הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 - התוכנית לעצלנים

Sunday 100620

Deadlift 5-3-7 125-142.5-157.5​

יחי נעליים של רוסים! כנראה בגלל העקב הטיפה יותר מוגבה הדדליפט פחות מעמיס לי על הגב התחתון. משכתי בלי חגורה והיה תענוג. הרגשתי בסוף האימון הרבה פחות מותש בגב.

אני גם אומר שאנשים לא מעריכים את הנעליים האלה מספיק כשזה מגיע לדדליפט. זה גם נותן להכנס למצב משיכה יותר טוב כי הזווית הגב טיפה יותר נוחה, וגם יותר קל לנתק את המוט מהרצפה.

כנראה שזה עובד רק עם נעליים לבנות ומי שקנה שחור נדפק.

160 ל 7 חזרות זה מכובד מאוד (אני מתעלם באופן גס מהעובדה שאתה שם 1.25 קילו כל צד).

אני גם אומר שאנשים לא מעריכים את הנעליים האלה מספיק כשזה מגיע לדדליפט. זה גם נותן להכנס למצב משיכה יותר טוב כי הזווית הגב טיפה יותר נוחה, וגם יותר קל לנתק את המוט מהרצפה.

כנראה שזה עובד רק עם נעליים לבנות ומי שקנה שחור נדפק.

160 ל 7 חזרות זה מכובד מאוד (אני מתעלם באופן גס מהעובדה שאתה שם 1.25 קילו כל צד).

אני מרגיש כמו אידיוט שלא קניתי אותם לפני שנתיים.

תודה, הייתי מודאג קצת אחרי האימון הקודם שבו בקושי הצלחתי להרים 160 פעם אחת. אבל כנראה זה היה באמת בגלל שזה היה ישר אחרי סט מתיש במיוחד (ועוד לפני הנעלי רוסים).

לגבי המשקל - אקסל נתן, אקסל לקח, יהי שמו של אקסל מבורך. (בתכלס זה גוגל דוק).

חחח
שאלתי כי ראיתי שהוא עושה גם את אותה התוכנית 1 / 3 / 5,
ואני לא מכיר הרבה מתאמנים בישראל שעובדים איתה.
בקיצור חשבתי שזה אותו אחד.

סליחה אם פגעתי 🤫

Sunday 100620

Deadlift 5-3-7 125-142.5-157.5​

יחי נעליים של רוסים! כנראה בגלל העקב הטיפה יותר מוגבה הדדליפט פחות מעמיס לי על הגב התחתון. משכתי בלי חגורה והיה תענוג. הרגשתי בסוף האימון הרבה פחות מותש בגב.

כבוד מורן, אתה כבר ניהיה חזק.
הנעליים באמת עוזרות במשיכות, אבל בסקוואט (לפחות לי) הן ממש לא נוחות.

זהו, אני חותם את הלוג הזה אחרי כמה חודשים די מוצלחים.
אתמול ביצעתי crossfit total.
להלן התוצאות:
squat - 235/106 246/111 265/120F
press - 135/61 146/66 157/71F
deadlift - 345/157 365/165 395/180

אני בסדר עם הסקוואט כי זה PR אבל מצד שני המשקלים עדיין נמוכים. מאוכזב מהפרס כי חשבתי שהשבעים יעלה, ומרוצה מאוד מהדדליפט למרות שהוא עלה לאט והיה מכוער.

תודה לשגיא ואלון שתמכו, ועומרי שאירח. לשגיא יש סירטון של הדדליפט אז הוא יתן לינק כשהוא יעלה.

אני עובר לתוכנית ליצנית לחודשיים הקרובים עקב עומס ורצון לשפר את הקלין שלי. נתראה בלוג הבא.

נערך לאחרונה:
אני רואה שיפור ניכר בכל התרגילים, לא?
כל הכבוד. מעניין איזו תוכנית אתה הולך לעשות עכשיו.

אני רואה שיפור ניכר בכל התרגילים, לא?
כל הכבוד. מעניין איזו תוכנית אתה הולך לעשות עכשיו.

כן זה PR בשלושתם (למרות שזה רק קילו אחד בפרס).

אני הולך לעשות תוכנית FBW שלוש פעמים בשבוע. דבר ראשון בכל אימון קלינים. אחרי זה פרונט סקואט, מתח ובנצ'. עוד לא חשבתי בדיוק על מה איפה וכמה אבל אני לא הולך להרוג את עצמי, לפחות לא בהתחלה.

למה FS בכל אימון? אתה יכול לעשות רוטציה עם LB ולשחק עם הנפח והעצימות. לא חושב שזה יפגע בקלינים.
חוץ מזה, זה שאתה מתכנן תוכנית קלינים רק מעודד אותי לחתוך לכיוון המכון שאתה מתאמן בו בחודש הבא (לא יודע לעשות קלין ולא מצאתי מישהו שילמד אותי).

