הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפה, ריבת חלב, או אגוזי לוז

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני מתלבט איזה טעם לקנות ושל איזה חברה
אם לקנות מאמינו שופ את הפיור בטעם קפה או הריבת חלב
או לקנות מטבע בריא את של אלפא בטעם אגוזי לוז

מישהו ניסה ? מה דעתכם ?
תאכלס המחיר אותו מחיר ככה שזה לא משנה ככ

אני מתלבט איזה טעם לקנות ושל איזה חברה
אם לקנות מאמינו שופ את הפיור בטעם קפה או הריבת חלב
או לקנות מטבע בריא את של אלפא בטעם אגוזי לוז

מישהו ניסה ? מה דעתכם ?
תאכלס המחיר אותו מחיר ככה שזה לא משנה ככ
ניסיתי את הקפה ואת הריבת חלב היה לי דלי והייתי מרוצה משניהם,אחלה טעמים אבל הריבת חלב נמאס לי מהר והטעם שלו הופך לרגיל מינוס אחרי תקופה,אני חושב שפשוט תנסה את כולם אולי מחבר שיש לו את האלפה נגיד או ללכת לאמינושופ לטעום.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את הקפה ואת הריבת חלב היה לי דלי והייתי מרוצה משניהם,אחלה טעמים אבל הריבת חלב נמאס לי מהר והטעם שלו הופך לרגיל מינוס אחרי תקופה,אני חושב שפשוט תנסה את כולם אולי מחבר שיש לו את האלפה נגיד או ללכת לאמינושופ לטעום.
אני מכור לקפה ככה שלא ימאס לי הטעם , השאלה אם יש לו באמת טעם של קפה או שזה כמו אייס כזה או קפוצ'ינו
לא מכיר מישהו שיש לו את האלפא למען האמת ואין לטבע בריא חנות נורמלית ממש ולא בחור חח

אני מכור לקפה ככה שלא ימאס לי הטעם , השאלה אם יש לו באמת טעם של קפה או שזה כמו אייס כזה או קפוצ'ינו
לא מכיר מישהו שיש לו את האלפא למען האמת ואין לטבע בריא חנות נורמלית ממש ולא בחור חח
טעם חזק ועוצמתי ומר כמו של אספרסו אני לא מאמין שתמצא באבקת חלבון,זה יותר טעמי אייס קפה כזה מתוקים שמשתלבים ממש טוב עם קרח גרוס נניח ויוצא טעם אייס קפה לחלוטין,אם אתה מחפש משהו מרענן ולא לשלם משכנתא על אייס קפה מפוצץ בסוכר אז לך על זה ;)

• פותח/ת השרשור
טעם חזק ועוצמתי ומר כמו של אספרסו אני לא מאמין שתמצא באבקת חלבון,זה יותר טעמי אייס קפה כזה מתוקים שמשתלבים ממש טוב עם קרח גרוס נניח ויוצא טעם אייס קפה לחלוטין,אם אתה מחפש משהו מרענן ולא לשלם משכנתא על אייס קפה מפוצץ בסוכר אז לך על זה ;)
נראלי הכי טוב שאלך לטעום חח
יש לך מושג על האגוזי לוז אחי ?

נראלי הכי טוב שאלך לטעום חח
יש לך מושג על האגוזי לוז אחי ?
האמת שלא,אבל נשמע טוב כזה כמו נוטלה,בכל מקרה אתה יכול לבדוק אם הם עושים טעימות או מכירה של דלי קטן יותר ולהסתכן בקטע הזה,בכל מקרה תכנס לאשכול ביקורת מוצרים ותחפש שם אם יש את האבקה הזאת

• פותח/ת השרשור
האמת שלא,אבל נשמע טוב כזה כמו נוטלה,בכל מקרה אתה יכול לבדוק אם הם עושים טעימות או מכירה של דלי קטן יותר ולהסתכן בקטע הזה,בכל מקרה תכנס לאשכול ביקורת מוצרים ותחפש שם אם יש את האבקה הזאת
כן , המליצו לי האמת על הקפה עכשיו בדיוק חח
ולא מצאתי בביקורת של מוצרים על אף אחת מהאבקות
תודה רבה אחי
אם מישהו טעם את האגוזי לוז אני אשמח שיגיב

הקפה של הפיור זו אבקת החלבון הכי טעימה שטעמתי איי פעם, ולא אני לא מגזים.
היו לי גם כמה טעמים של מיי פרוטאין ופחות אהבתי וגם דיימטייז שפחות אהבתי.
אם משווים את הקפה של פיור למוקה של מייפרוטאין או של דיימטייז הפיור לוקח בקל.

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה של הקפה של פיור, הוא באמת נהדר. למרות שהייתי מעדיף שיהיה מעט פחות מתוק.

הקפה של הפיור זו אבקת החלבון הכי טעימה שטעמתי איי פעם, ולא אני לא מגזים.
היו לי גם כמה טעמים של מיי פרוטאין ופחות אהבתי וגם דיימטייז שפחות אהבתי.
אם משווים את הקפה של פיור למוקה של מייפרוטאין או של דיימטייז הפיור לוקח בקל.

וואלה שמח ממש לשמוע , טעמתם את האוגזי לוז במקרה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית