הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

• פותח/ת השרשור
לא יודע. זאת תוכנית לעצלנים. שוברים שיאים רק אחרי איזה חודשיים.

• פותח/ת השרשור
Sunday 100214

Press 3-3-9 40-45-50
Chinups 5x6
Dips 5x6

המטרה היתה לעשות את אותה כמות של חזרות עם המשקל של היום כמו שבוע שעבר (9). הצלחתי למרות שהחזרה האחרונה היתה מחורבנת. נשענתי אחורה יותר מדי ואז נזכרתי להיכנס מתחת למוט וכל העסק לקח יותר מדי זמן וסתם הפעיל יותר מדי לחץ על הגב. קשה לשמור על ריכוז בסט של 9. לא נורא.

התרגילי עזר היו בסדר. קצת כואב לי בכתף שמאל. אולי אני צריך לרדת טיפה פחות בדיפס. שתי החזרות האחרונות בסט האחרון של המתח היו עם קיפ.

• פותח/ת השרשור
Monday 100215

Deadlift 3-3-7 105-120-135
Back raise 45 deg. 5x10 BW+5Kg
Leg raise 5x10

הדדליפט הרגיש יותר טוב משבוע שעבר. אולי בגלל שהשתמשתי בחגורה. אולי בגלל שהחלפתי באמצע הסט את האחיזה (משולבת ימין למשולבת שמאל). אני חייב לקנות מגנזיום עד שבוע הבא. התרגיל בטן היה יותר קל משבוע שעבר.

• פותח/ת השרשור

Wednesday 100224

Bench Press 3-3-9 57.5-65-72.5
Dips 7-7-6-6-6
Pullups 6-6-5-5-5

הבנצ' היה קל מהמצופה. עשיתי חזרה אחת יותר משבוע שעבר עם יותר משקל והפעם בלי ספוטר דפוק. כתף ימין מציקה אחרי הדיפס. זה מעצבן. קיפ בחזרה האחרונה של הסט הרביעי במתח ושניים אחרונות בסט החמישי. איך אנשים מצליחים לעשות 20 מתח בסט אני לא אבין לעולם.

הבנצ' היה קל מהמצופה. עשיתי חזרה אחת יותר משבוע שעבר עם יותר משקל והפעם בלי ספוטר דפוק. כתף ימין מציקה אחרי הדיפס. זה מעצבן. קיפ בחזרה האחרונה של הסט הרביעי במתח ושניים אחרונות בסט החמישי. איך אנשים מצליחים לעשות 20 מתח בסט אני לא אבין לעולם.

אני יכול לעשות 20+ מתח.
אבל אחרי דדליפט(גם בנצ במקרה הזה) - 6 קשה לי.. 😉

• פותח/ת השרשור
Thursday 100225

Squat 3-3-10 65-72.5-82.5
Goblet Squat 20kg DB 3x15
Ab Wheel rollouts from knees 3x3

סקוואט סבבה, עמדתי ביעד של אותו מספר חזרות כמו שבוע שעבר (עם חמש קילו יותר) ולא היה קשה במיוחד. אני מאוד מרוצה מה- goblet squat מרגישים pump מטורף ב- PC (גב, תחת). קיצצתי ב- rollouts כי הרגשתי שהבטן שלי כבר עייפה בטירוף והמתיחה שם התחילה לשרוף בטירוף. פחדתי שאני הולך לקרוע לעצמי את הבטן אז עשיתי רק 3x3.

• פותח/ת השרשור
זה הסוף של השבוע השני (שלשות). שבוע הבא 5/3/1.
להלן חישובי מקסימום משוער לפי מספר החזרות בסט האחרון השבוע (בסוגריים שבוע שעבר):
פרס - 64 (61)
דדליפט - 162 (153)
בנצ' - 93 (87)
סקוואט - 110 (103)

יש התקדמות across the board. אני מרוצה.

• פותח/ת השרשור
Monday 100301

Press 5-3-8 42.5-47.5-52.5
Chinups 5x6
Dips 5x7

אתמול לא הצלחתי להגיע לאימון אז השבוע מתחיל היום. האימון היה סבבה. המתח לא נהיה יותר קל עם הזמן וזה מעצבן. קיפ בשתי החזרות האחרונות של שני הסטים האחרונים. הדיפס היו קלים ולא הציקה לי הכתף.

תשקול להוסיף לאימון של הדדליפט כמה סטים קלילים של סקוואט/פשיטה/לג פרס.
יוצא לך לתת גירוי ל4 ראש פעם ב9-10 יום.
גם וונדלר "מאשר" לעבוד על ה4 ראשי ביחד עם דדליפט.

• פותח/ת השרשור
תשקול להוסיף לאימון של הדדליפט כמה סטים קלילים של סקוואט/פשיטה/לג פרס.
יוצא לך לתת גירוי ל4 ראש פעם ב9-10 יום.
גם וונדלר "מאשר" לעבוד על ה4 ראשי ביחד עם דדליפט.

איך פעם ב- 9-10 ימים? לפחות פעם בשבוע ביום של הסקוואט. בנוסף גם ביום של הדדליפט הארבע ראשי עובד.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ולא נוגע בכלום בתוך מחזור. אחרי שנסיים חודש, נראה אם צריך לשנות משהו למחזור הבא. עושה רושם שלא.

• פותח/ת השרשור
Tuesday 100302

Deadlift 5-3-7 112.5-127.5-142.5
Back raise 45 deg. 5x10 BW+5Kg
Leg raise 5x10

אימון סבבה. הדדליפט הרגיש כבד אבל נסבל. הרבה יותר טוב מהשבע חזרות לפני שבועיים עם 15 קילו פחות אז או שאני מתחזק או שהחגורה עושה פלאים או שניהם.

אתה אמור לעשות 5-3-1 באימון הזה^ ובסט האחרון כאילו לשאוף למקסימום חזרות?
זה שעשית 7 לא אומר שהמשקל [גם בסטים לפני] קל מדי? הרי אתה אמור להצליח חזרה-2 באופן עקרוני?.
או שאתה מתקדם ולאט לאט הפער אמור להצטמצם.
בכל מקרה מעניין כי קצת התבלבלתי שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית