הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מייפרוטאין, מזתמשים בקוד ו2 הצדדים מקבלים 74שח

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
הם עשו שזה יהיה ווין ווין, יש פה מישהו שפותח משתמש חדש להזמנת בלאק פריידאי והיה רוצה להשתמש בקוד שלי? (שתינו מרוויחים מזה)

או שמשלמים מחיר אסטרונומי על משלוח ואז העסקה לא משתלמת, או שעוברים את רף המכס ואז העסקה לא משתלמת.
זה חשבון פשוט.

• פותח/ת השרשור
או שמשלמים מחיר אסטרונומי על משלוח ואז העסקה לא משתלמת, או שעוברים את רף המכס ואז העסקה לא משתלמת.
זה חשבון פשוט.
העסקה משתלמת גם אם מעלים את המשלוח כשמדובר בחטיפי חלבון.
תציין לי חברה שמוכרת חטיפי חלבון במכירים דומים.

אם המדד שלך זה מחיר חטיפי חלבון שלהם ביחס למחיר חטיפי חלבון בארץ, הם אכן עדיין זולים יותר.

אני בוחן את המחיר שלהם ביחס למנת חלבון.
במבצעים הגדולים שלהם בעבר עלות 20 גרם החלבון שבחטיפים הסתכמה אחרי משלוח בכ-3.8-4.0.
היום העלות אצלם כמעט כפולה אז בראייה של מחיר מנת החלבון העסק פשוט לא משתלם.

• פותח/ת השרשור
אם המדד שלך זה מחיר חטיפי חלבון שלהם ביחס למחיר חטיפי חלבון בארץ, הם אכן עדיין זולים יותר.

אני בוחן את המחיר שלהם ביחס למנת חלבון.
במבצעים הגדולים שלהם בעבר עלות 20 גרם החלבון שבחטיפים הסתכמה אחרי משלוח בכ-3.8-4.0.
היום העלות אצלם כמעט כפולה אז בראייה של מחיר מנת החלבון העסק פשוט לא משתלם.
עדיין עלות של חטיף אחרי משלוח יוצא משהו כמו 5-6 שקל, אין את זה לא באייהרב ולא בארץ.
וגם האמת לא הזמנתי עכשיו כי באמת היו לי הזמנות גם עם הדמי משלוח שהיה עולה לי 4 שקל בערך והמבצע בלאק פריידאי הזה היה מעפן.

אני מאד אוהב את חטיפי ה-impact שלהם בטעם שוקולד מריר-מלח ים.
הזמנתי כמה וכמה פעמים מהם במבצעי עבר. כאמור במחיר סופי של פחות מ-4 שקלים ליחידה.

עכשיו, עם קומבינת המשלוחים שלהם, אם לא עוברים את רף $75 העלות של יחידה יוצאת כ-7.5 שקלים.
אם עוברים את ה-$75 דולר המחיר ליחידה צונח לכ-5.5 ש״ח - אבל זה גם אומר הזמנה בכמעט 400 שח במצטבר.

בשני המקרים, סקופ של אבקת חלבון יוצא זול יותר.
שיחנקו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית