עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. אוקיי, מקבל אז מה הפיצול שאת ממליצה?מה הוותק שלך באימונים?
1. אני לא ממליצה לעשות חזה וכתפיים באותו אימון. הוריאציות השונות של לחיצות חזה מעוד מערבות כתף קדמית וזה יהווה גורם מגביל בלחיצת כתפיים.
2. אגב למה דדליפט נכנס תחת גב?
3. אני אישית מעדיפה לפצל את האימון רגליים לתתי פיצולים, נגיד B1 וB2 ולהכניס באחד סקוואט ובאימון השני דדליפט.
4. אני לא מכירה את ההיסטוריה שלך באימונים אבל תבדוק אם יש מספיק דגש ברגליים על שרשרת קדמית.
5. למה נתת יותר סטים ליד קדמית מאשר יד אחורית?
6. לדעתי פשיטות גו מיותר לחלוטין- יש לך דדליפט ובנט אובר רואו זה מספיק לזוקפים.
למה A1 A2 B1 B2, מה עוד את ממליצה לפצל חוץ מרגל קדמית ואחורית? איזה עוד שרירים הכוונה?1. כשאני בAB אני בדרך כלל עושה באימון אחד רגליים כתפיים ובאימון שני חזה גב. בידוד ידיים זה לפי נוחות- באימון אחד יד קדמית ובשני יד אחורית.
את הAB אני מפצלת לתתי חלוקות- A1 A2 B1 B2, ולמשל באימון רגליים מפצלת לשרשרת קדמית/שרשרת אחורית לפי הצורך.
אוקיי הבנתי,בפיצול שכזה אפשר לשחק עם משתנים של עצימות ונפח במהלך השבוע. זה נקרא DUP- פריודיזציה א-לינארית.
לצורך העניין B זה גב חזה, אתה יכול להחליט שB1 יהיה אימון עצימות- משמע משקלים כבדים (לעבוד בRM נמוך), וB2 יהיה אימון נפח- עבודה בטווחי חזרות בינוניים גבוהים.
זה אפשרות אחת לתכנון אימון, יש מגוון רב.