הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

תזמין, אין סיבה שיעבדו עליך. במקרה הכי גרוע, אם אתה לא מקבל את הסחורה אתה יכול לבטל את החיוב בוויזה.

יש סטודיו קטלבלס בהרצליה שמוכר מגנזיום, 10 שקל לבלוק כזה, ו65 אם אני לא טועה ל8

כן, זה אותו מקום. זה האתר והמועדון של אורי הירש - איתנים קטלבלס.

קניתי משם, אחלה מגנזיום ומגניב שיש ליד הבית. אגב הוא אמר לי שנגמר לו והוא אמור לקבל עוד יותר מאוחר, לא יודע אם יש זמין עכשיו

קניתי משם, אחלה מגנזיום ומגניב שיש ליד הבית. אגב הוא אמר לי שנגמר לו והוא אמור לקבל עוד יותר מאוחר, לא יודע אם יש זמין עכשיו
נכון, הזמנתי חבילה של 8 בלוקים והתקשרו ואמרו שנגמר להם, והמליצו על חבילה של 2 בלוקים, אז בסוף בחרתי בחבילה עם 2 בלוקים ב26 שקל כולל משלוח.

כנראה הזמנתי את החבילה האחרונה של ה- 8.

Saturday 100424

Bench Press 3-3-11 60-70-77.5
Pullups 4x5
Dips 3x7

באתי במטרה לעשות 10 חזרות אבל הצלחתי להגניב עוד אחת.

Sunday 100425

Squat 3-3-10 70-80-90
Goblet Squat 25kg DB 3x15
3x 1:15 min plank

Wednesday 100428

Deadlift 5-3-7 120-137.5-152.5
RDL 3x8 60 Kg
Toes 2 Bar 2x6

הדדליפט היה סבבה. רציתי 8 חזרות אבל הרגשתי שהשביעית היתה קשה. יכול להיות שאם הייתי נעמד, לוקח 3 נשימות ויורד שוב גם השמינית היתה עולה. זה בעיה להגדיר "סט" בדדליפט אם אתה משחרר את המוט ונח יותר מדי בין החזרות.
כנראה שהתוכנית עובדת בעיקרון כי ה- 3RM שלי לפני חודשיים וחצי היה בערך אותו משקל שהיום עשיתי איתו 7 חזרות. יכול להיות שאפשר להתקדם יותר מהר אבל בטוח יש התקדמות בכיוון הנכון.

נערך לאחרונה:
יפה! יאללה תביא סרטים של סקוואט\דדליפט לחזרות גבוהות, זה צריך להיות מעניין.

נ.ב
למה אתה נקבה? תעלה את המשקל גם בRDL

הסירטון הבא שאני אביא הוא דדליפט 180 קילו. אחרי זה 200. אולי בדרך אני אשפר את המיקום שלי בת'רד של המשקל מעל הראש.

Tuesday 100504

Bench Press 5-3-8 65-72.5-82.5
Pullups 4x5
Dips 4x6​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית