עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על פניו ניראה בסדר, מה שאולי מעורר מעט חשד הוא זמן התפוגה הקצר, 3 שנים.זה הרפואי
מה בדיוק אתה מצפה לראות בבדיקות אחרי זריקה אחד?אני אחרי זריקה אחת.כדאי להמשיך ולראות מה קורה או לעשות בדיקות דם ולראות את רמת הטסט?
אם זה אננטט אתה צריך לקחת לפחות שבועיים כדי שחומר יתחיל לפעול.זה יהיה טימטום אם אני יקח מינון של 300מ"ג בשבוע לראות איך החומר ואם החומר טוב אעלה ל500 כרגיל?
אין לי דרך אחרת לבדוק את זה.אני מאמין שהבחור לא דפק אותי.ומצד שני מינון גבוה יביא יותר תופעות לוואי אם יתברר שזה מזויף...
אתה מפרש את הדברים שלי בצורה אחרת ומסיק שאין לי שום יידעאם זה אננטט אתה צריך לקחת לפחות שבועיים כדי שחומר יתחיל לפעול.
אל תעלב, כבר רשמתי לך בפוסט הקודם שלך- אין לך בנתיים מה לחפש בחומרים. אתה לא יודע דברים בסיסיים.
אתה יכול לרמות את עצמך כמה שאתה רוצה.אתה מפרש את הדברים שלי בצורה אחרת ומסיק שאין לי שום יידע
אני מתכוון לא רק שבוע אלא לעשות לתקופה של ארבע שבועות טסט 300 מ"ג בשבוע ואם הכל תקין והחומר טוב
להמשיך את שש השבועות שנשארו עם מינון של 500 מ"ג
תודה לך על העצהאתה יכול לרמות את עצמך כמה שאתה רוצה.
גם בפוסט הקודם רשמת דברים תלושים ממציאות גם בפוסט הזה.
מצידי תזריק מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה , זה גוף שלך ובריאות שלך.
מה שכן, אתה יודע לקבל ביקורת ולא מתחיל בבכי כשאומרים לך דברים שלא רצית לשמוע.תודה לך על העצה
אחכה לחוות דעת של חבר'ה אחרים
אקח את זה כמחמאהמה שכן, אתה יודע לקבל ביקורת ולא מתחיל בבכי כשאומרים לך דברים שלא רצית לשמוע.
כנראה שאתה טועה אחי.זה בוודאות הגיע מחו"ל.אני גם יודע דרך איזה אתר הזמינו ליהאמפולה מזוייפת ומי שמבין טוב טוב יכול להבחין לפי הראש של האמפולה שאמור להיות קצר יותר,טסט רפואי בימינו זה רק מה שמגיע סינגל באריזה סגורה שכתוב עלייה בעברית כל השאר זה זיוף מבית היוצר של אחרון החלאות מהדרום,לגבי האמריקן אם זה אותו החומר שהיה ממקור ראשון הוא טוב ונוח להזרקה יותר מהרפואי
שמע עצה שלי, תנסה להשיג בכל דרך אפשרית אמפולה של באייר ותעשה השוואה הכי פשוטכנראה שאתה טועה אחי.זה בוודאות הגיע מחו"ל.אני גם יודע דרך איזה אתר הזמינו לי
על מה אתה מסתמך שזה הגיע מהדרום?
אתה לא מרגיש שפורום מוצף בטרולים בזמן האחרון?אני שומר על חיסיון. אם הבחור ירצה לשתף - שישתף
אם היה לי סקופ חלבון על כל פעם ששמעתי את זה...אתה לא מרגיש שפורום מוצף בטרולים בזמן האחרון?