הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון כמה שיותר טבעית

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אני לא ממש יודע מה יש באבקות האלה, מתאר לעצמי שיש בהן כמה חומרים שיכולים להזיק לבריאות..

השאלה שלי היא אבקת חלבון של איזו חברה כדאי לרכוש מבחינת כמה שפחות חומרים נלויים אליה, כלומר חלבון איכותי וטבעי..

אני רוצה לשתות אותה בלי לדאוג יותר מדי.

מקווה שהבנתם אותי תודה 😃

אני לא ממש יודע מה יש באבקות האלה, מתאר לעצמי שיש בהן כמה חומרים שיכולים להזיק לבריאות..

השאלה שלי היא אבקת חלבון של איזו חברה כדאי לרכוש מבחינת כמה שפחות חומרים נלויים אליה, כלומר חלבון איכותי וטבעי..

אני רוצה לשתות אותה בלי לדאוג יותר מדי.

מקווה שהבנתם אותי תודה 😃

אין שום דבר בעולם הזה שהוא בריא ב 100%.. גם אף אחד פה לא ימליץ לך על אבקה כזאת כי היא לא באמת קיימת. אבקה שותים לא בגלל הבריאות אלא נטו כדאי להשלים את כמות החלבון היומית זה הכל. אם אתה כל כך אובססיבי לגבי הבריאות, תחפש תשובות בגוגל.

לא יודע מאיפה לקחת או שמעת את כל השטויות שדיברת אבל נעשה לך סדר כדי שתבין.

אבקת חלבון הוא תוסף תזונה שבא להשלים ערכי חלבון בנוסף לאוכל המוצק שאתה אוכל.

אם אתה מגיע לערכי החלבון שלך רק מאוכל מוצק - יפה מאוד אחי אתה לא צריך אבקה, אם לא - יש לך את האופציה של אבקה שתעזור לך להשלים ערכים.

דבר שני - לא יודע מאיפה שמעת שאבקת חלבון זה "לא בריא" כי אבקת חלבון מיוצרת ממי גבינה. זה כמו שתגיד שגבינה צהובה לא בריאה.

יש אנשים שיותר סבבה להם לשתות אבקה - בגלל שזה יותר נוח, לא צריך להכין יותר מדי, לא צריך לתכנן, קל להכנה, וטעים(תלוי איזה מותג וטעם אתה קונה)

• פותח/ת השרשור
לא יודע מאיפה לקחת או שמעת את כל השטויות שדיברת אבל נעשה לך סדר כדי שתבין.

אבקת חלבון הוא תוסף תזונה שבא להשלים ערכי חלבון בנוסף לאוכל המוצק שאתה אוכל.

אם אתה מגיע לערכי החלבון שלך רק מאוכל מוצק - יפה מאוד אחי אתה לא צריך אבקה, אם לא - יש לך את האופציה של אבקה שתעזור לך להשלים ערכים.

דבר שני - לא יודע מאיפה שמעת שאבקת חלבון זה "לא בריא" כי אבקת חלבון מיוצרת ממי גבינה. זה כמו שתגיד שגבינה צהובה לא בריאה.

יש אנשים שיותר סבבה להם לשתות אבקה - בגלל שזה יותר נוח, לא צריך להכין יותר מדי, לא צריך לתכנן, קל להכנה, וטעים(תלוי איזה מותג וטעם אתה קונה)

כן אבל אם זה מיוצר רק ממי גבינה אז למה יש כ"כ הרבה חברות וסוגים, ואיך חלק איכותיים יותר וחלק פחות? איך יודעים מה הכי טוב לקנות?

כן אבל אם זה מיוצר רק ממי גבינה אז למה יש כ"כ הרבה חברות וסוגים, ואיך חלק איכותיים יותר וחלק פחות? איך יודעים מה הכי טוב לקנות?
כמה סוגי קורנפלקס יש?

למה חלק איכותיים וחלק פחות?

אם אתה מאוד חושש תקנה מהחברות הגדולות.

אל תשתמש באבקת חלבון זה לא תחליף לאוכל טעים אבל חבל לך על הכסף

אל תשתמש באבקת חלבון זה לא תחליף לאוכל טעים אבל חבל לך על הכסף
חבל על הכסף?

אבקת חלבון תתן לך את היחס חלבון/שקל הכי טוב.

זה שלא חייב זה נכון.

זה טוב אבל גם אוכל טוב גם השתמשתי בעבר

החברות השונות משתמשות בחומרי טעם וריח וחומרים משמרים שונים, פלוס עוד כמה שיטות עבודה שונות, אבל הרבה חברות משתמשות בחומר גלם זהה לחלוטין שמגיע מאותו מקום.
חברות איכותיות יותר לרוב מקבלות תקן איכות טוב ממקורות חיצוניים, שמראים שמה שהם טוענים נכון, והם לא דוחפים לשם מוצרים באיכות ירודה

כל חברה תנסה לטעון שהמוצר שלה הכי טוב, בשביל דעה לא משוחדת הייתי ממליץ לך פשוט לחפש מותגים גדולים שונים ולראות את ההסמכות שלהם למוצרים וההבטחה שלהם וללכת על מי שאתה סומך יותר.
אם אתה ממש מתעקש על דעה אישית אני הייתי קונה BPI כנראה, אך זה לא מנסיון שלי כי אף פעם לא היה לי צורך באבקה.

אני לוקח Whey to go - זה נטו אבקת חלבון ממי גבינה בלי שום תוספים אחרים ועם טעם נייטרלי.
מערבב עם מים או חלב ויש לזה טעם סבבה, לי זה הרבה יותר טעים מהתוספים האחרים שניסיתי שיש בהם סוכר וחומרי טעם מלאכותיים.
אם רוצים עם זה גם פחמימה אפשר לשים בבלנדר עם פרי / קוואקר וכו'

Back
למעלה תחתית