הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

סאבזירו, הכאב לא מופיע יותר כי אני עושה דדליפט רק עם חגורה.

lefty - אני בלי קשר מפצח (גרעיני אבטיח) על הברזלים
dave - גם אני הייתי אצל כירורג, הוא אישר שאין הרניה אלא כנראה דלקת, למרות שבכל מקרה ידעתי שאין לי הרניה כי זה לא הרגיש ולא באותו מקום. היה לי (ועדיין קצת יש) osteitis pubis, זה דבר מסריח וכרוני. אני צריך לעשות ים של מתיחות כל הזמן ולא לתת לcore להיות תפוס אף פעם

cygnus - לא חושב שיש קשר לחגורה, והרניה זה לא דבר שמרגישים כל הזמן. מה שכן, כדאי שכבר תלך לבדוק, כי זה לא מתרפא מעצמו, זה רק מחמיר. מקווה בשבילך שאין לך כלום.

הרניה זה בעצם מצב שבו ה abdominal wall לא חזק מספיק ו"נקרע", וככה איברים פנימיים יוצאים החוצה. אני מנחש שcoldfire דיבר בציניות ואני יחזק, כי באמת שאין קשר לחגורה או לא.

נערך לאחרונה:
טרול #3, אולי הייתי צריך להתנסח בצורה מתאימה יותר ולומר שאני לא מרגיש את הכאב (שהופיע רק בדדליפט) מאז שאני עושה את התרגיל עם החגורה. וכן אני יודע שזה לא מתרפא מעצמו, שזה רק מחמיר ושאני צריך ללכת כבר לרופא 😃 אלך כשאסיים כבר את המבחנים 😵

• פותח/ת השרשור
Tuesday 100309

Press 5-5-5 22.5-27.5-35
Deadlift 5-5-5 60-75-90
Chinup 5x3

אימון דילואד ראשון. באתי, תיקתקתי, ועשיתי הרבה מתיחות. יום חמישי נעשה סקוואט ובנצ'. שבוע הבא חוזרים לעבודה.

• פותח/ת השרשור
Thursday 100311

Bench Press 5-5-5 32.5-40-50
Squat 5-5-5 40-45-55
Pullups 5x3

אימון דילואד שני, ממש קריעת תחת. צריך חולצה מיוחדת לאימונים כאלה שכתוב עליה בגדול DELOAD כי אחרת אתה מרגיש ליצן.

מעז יצא מתוק: החדר כושר המפגר שלי החליט להחליף כמה מהמכונות חסרות הטעם במכונות חסרות טעם חדשות. מכל הדברים כמובן ששידרגו את מכונת ה- YES/NO המיותרת והביאו איזה ספספל פריצ'ר חדש. מאוד שימושי. אבל, לאור האירגון מחדש של גורטאות המתכת חסרות השימוש האלה הם הוציאו את הכלוב מהפינה הדחוקה שהוא היה בה, ועכשיו סוף סוף אפשר להשתמש במוטות הביטחון וגם אפשר לקחת מוט מהצד החיצוני של הכלוב ולעשות פרסים כמו בן אדם.

• פותח/ת השרשור
אם הוציאו את הכלוב מהפינה החשוכה, זה אומר שלא תפחד יותר להעלות משקל בסקוואט?

כן, אזלו התירוצים. אפשר עכשיו להתקרב לכשל. במחזור הבא כבר יש עבודה עם 92.5 קילו. זה לא משקלים גבוהים אבל זה מה שאני מסוגל כרגע.

• פותח/ת השרשור
כמובן שהאימון היום היה האחרון במחזור הזה. שבוע הבא מתחילים מחזור חדש. אני מעלה את הלחיצות ב- 2.5 קילו ואת הסקוואט והדדליפט ב- 5 קילו כפי שמומלץ בספר. קבלו צילום מסך של האקסל המרשים (חדי האבחנה יזהו את השקר: זה גוגל דוק) של המחזור שהסתיים:
15db2qh.png

נערך לאחרונה:
יפה הכל הסתדר ככה שתוכל לתת הכל בסקוואטים ולא לפחד, גם הכלוב מקבל שיפור :פ

lefty - אני בלי קשר מפצח (גרעיני אבטיח) על הברזלים
dave - גם אני הייתי אצל כירורג, הוא אישר שאין הרניה אלא כנראה דלקת, למרות שבכל מקרה ידעתי שאין לי הרניה כי זה לא הרגיש ולא באותו מקום. היה לי (ועדיין קצת יש) osteitis pubis, זה דבר מסריח וכרוני. אני צריך לעשות ים של מתיחות כל הזמן ולא לתת לcore להיות תפוס אף פעם

cygnus - לא חושב שיש קשר לחגורה, והרניה זה לא דבר שמרגישים כל הזמן. מה שכן, כדאי שכבר תלך לבדוק, כי זה לא מתרפא מעצמו, זה רק מחמיר. מקווה בשבילך שאין לך כלום.

הרניה זה בעצם מצב שבו ה abdominal wall לא חזק מספיק ו"נקרע", וככה איברים פנימיים יוצאים החוצה. אני מנחש שcoldfire דיבר בציניות ואני יחזק, כי באמת שאין קשר לחגורה או לא.

איזה מתיחות אתה עושה?

היה לי גם OSTEITIS PUBIS \SYMPHESITIS PUBIS וזאת פציעה נוראית

כ"כ כואב ולוקח כ"כ הרבה זמן עד שזה עובר

טיפול מאוד אפקטיבי כיום לדבר הזה הוא הזרקת PRP , עובד מעולה ומקצר את זמן ההחלמה למעט מאוד זמן

• פותח/ת השרשור
Sunday 100314

Press 5-5-10 37.5-45-50
Chinups 5x5
Dips 5x7

אימון ראשון של המחזור החדש. הלך בסדר גמור. אפשר סופסוף להשתמש בכלוב כדי לעשות פרס ואני לא צריך לעשות קלינים בשביל להתחיל סט. אני עדיין מרגיש חלש בתרגילי עזר. יכול להיות שזה בגלל שהתרגיל הראשי כל פעם נעשה טיפה יותר קשה ומשאיר פחות כח, או שאני צריך לשנות גישה. יכול להיות שצריך פחות חזרות ויותר סטים. פחות להתקרב לכשל בכל סט. אולי שבוע הבא ננסה 7x4 במתח.

• פותח/ת השרשור
Monday 100315

Deadlift 5-5-10 102.5-117.5-132.5
Back raise 45 deg. 5x10 BW+5Kg
Leg raise 5x10

אימון טוב. נכנסתי לסט השלישי של הדדליפט עם נחישות וזה עזר. אני חושב שאפילו השארתי שם חזרה או שתיים בקנה.

• פותח/ת השרשור
Wednesday 100317

Bench Press 5-5-11 55-62.5-72.5
Dips 5x7
Pullups 5x5

אימון סבבה.

Thursday 100318

Squat 5-5-11 62.5-72.5-82.5
Goblet Squat 22.5kg DB 3x12
3x 1min plank

אימון טוב. החלפתי את ה- ab wheel ב- plank. זה הרבה יותר קל. ננסה לעשות דקה וחצי פעם הבאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית