הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מייפרוטאין VS פיור

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
מתלבט אם להזמין שק ממייפרוטאין לכבוד ההנחות לחנוכה או לקנות מאמינו שופ חלבון של פיור כי הבנתי שהטעמים שלו ממש טובים וגם טעמתי את הריבת חלב וממש אהבתי, הדבר היחיד שמפחיד אותי זה האיכות של החלבון, מישהו התנסה בשניהם ויכול לעזור לי עם ההתלבטות?
החלבון של מייפרוטאין נבדק במעבדה וקיבל ציונים ממש גבוהים, לא מצאתי שום מידע על החלבון של פיור באינטרנט, מבחינת ערך ביולוגי של חלבון אני יודע שהחלבון הוא חלבון מי גבינה אבל איזה חלבון נחשב ליותר "נקי" מחומרי טעם וריח מלאכותיים?
תודה לעוזרים.

באמינושופ יש לך טעימות של שניהם, אתה יכול ללכת ולהחליט מה יוצר טעים לך. (לא יודע אם יש מייפרוטאין כי אזל מהמלאי).
מנסיון, שניהם טעימים אבל בין הטעמים שטעמתי הפיור היה יותר טעים.
שניהם אמינים מאוד ועברו בדיקות צד ג׳ ככה שאין לך מה לדאוג לגבי האיכות...

אולי ניסיתם את הטעמים הלא נכונים, הטעמים שאני אוהב בMP יותר טובים מכל שאר האבקות שניסיתי עד עכשיו...

strawberry cream
apple crumble and custard
blueberry cheesecake
strawberry jam roly poly
blueberry

יש עוד כמה שניסיתי, היו איזה שניים גרועים, וsummer fruits היה נחמד אבל האלה למעלה באמת טובים (לא רק אני אמרתי).

מכיר בערך 4-5 טעמים של כל אחת מהחברות
לדעתי אפשר להגיד באופן כללי שהטעמים של מייפרוטאין יותר עדינים(נכון כנראה בהשוואה לרוב החלבונים), יש כאלה שחסר להם טעם, יש כאלה שאוהבים ואומרים שככה לא נמאס מהחלבון לאורך הרבה זמן

• פותח/ת השרשור
יש לי את השוקולד בראוני של MP, טעם ממש סבבה, לא עפתי מהתלהבות אבל עוד מעט מסיים 5 ק"ג ולא מרגיש שכבר נמאס לי מהטעם.
טעמתי את הריבת חלב של פיור והיא טעימה אבל מתוקה בטירוף ביחס למה שהתרגלתי מ-MP, מבחינת טעם אין לי בעיה עם שניהם והאמת שיש לי רף ממש נמוך והאבקה צריכה להיות ממש חרא טהור כדי שלא אוכל לשתות אותה, רק חשוב לי שהאיכות של החלבון תהיה כמה שיותר גבוהה ועם כמה שפחות ממתיקים וכימיקלים כי אני צורך כמות גבוהה ביום ורוצה שזה יהיה כמה שיותר נקי, אם הפיור ממש מפוצץ ממתיקים לעומת MP נראה לי שאוותר אבל לא מצאתי שום מידע על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית