הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית AB למסה - חוות דעת

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
התוכנית מבוססת על התוכנית שמפורסמת ב KILOGRAM
רק עם שינויים קטנים על פי הרגשה אישית, מטרת התוכנית צבירת מסת שריר.

4f96e917ab.png

AXBXAXB
אשמח לקבל חוות דעת על התוכנית
מישהו?

מה הוותק שלך באימונים?
1. אני לא ממליצה לעשות חזה וכתפיים באותו אימון. הוריאציות השונות של לחיצות חזה מאוד מערבות כתף קדמית וזה יהווה גורם מגביל בלחיצת כתפיים.
2. אגב למה דדליפט נכנס תחת גב?
3. אני אישית מעדיפה לפצל את האימון רגליים לתתי פיצולים, נגיד B1 וB2 ולהכניס באחד סקוואט ובאימון השני דדליפט.
4. אני לא מכירה את ההיסטוריה שלך באימונים אבל תבדוק אם יש מספיק דגש ברגליים על שרשרת קדמית.
5. למה נתת יותר סטים ליד קדמית מאשר יד אחורית?
6. לדעתי פשיטות גו מיותר לחלוטין- יש לך דדליפט ובנט אובר רואו זה מספיק לזוקפים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה הוותק שלך באימונים?
1. אני לא ממליצה לעשות חזה וכתפיים באותו אימון. הוריאציות השונות של לחיצות חזה מעוד מערבות כתף קדמית וזה יהווה גורם מגביל בלחיצת כתפיים.
2. אגב למה דדליפט נכנס תחת גב?
3. אני אישית מעדיפה לפצל את האימון רגליים לתתי פיצולים, נגיד B1 וB2 ולהכניס באחד סקוואט ובאימון השני דדליפט.
4. אני לא מכירה את ההיסטוריה שלך באימונים אבל תבדוק אם יש מספיק דגש ברגליים על שרשרת קדמית.
5. למה נתת יותר סטים ליד קדמית מאשר יד אחורית?
6. לדעתי פשיטות גו מיותר לחלוטין- יש לך דדליפט ובנט אובר רואו זה מספיק לזוקפים.
1. אוקיי, מקבל אז מה הפיצול שאת ממליצה?
2. רשמתי את זה תחת גב כי גם הגב מעורב שם הרבה אבל כעיקרון תראי שהוא מגיע ישר אחרי האימון רגליים והוא רק רשום תחת גב..
3. ואז יוצא כאילו פעם בשבוע דדליפט ופעם בשבוע סקוואט? נשמע מעניין
6. מקבל, הורדתי.

1. כשאני בAB אני בדרך כלל עושה באימון אחד רגליים כתפיים ובאימון שני חזה גב. בידוד ידיים זה לפי נוחות- באימון אחד יד קדמית ובשני יד אחורית.
את הAB אני מפצלת לתתי חלוקות- A1 A2 B1 B2, ולמשל באימון רגליים מפצלת לשרשרת קדמית/שרשרת אחורית לפי הצורך.

• פותח/ת השרשור
1. כשאני בAB אני בדרך כלל עושה באימון אחד רגליים כתפיים ובאימון שני חזה גב. בידוד ידיים זה לפי נוחות- באימון אחד יד קדמית ובשני יד אחורית.
את הAB אני מפצלת לתתי חלוקות- A1 A2 B1 B2, ולמשל באימון רגליים מפצלת לשרשרת קדמית/שרשרת אחורית לפי הצורך.
למה A1 A2 B1 B2, מה עוד את ממליצה לפצל חוץ מרגל קדמית ואחורית? איזה עוד שרירים הכוונה?

בפיצול שכזה אפשר לשחק עם משתנים של עצימות ונפח במהלך השבוע. זה נקרא DUP- פריודיזציה א-לינארית.
לצורך העניין B זה גב חזה, אתה יכול להחליט שB1 יהיה אימון עצימות- משמע משקלים כבדים (לעבוד בRM נמוך), וB2 יהיה אימון נפח- עבודה בטווחי חזרות בינוניים גבוהים.
זה אפשרות אחת לתכנון אימון, יש מגוון רב.

• פותח/ת השרשור
בפיצול שכזה אפשר לשחק עם משתנים של עצימות ונפח במהלך השבוע. זה נקרא DUP- פריודיזציה א-לינארית.
לצורך העניין B זה גב חזה, אתה יכול להחליט שB1 יהיה אימון עצימות- משמע משקלים כבדים (לעבוד בRM נמוך), וB2 יהיה אימון נפח- עבודה בטווחי חזרות בינוניים גבוהים.
זה אפשרות אחת לתכנון אימון, יש מגוון רב.
אוקיי הבנתי,
אם אני עושה חזה-גב זה אומר שהדדליפט לא יהיה ביום של הרגליים וטוב לעשות דדליפט בגב-רגליים לא? כי זה משלב את שני השרירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית