הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

בהקשר למה שרן כתב.
מורן בסטים המקסימלים, מתי אתה מפסיק?
לדעתי רוב האנשים מוותרים בקלות מידי על חזרות שיש להם.

לא בדקתי שיאים. כל האימונים סביב שבועות התחרבנו לי. יותר רציתי לחזור למחזור חדש מאשר לבדוק שיאים. אני מחכה לחולצת ציפור.

עידן, אני עוצר את הסטים בדרך כלל כשאני מבין שאין עוד חזרה (אני יודע לשפוט את זה די טוב בפרס ובבנצ'). בדדליפט אני יודע מתי אני לא מצליח לשמור גב ואז אני עוצר. יכול להיות שאני יכול לסחוט ככה עוד חזרה או שתיים אבל זה לא שווה לי. בסקוואט אני פחות יודע להעריך, לכן אני פשוט מכוון לעשות יותר חזרות או אותו מספר של חזרות עם משקל יותר גדול לפי המחזורים הקודמים.

לא בדקתי שיאים. כל האימונים סביב שבועות התחרבנו לי. יותר רציתי לחזור למחזור חדש מאשר לבדוק שיאים. אני מחכה לחולצת ציפור.

עידן, אני עוצר את הסטים בדרך כלל כשאני מבין שאין עוד חזרה (אני יודע לשפוט את זה די טוב בפרס ובבנצ'). בדדליפט אני יודע מתי אני לא מצליח לשמור גב ואז אני עוצר. יכול להיות שאני יכול לסחוט ככה עוד חזרה או שתיים אבל זה לא שווה לי. בסקוואט אני פחות יודע להעריך, לכן אני פשוט מכוון לעשות יותר חזרות או אותו מספר של חזרות עם משקל יותר גדול לפי המחזורים הקודמים.

חוץ מבדדליפט, אני חושב ששווה לך לשקול ללכת לכשל בסטים האלה.
אני חושב שרוב הזמן אי אפשר באמת להעריך כמה יש לך, ובסקוואט תמיד טוב
להתרסק זה מעיף את הפחד.

Wednesday 100602

Press 3-3-9 45-50-57.5
Chinups 32

Dips 3x8​

Tuesday 100606

Deadlift 3-3-7-1 117.5-132.5-150-160 PR​

איבדתי את הספירה בסט עבודה האחרון של הדדליפט. אני חושב שזה היה 7. עיצבן אותי שלא ספרתי טוב, אז כדי לצאת בהרגשה טובה מהאימון עשיתי דדליפט 1 ב- 160 שזה PR.
האימון גם ככה נמשך יותר מדי זמן והיה בלאגן בחדר כושר אז ויתרתי על תרגילי עזר.

Tuesday 100608

Bench Press 3-3-9 62.5-70-80
Chinups 34
Dips 2x10

אני מקווה שהאימון ביום חמישי כבר יהיה עם הנעליים החדשות וחולצת ציפור.

מזל טוב על הPR בדדליפט, איך היה קשה\קל?

קשה :🙁

אבל אני מאשים את זה בזה שזה כמה דקות אחרי סט כבד שהיה כמעט עד כשל. אני מאמין שאם הייתי מתחמם כמו שצריך בשביל 1RM (לא מעט מדי ולא יותר מדי) זה היה עולה יותר בקלות. למרות זאת אני לא מאמין שכרגע יש לי 180 כמו שקיוותי. אולי בסוף החודש נבדוק את זה.

Saturday 100612

Squat 3-3-10 75-85-95
Goblet Squat 25kg DB 3x15​

אימון ראשון עם הנעליים החדשות - אני מרוצה מאוד! הייתי צריך כבר לקנות אותם לפני הרבה זמן. ההרגשה הרבה יותר יציבה, והמשקל יושב על העקב בלי לחשוב על זה. מעולה. לא הרגשתי שאני צריך לעשות שינויים משמעותיים בטכניקה או שהקוואדס עבדו יותר מבעבר. גם בגובלט סקוואט הרגשתי את זה מצוין.

Wednesday 100616

Press 5-3-8 47.5-55-60
Chinups 2x8
Dips 3x6​

אימון טוב. הייתי סקפטי לגבי 8 חזרות אבל הם עלו. אולי זה הנעליים.

אתה חושב שוונדלר מספיק רציני בשביל להסתמך על התכנית שלו? כי זה לא מה שהבנתי מקריאה בדיונים אחרים בפורום :🙁

Wednesday 100616​

Press 5-3-8 47.5-55-60
Chinups 2x8
Dips 3x6​

אימון טוב. הייתי סקפטי לגבי 8 חזרות אבל הם עלו. אולי זה הנעליים.

סיכוי טוב שזה בזכותן. דיווחתי על כך אחרי האימון הראשון שלי איתן

ואגב, גם לפרס הן עוזרות : )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית