיע.. גיל 18. מטר 84 משקל 75..

0__05a21e8359ce47.jpg

כמה בערך? ואיך הגנטיקה לדעתכם? בלי ציניות בבקשה שבת שלום
אמרו לי שאחוז שומן זה לא מדד. לכמה אתם חושבים שצריך להגיע בקילוגרמים במסה?

אהלן.. שבת שלום חברים מתגייס עוד שבועיים ואחרי הטירונות רוצה להתחיל לפתח גוף. הנושא הזה לא חדש לי כי הייתי כדורגלן פעם ועשיתי בעיקר כללי בחדר כושר( אתה לא יכול להשמין בתקופה כזאת כי אתה מאבד מהירות וזה..) בכל מקרה. אם אפשר אעלה תמונה ותגידו לי כמה אחוז שומן יש לי.. ולכמה צריך לשאוף להגיע.. גיל 18. מטר 84 משקל 75..

0__05a21e8359ce47.jpg

כמה בערך? ואיך הגנטיקה לדעתכם? בלי ציניות בבקשה שבת שלום
אמרו לי שאחוז שומן זה לא מדד. לכמה אתם חושבים שצריך להגיע בקילוגרמים במסה?
מה זה משנה מה אנחנו חושבים?! אתה אמור להגיע למאסת גוף שאתה מסופק ממנה ולא אנחנו. בכל מקרה, תתחיל קודם לאכול ולהתאמן. קראת מאמרים? אתה יודע מה זה מאזן קלורי שלילי חיובי ונייטרלי? מושגים כמו נפח עבודה עצימות והתאוששות?

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה מה אנחנו חושבים?! אתה אמור להגיע למאסת גוף שאתה מסופק ממנה ולא אנחנו. בכל מקרה, תתחיל קודם לאכול ולהתאמן. קראת מאמרים? אתה יודע מה זה מאזן קלורי שלילי חיובי ונייטרלי? מושגים כמו נפח עבודה עצימות והתאוששות?
כן אחי אני יודע שצריך להגיע במסה למאזן קלורי חיובי בעיקר להעמיס להעמיס פחמימות מורכבות חלבונים(כפול 1.5 מהמשקל בגרמנים) ושומנים(כמו המשקל בגרמים).. בתור התחלה אתחיל עם fbw ואח"כ אפצל ל(ab (abxabxx.

אז ככה חבר שאלה, יש לי אופציה להתאמן עם דוד שגר ממש ליד המכון שיש לו מיטה מתכווננת כזאת(אפשר להגיע איתה לכל שיפוע), יש לו מוט אולימפי, משקולות ידניות ומכונה לארבע ראשי/פולי עליון/פרפר חזה. את התרגילים המורכבים לא תהיה לי בעיה לעשות ככ שם. מצד שני מכון. צריך להשקיע כסף, ההבדל משמעותי?

כן אחי אני יודע שצריך להגיע במסה למאזן קלורי חיובי בעיקר להעמיס להעמיס פחמימות מורכבות חלבונים(כפול 1.5 מהמשקל בגרמנים) ושומנים(כמו המשקל בגרמים).. בתור התחלה אתחיל עם fbw ואח"כ אפצל ל(ab (abxabxx.

אז ככה חבר שאלה, יש לי אופציה להתאמן עם דוד שגר ממש ליד המכון שיש לו מיטה מתכווננת כזאת(אפשר להגיע איתה לכל שיפוע), יש לו מוט אולימפי, משקולות ידניות ומכונה לארבע ראשי/פולי עליון/פרפר חזה. את התרגילים המורכבים לא תהיה לי בעיה לעשות ככ שם. מצד שני מכון. צריך להשקיע כסף, ההבדל משמעותי?

בעיקרון אם יש לו כלוב, ספת בנצ׳, מוט נורמלי כדאי לבצע את המורכבים ומספיק משקל, לא רואה סיבה לא להתאמן אצלו..

• פותח/ת השרשור
בקשר לצבא, כמה קשה יהיה לי לעשות מסה אם אני עושה בבסיס סגור ויוצא חמשושים? חד"כ יהיה לי שם(כנראה חיל האוויר).

בנוגע לארוחות, אין לי בעיה להעמיס השאלה אם שלוש ארוחות ביום אני יכול להגיע לקלוריות שאני צריך?

תשאף למשקל שתרגיש שהוא עודף מדי ותרצה לעשות חיטוב.
לא יהיה לך קשה כל עוד אתה לא עושה אימונים אינטנסיבים(לא בחדכ) ואתה לא מחמיץ יותר מדי אימונים.
וכן, אם אין לך בעיה לאכול עד 1500 קל' בארוחה אין בעיה

• פותח/ת השרשור
תשאף למשקל שתרגיש שהוא עודף מדי ותרצה לעשות חיטוב.
לא יהיה לך קשה כל עוד אתה לא עושה אימונים אינטנסיבים(לא בחדכ) ואתה לא מחמיץ יותר מדי אימונים.
וכן, אם אין לך בעיה לאכול עד 1500 קל' בארוחה אין בעיה
תודה גבר. על כמה זמן אתה ממליץ לי עם הfbw?

Back
למעלה תחתית