בהצלחה אחי!

אני הולך לעשות תוכנית FBW שלוש פעמים בשבוע. דבר ראשון בכל אימון קלינים. אחרי זה פרונט סקואט, מתח ובנצ'. עוד לא חשבתי בדיוק על מה איפה וכמה אבל אני לא הולך להרוג את עצמי, לפחות לא בהתחלה.

אתה מתכנן לרדת לגמרי מהבאק סקוואט ומהדדליפט לתקופה הקרובה?

למה FS בכל אימון? אתה יכול לעשות רוטציה עם LB ולשחק עם הנפח והעצימות. לא חושב שזה יפגע בקלינים.
חוץ מזה, זה שאתה מתכנן תוכנית קלינים רק מעודד אותי לחתוך לכיוון המכון שאתה מתאמן בו בחודש הבא (לא יודע לעשות קלין ולא מצאתי מישהו שילמד אותי).

בהצלחה אחי!

אני ממש לא בטוח שאני יכול ללמד מישהו לעשות קלין נורמלי. עוד לא הצלחתי ללמד אותי לעשות את זה. זאת המטרה בעתיד הקרוב.
עוד לא חשבתי לגמרי על התוכנית. סתם זרקתי כמה תרגילים שאני רוצה לעשות. אני עדיין לא יודע מה יהיה בכל אימון ובאיזה עצימות.

זהו, אני חותם את הלוג הזה אחרי כמה חודשים די מוצלחים.
אתמול ביצעתי crossfit total.
להלן התוצאות:
squat - 235/106 246/111 265/120F
press - 135/61 146/66 157/71F
deadlift - 345/157 365/165 395/180

אני בסדר עם הסקוואט כי זה PR אבל מצד שני המשקלים עדיין נמוכים. מאוכזב מהפרס כי חשבתי שהשבעים יעלה, ומרוצה מאוד מהדדליפט למרות שהוא עלה לאט והיה מכוער.

תודה לשגיא ואלון שתמכו, ועומרי שאירח. לשגיא יש סירטון של הדדליפט אז הוא יתן לינק כשהוא יעלה.

אני עובר לתוכנית ליצנית לחודשיים הקרובים עקב עומס ורצון לשפר את הקלין שלי. נתראה בלוג הבא.

כל הכבוד מורן אחלה משקלים ועבודה יפה .👏

לגבי הסרטון יקח לי זמן להמיר לקובץ שאני יכול להעלות מקווה שאני אסדר את זה עד סוף השבוע .
בכל מקרה למי שספקן אני עד לכל המשקלים .(מורן אם יש בעיה עם מזומן אתה יכול להעביר לי את התשלום בפייפל 🤘)

אני ממש לא בטוח שאני יכול ללמד מישהו לעשות קלין נורמלי. עוד לא הצלחתי ללמד אותי לעשות את זה. זאת המטרה בעתיד הקרוב.
עוד לא חשבתי לגמרי על התוכנית. סתם זרקתי כמה תרגילים שאני רוצה לעשות. אני עדיין לא יודע מה יהיה בכל אימון ובאיזה עצימות.

אז יש לך חודש וקצת להיסגר על עצמך 😉😉

ואגב, אלון העלה את זה לפורום קרוספיט- אולי זה יעזור...
http://www.againfaster.com/the-micd-instructor/2008/11/4/the-squat-clean.html

כל הכבוד מורן אחלה משקלים ועבודה יפה .👏

לגבי הסרטון יקח לי זמן להמיר לקובץ שאני יכול להעלות מקווה שאני אסדר את זה עד סוף השבוע .
בכל מקרה למי שספקן אני עד לכל המשקלים .(מורן אם יש בעיה עם מזומן אתה יכול להעביר לי את התשלום בפייפל 🤘)

אם כבר תשלום, אז על זה שלא נתת לי להיקבר בסקוואט השלישי.
אגב, מדדתי את החגורה XL של שגיא ואני בהחלט שמן מספיק.
אני אפתח בקרוב קבוצת קניה נוספת.

אז יש לך חודש וקצת להיסגר על עצמך 😉😉

ואגב, אלון העלה את זה לפורום קרוספיט- אולי זה יעזור...
http://www.againfaster.com/the-micd-instructor/2008/11/4/the-squat-clean.html

אני יודע בדיוק איך זה צריך להיראות ומה אמור לקרות. הבעיה היא שיש פער לא קטן בין מה שאני רוצה לעשות, לבין מה שיוצא. עובדים על זה.

מה המטרות שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית