עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרת הכל ולא אמרת כלום.חברה טובה אם קיבלת ממקור טוב
די מאמין שקיבלתי ממקור טוב ואמין אם המליצו פשוט לא רוצה לפרסם את שמו שלא ליצור בעיותחברה טובה אם קיבלת ממקור טוב
אני קיבלתי geneux כפי שציינתי וכבר אין אופציה לשנותאני משתמש בוורטקס/וHD מקוריים! .... כל החומרים שלהם ליגת אלופות.
לא מכיר. סוס מנצח לא מחלפים ☝️אני קיבלתי geneux כפי שציינתי וכבר אין אופציה לשנות
הסוס המנצח זה הדילר, לא המוצר.לא מכיר. סוס מנצח לא מחלפים ☝️
באמת? מקורי? כאילו ה"לא" מקורי זה לא פחות פייק מהמקורי. לפעמים טוב לפעמים לא. תלוי בדילר/מקור.אני משתמש בוורטקס/וHD מקוריים! .... כל החומרים שלהם ליגת אלופות.
לא הבנתי מה הבעיה שלך?....באמת? מקורי? כאילו ה"לא" מקורי זה לא פחות פייק מהמקורי. לפעמים טוב לפעמים לא. תלוי בדילר/מקור.
נ.ב
למה דווקא ליגת האלופות? מה עם גביע אופ"א? גם טוב, לא?
או במקרה של החברות שציינת - גביע הטוטו
תהיה ישר ואמין יהיו אתך זו הגישה
אני לא מתחרה, לא תחרותי, ולא מעניין אותי מאחרים, מעניין אותי ההתקדמות שלי מול עצמי.אני דווקא חושב הפוך מימך.
התחום הזה רבוי באגו וביזניס !
כמובן שאם תהיה ישר לא כל דילר יהיה ישר אתך, הכוונה שלי היית שונה, אם נפלת? שאתה שנים בתחום אתה יודע כבר למי לפנות, ולמי לא. עושים שיעורים בית. חוותי הכל מהכל.גם אני לא מתחרה ולא תחרותי.
גם לא הבעתי חוות דעת על ברנד כזה או אחר.
אבל מהניסיון האישי שלי
והאמן לי שיש לי מספיק ניסיון
אני חולק על ההגדרה תהיה ישר ואמין ויהיו איתך ככה.
התחום הזה הוא אינטרסנטי.
אם נפלת על דילר אמין התמזל מזלך
לא אמרתי שאין כאלה
צריך להיות מספיק מקושר ומשופשף
מסכים , לגבי קוד זיהוי, גם את זה אפשר לזייף, תחשוב הדילר מקבל את המוצר המקורי, יש לו מכשיר לסגירת פקקים ביתית הוא מוציא את החומר, שם בפנים שמן או משהו בסגנון, סוגר אותו שוב, והנה לך מוצר מקורי עם קוד זיהוי, הרבה נוגים למכור דיבול, וטסט מדולל לכאלה שאין להם ידע, הם עולים מהר, נכון, אבל אחר כך מתפלאים שאין התקדמות. שיעורי בית זה הא' ב' של החומרים בוא נגיד את זה ככה.לא לכולם יש נגישות להגיע למקור אמין.
ולכן מנצלים את זה.
ככלל אני ממליץ ללכת על ברנדים שניתן לאמת את המקוריות שלהם ע"י קוד זיהוי.
קל לזייף אמפולות באותה המידה שקל לזייף וייאלים כמעט.האמת לא חשבתי על זה.
הארת את פניי !
אבל עכשיו שאמרת, הכל מתחבר לי.
בדיוק נפלתי ככה עם חומר עם קוד תקין.
נתנו לי בקבוק סגור עם קוד אבל בלי האריזה שלו, עכשיו הכל מובן לי.
זה הסיבה שצריך לוודא שמקבלים גם אריזה מקורית וסגורה.
@Gnfit
מה אתה אומר על אמפולות?
אותם יותר קשה לזייף