עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסט זה טסט, אם הוא "בעט בך הרבה יותר מבאייר", זה כנראה רק מפני שהוא היה במינון יתר, לכן אם יש אפשרות אז עדיף לצרוך חומר רפואי.אישית ניסיתי טסט UG שבעט בי הרבה יותר מבאייר
לא נראה לי רוקח יכין לך טסט להזרקות.מה אם היו אומרים לכם שיש אופציה שרוקח יכין לכם טסט שהוא הדבר האמיתי ולא החארטות שמוכרים? אני אישית מפחד מזה למרות שאני מכיר תאדם כבר שנתיים ואפשר לסמוך עליו אבל לא סומך על רוקח שאני לא מכיר חח...דיי יודע כמה מה התשובה תהיה
נכון בגלל זה זה נשמע creepy מדי.. מה כן הטסט מומלץ?כדי שאני אוכל לשאול האם זה קיים אצלו במלאי... אין לי קשר ישירות אז צריך לדעת פחות או יותר מה כן מומלץ ומה לא כדי שיהיה לי תשובה של מה שיש לו שאוכל לדעת מה זבל ומה טוב.. המלצות?לא נראה לי רוקח יכין לך טסט להזרקות.
צריך סוג של מעבדה בסיסית קטנה בשביל זה.
כל עניין של חומרים בארץ זה רולטה רוסית. לפעמים כדאי לקנות מסוחר אמין בקבוק בלי שום מדבקה עליו ולקבל אכלה חומר. סוחר לא אמין ימכור לך ויאל עם מדבקות מקוריות ובקופסא יפה אבל בפנים יהיה שמן ריק.נכון בגלל זה זה נשמע creepy מדי.. מה כן הטסט מומלץ?כדי שאני אוכל לשאול האם זה קיים אצלו במלאי... אין לי קשר ישירות אז צריך לדעת פחות או יותר מה כן מומלץ ומה לא כדי שיהיה לי תשובה של מה שיש לו שאוכל לדעת מה זבל ומה טוב.. המלצות?
אז הסתכלתי שם אבל זה בניית סייקלים ולא כתוב כל חומר איזה חברה.. כתוב חומר כללי.. לאיודע אם זה כולל את כל הסטרואים תחת חברה אחתיש אשכול נעוץ לשם כך
מידע - אשכול ביקורת חומרים וחברות מומלצות
במקרה כן זה תזונאי שאני איתו מעל שנתיים ואני סומך עליו בעניין,מה שכן אני לא בדיוק קונה ממנו את החומר אלא מצד שלישי ,לאדע אם לקרוא לזה שהוא מספק אך הוא זה שמארגן הכל... מה דעתך?כל עניין של חומרים בארץ זה רולטה רוסית. לפעמים כדאי לקנות מסוחר אמין בקבוק בלי שום מדבקה עליו ולקבל אכלה חומר. סוחר לא אמין ימכור לך ויאל עם מדבקות מקוריות ובקופסא יפה אבל בפנים יהיה שמן ריק.
איך למצוא סוחר אמין? זה כל אחד וקומבינות משלו.
יש רק כלל אצבע אחד- אל תקנה ממישהו שבונה לך סייקלים , תזונה , אימונים או סתם אלוף אלופים לשעבר שזה העסק שלו.
א. תקרא טוב את הקישור שדניאל שלח לך. זה ריכוז תגובות משתמשים על חברות חומרים.אז הסתכלתי שם אבל זה בניית סייקלים ולא כתוב כל חומר איזה חברה.. כתוב חומר כללי.. לאיודע אם זה כולל את כל הסטרואים תחת חברה אחת
במקרה כן זה תזונאי שאני איתו מעל שנתיים ואני סומך עליו בעניין,מה שכן אני לא בדיוק קונה ממנו את החומר אלא מצד שלישי ,לאדע אם לקרוא לזה שהוא מספק אך הוא זה שמארגן הכל... מה דעתך?
הוא מארגן מכיוון שלבד ביקשתי ממנו והוא לא הציע לי מטעמו האישי,מה שכן אמר שיש לו "דילר" קבוע שממנו הוא מתארגן תמידא. תקרא טוב את הקישור שדניאל שלח לך. זה ריכוז תגובות משתמשים על חברות חומרים.
ב. אם הבחור מארגן לך חומרים אז הוא בעל עניין. אז תחשוב לבד אם לסמוך עליו או לא.
מה הוא מציע לך ?הוא מארגן מכיוון שלבד ביקשתי ממנו והוא לא הציע לי מטעמו האישי,מה שכן אמר שיש לו "דילר" קבוע שממנו הוא מתארגן תמיד
אמר שבודק ךי מה יש לו.. לכן רציתי לשאול אילו חברות מומלצות ואילו לא כדי לדעת לענות לו אם אני רוצה או לאמה הוא מציע לך ?
איזה חברות?
תענה לו שאתה רוצה קודם להתייעץ עם אנשים בפורום LBS.אמר שבודק ךי מה יש לו.. לכן רציתי לשאול אילו חברות מומלצות ואילו לא כדי לדעת לענות לו אם אני רוצה או לא
אז מסתבר שהוא משתמש פעיל בפורום:P:תענה לו שאתה רוצה קודם להתייעץ עם אנשים בפורום LBS.
לעע... אין לו זמן לפורום הזה חחח תאמין ליאז מסתבר שהוא משתמש פעיל בפורום:P:
סתם לידע כללי, אם יש לך תותח שמלווה אותך מבחינת חומרים , למה באת לפורום הזה לבקש מידע?לעע... אין לו זמן לפורום הזה חחח תאמין לי
תמיד טוב לשמוע עוד חוות דעת ,אני לא בחור שמקשיב לאדם אחד אני יותר מאשמח להתייעץ עם כמה אנשים עם רקע בתחום ואז אני יעשה את המסקנות שליסתם לידע כללי, אם יש לך תותח שמלווה אותך מבחינת חומרים , למה באת לפורום הזה לבקש מידע?
למה לא להסתמך על בחור בעל ידע ?
Test e של geneux מכיר?מה הוא מציע לך ?
איזה חברות?
@Daniel BarackTest e של geneux מכיר?
טמוקסיפן וכלומיד של טבע?(זה מה שיש ברגיל?)