הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ניתן להשמין בחמישה ימים ?

Ronvaisman

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
קראתי את המאמר שעוסק בהאם ניתן להשמין באופן משמעותי בשלושה ימים ורציתי לשאול. בכל שבוע אני נכנס לגרעון קלורי שבועי ואני עושה אירובי ולאחרונה חזרתי להתאמן אחרי פציעה וכמובן שומר על תפריט מסודר.
אני טס לאמסטרדם בשבוע הבא ואני מאוד רוצה להנות אבל גם כן חושש מעניין העלייה במשקל. רציתי לשאול האם באמת ניתן להשמין בחמישה ימים האלה גם כשאני ללא אימונים ?

קראתי את המאמר שעוסק בהאם ניתן להשמין באופן משמעותי בשלושה ימים ורציתי לשאול. בכל שבוע אני נכנס לגרעון קלורי שבועי ואני עושה אירובי ולאחרונה חזרתי להתאמן אחרי פציעה וכמובן שומר על תפריט מסודר.
אני טס לאמסטרדם בשבוע הבא ואני מאוד רוצה להנות אבל גם כן חושש מעניין העלייה במשקל. רציתי לשאול האם באמת ניתן להשמין בחמישה ימים האלה גם כשאני ללא אימונים ?
בחיי שאני לא מבין אנשים כמוך. לך תהנה תזלול תעשן תחגוג תתפרק.... מה אתה חושב על השטויות האלה?! יש חיים מעבר לאימונים ותזונה וכל שאר הירקות. אתה צריך לאכול המון, באמת המון כדאי לעלות קילו שומן ב 5 ימים. וגם אם תעלה זה סוף העולם נו באמת?!..

גם אם תעלה במשקל זה לא משהו רציני ואין סיבה להיות מודאג מזה.
לך תהנה

אתה צריך לאכול בערך 3600 קלוריות ליום(וכנראה גם יותר) כדי לעלות קילו שומן ב5 ימים האלו

אחי פשוט לך תהנה , אתה גם לא תאכל כל יום עוגות בלי סוף
וגם אם כן מה כבר יקרה ..

אתה צריך לאכול בערך 3600 קלוריות ליום(וכנראה גם יותר) כדי לעלות קילו שומן ב5 ימים האלו
איך עשית את החישוב הזה? העלאה של ק"ג שומן תהיה לערך 12,000-14,000 קלוריות (מעל המאזן הנטרלי) לקילו שומן (אם מתחשבים בערך האנרגטי שהגוף דורש כדי לאגור את השומן).
אז אם גבר שורף ביום ממוצע ללא פעילות גופנית מיוחדת 2200-2300 קלוריות, יצטרך לאכול כ-1700 קלוריות עודפות כל יום כדי להעלות 1 ק"ג שומן. זה בערך 4,000 קלוריות ביום במשך 7 ימים כדי להעלות 1 ק"ג שומן נקי (ללא נוזלים/מסה רזה). לא סביר שזה יקרה ובטח שלא באמסטרדם (ששם תלך ברגל המון. לפחות 7-10 ק"מ ביום).

גם אם זה נניח יקרה, אפשר להוריד את זה תוך 7-14 ימים לאחר מכן.

איך עשית את החישוב הזה? העלאה של ק"ג שומן תהיה לערך 12,000-14,000 קלוריות (מעל המאזן הנטרלי) לקילו שומן (אם מתחשבים בערך האנרגטי שהגוף דורש כדי לאגור את השומן).
אז אם גבר שורף ביום ממוצע ללא פעילות גופנית מיוחדת 2200-2300 קלוריות, יצטרך לאכול כ-1700 קלוריות עודפות כל יום כדי להעלות 1 ק"ג שומן. זה בערך 4,000 קלוריות ביום במשך 7 ימים כדי להעלות 1 ק"ג שומן נקי (ללא נוזלים/מסה רזה). לא סביר שזה יקרה ובטח שלא באמסטרדם (ששם תלך ברגל המון. לפחות 7-10 ק"מ ביום).

עשיתי חישוב עם בסיס פחות טוב ולגבי ההליכה כל יום מסכים לגמרי תהיתי בעצמי אם להוסיף

עם ההליכה היומית זה כבר באזור ה 4500-5000+ קל'/יום (כל יום)

• פותח/ת השרשור

וואו... תודה רבה אתה מלך ! באמת שעזרת לי המון . תוכל רק להסביר לי את העניין עם זה שאמרת שהעלאה של ק"ג שומן תהיה לערך 12,000-14,000 קלוריות (מעל המאזן הנטרלי) לקילו שומן ? לא הבנתי אותו כל כך. ודרך אגב אני מתכנן להשכיר אופניים, יותר טוב מללכת ברגל לא ?

תטוס תהנה אחרי זה תחזור בכל הכוח אחשלי

Back
למעלה תחתית