הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כמה קילו שריר מתאמן על חומרים יכול לעלות בתקופה מסויימת?

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
שאלה תאורטית- נניח מתאמן בינוני עם גנטיקה ממוצעת משתמש בחומרים, כמה קילו שריר יוכל לעלות בתקופה של חודש-שלושה חודשים?
אני לא מתכוון להשתמש בחומרים סתם שואל מסקרנות.

בגלל זה שאלתי מבחינה תאורטית, אבל הבנתי אותך.
מישהו שחומרים משפיעים עליו בצורה מאוד טובה יכול לעלות 10 קילו שריר נקי בשלושה חודשים? אפשרי דבר כזה?
10 קילו שריר נקי?
אולי כמה שנים של סייקל ללא הפסקות, תזונה מצויינת ואימונים מתוכננים היטב.

• פותח/ת השרשור
10 קילו שריר נקי?
אולי כמה שנים של סייקל ללא הפסקות, תזונה מצויינת ואימונים מתוכננים היטב.
אני אגיד לך למה אני שואל..
תמיד רואים בהוליווד את כל השחקנים שמתכוננים לתפקידים בזמן די קצר ועולים המון במסת השריר שלהם (ברור שקיים שימוש בחומרים עם מומחים צמודים).

אני אגיד לך למה אני שואל..
תמיד רואים בהוליווד את כל השחקנים שמתכוננים לתפקידים בזמן די קצר ועולים המון במסת השריר שלהם (ברור שקיים שימוש בחומרים עם מומחים צמודים).
שכחת להוסיף אפקטים של CGI

שכחת להוסיף אפקטים של CGI
אני חושב שזה דיי נדיר שמשתמשים בcgi לזה, אצל רוב שחקני גיבורי העל רואים שהם באמת בגודל שבו הופיעו בסרט בכל סרטוני האימונים שלהם (יוצא פה בהנחה שלא מוסיפים cgi גם לסרטונים), ובסך הכל השינויים שלהם לא מטורפים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שזה דיי נדיר שמשתמשים בcgi לזה, אצל רוב שחקני העל רואים שהם באמת בגודל שבו הופיעו בסרט בכל סרטוני האימונים שלהם (יוצא פה בהנחה שלא מוסיפים cgi גם לסרטונים), ובסך הכל השינויים שלהם לא מטורפים.
מסכים, ריאן ריינולדס למשל דיבר על העבודה הקשה שהוא היה צריך לעשות בשביל להיראות כמו שהוא נראה על המסך.. שאלו אותו על cgi והוא אמר שלצערו זה ממש לא.
בכל מקרה תודה

לא הפחתתי לרגע בערכה של העבודה הקשה של אלו שעברו שינוי משמעותי וראוי להערכה
עם זאת, יש טכניקות מדיה שמבוצעות בכדי להאדיר מראה כזה או אחר באופן שיראה משמעותי

• פותח/ת השרשור
עם זאת, יש טכניקות מדיה שמבוצעות בכדי להאדיר מראה כזה או אחר באופן שיראה משמעותי
כמובן.

בליגת הצדק השתמשו בטכניקות הסרת שפם 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית