הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב? (מצורפות תמונות)

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
טוב אז אחרי 4 חודשים של חיטוב מזה - כמה א"ש הגעתי לתמונות למטה, החיטוב לא היה משהו, לא מספיק חלבון, לא מספיק אימונים ויותר מידי נפילות בתזונה, בגלל שאני כבר שבועיים לא יורד במשקל ותקוע חשבתי לפרסם תמונות כדי לקבל עוד חוות דעת למה לעשות, להיכנס למסה טובה ל4-5 חודשים או להמשיך לחטב. (חייב לציין שדי מיציתי את החיטוב הזה)
מצד אחד האחוז שומן יחסית גבוה, מצד המסת שריר בפח...אשמח לעצות...חשבתי על מסה עם פלוס קטן יחסית של 400.
משקל- 65.4 , גובה 1.75.
התמונות:

Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני במצב שלך הייתי עושה מסה נקייה רק בשביל להוסיף בשר ומסת שריר כי נראה כאילו המסת שריר שלך לא כזאת גבוהה
זה מה שחשבתי לעשות, אבל האחוז שומן שלי גבוה ובגלל זה אני מפחד שאני בקושי יעשה חודש וחצי מסה עד שאני אצטרך לחטב שוב...

הקטע הוא שאני מפחד שבמסה אני סתם ישמין...מה אתה אומר על פלוס קטן של 300 ל4-5 חודשים?
אם תעשה את זה נכון אין שום סיבה שתשמין סתם,כמו שהרבה אמרו כדאי לך להוסיף בשר עליך קצת.
תנסה מסה לחורף הקרוב שזה יהיה פחות או יותר תקופה של 4 חודשים ותראה איך הגוף שלך נראה בסוף.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה את זה נכון אין שום סיבה שתשמין סתם,כמו שהרבה אמרו כדאי לך להוסיף בשר עליך קצת.
תנסה מסה לחורף הקרוב שזה יהיה פחות או יותר תקופה של 4 חודשים ותראה איך הגוף שלך נראה בסוף.
פלוס של 300 זה סבבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית