הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל בזמן רואוקוטן

אני בדרך כלל לא יכול להגיב לפוסטים כאלה בלי לעג וציניות אבל אגיד משהו יותר רציני הפעם.
הגעתי לתוצאות שכל בנאדם ממוצע שבא לחדר כושר היה יותר ממרוצה מהן גם מבחינת משקלים וגם המראה.
בזמן האחרון בזכות הפציעה וזה שלקחתי מאמן הבנתי שעשיתי הרבה דברים לא בצורה נכונה וישר לי עוד מלא מה ללמוד ולהתקדם בצורה הטבעית.
מה זה יהיה בשבילך אם תתחיל סייקל?
תבזבז כסף, תסכן את הבריאות ותגיע לתוצאות סבירות.
יש לך כל כך הרבה מה להשתפר מבחינת תזונה, תכנון אימונים וטכניקת ביצוע שחבל אם תהחר בדרך הקלה והפשוטה ותגיע לתוצאות פחות טובות ממה שהיית מגיע אם היית משתפר באימונים והתזונה ואז אולי בעוד כמה שאני שבאמת תגיע למשהו שוקל שימוש בחומרים.
99 אחוז מהאנשים שאני רואה מתחילים לקחת חומרים זה כי הם עצלנים שלא בא להם ללמוד ולהשתפר או כאלה שחושבים שהם יודעים הכל בזמן שהם לא יודעים הרבה בכלל.
כל כך הרבה מפגרים על חומרים שאפילו שלא יודעים דבר ולוחצים פחות מבנאדם שמתאמן נורמלי בצורה טבעית אני רואה...
בקיצור אל תחפש את הדרך הקלה, תחפש את הנכונה גם אם זה מעצבן וקשה ולא מושך כמו לראות תוצאות בלי יותר מדי מאמץ.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית