הגיע אלי כורכומין של מייפרוטאין ובתוך הקפסולות יש נוזל ולא אבקה. זה תקין ?
Curcumin & Vitamin D3 Capsules
Curcumin & Vitamin D3 Capsules
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כורכומין ביחד עם ויטמין D אז אולי זה שונה מקפסולות אחרות שם זה כורכומין.
אגב שמת לב שהכמות כורכומין שם היא כלום בערך? יש שם 60 מ"ג בשתי קפסולות, כשאצל חברות אחרות יש 500-1000 מ"ג בקפסולה.
זה עוד לפני ששואלים את השאלה למה זה טוב בכלל לקחת כורכומין (אני טוען ש 2 גרם ביום למשך שבוע-שבועיים עזר לי עם דלקות במרפק ובכתף איזה פעמיים, אחרים אומרים שאין מחקר שתומך בזה לכן זה ברוסיינס אז אני לא טוען את זה)
זה לא עובד ככה. תוספי תזונה מגיעים בתצורות שונות ולכל תצורה זמינות ביולוגית שונה ולכן גם המינונים הם שונים.יש שם 60 מ"ג בשתי קפסולות, כשאצל חברות אחרות יש 500-1000 מ"ג בקפסולה
זה לא עובד ככה. תוספי תזונה מגיעים בתצורות שונות ולכל תצורה זמינות ביולוגית שונה ולכן גם המינונים הם שונים.
לצורך העניין לגבי כורכומין, הזמינות הביולוגית של קפסולה נוזלית היא גבוהה פי כמה וכמה מזו כדור שהוא תמיסה למשל.
מעניין, לא ידעתי. איך אפשר לדעת נגיד ה 30 מ"ג שיש בקפסולה נוזלית כאן לכמה בערך זה שקול בקפסולה עם אבקה?זה לא עובד ככה. תוספי תזונה מגיעים בתצורות שונות ולכל תצורה זמינות ביולוגית שונה ולכן גם המינונים הם שונים.
לצורך העניין לגבי כורכומין, הזמינות הביולוגית של קפסולה נוזלית היא גבוהה פי כמה וכמה מזו כדור שהוא תמיסה למשל.
מעניין, לא ידעתי. איך אפשר לדעת נגיד ה 30 מ"ג שיש בקפסולה נוזלית כאן לכמה בערך זה שקול בקפסולה עם אבקה?
תמיסה זה לא נוזל, אם לחדד יותר אז התכוונתי לתמיסה מוצקה (טבליה).אגב התכוונת לכתוב "אבקה" במקום "תמיסה" אני מאמין. כי תמיסה היא נוזל
קשה לומר מספרית כי זה לא המרה ליחידה שונה, גם לא תמיד נרצה בהכרח את הספיגה המהירה יותר.מעניין, לא ידעתי. איך אפשר לדעת נגיד ה 30 מ"ג שיש בקפסולה נוזלית כאן לכמה בערך זה שקול בקפסולה עם אבקה?
למה לקחת תוסף כורכומין מה זה נותן ?
תוסף די מיותר. תרכובת עם פוטנציאל בריאותי שבפרקטיקה צריך מינונים מאוד גבוהים כדי לקבל ממנו תועלת, קל וחומר כשהספיגה שלו כזו גרועה.למה לקחת תוסף כורכומין מה זה נותן ?
תוסף די מיותר. תרכובת עם פוטנציאל בריאותי שבפרקטיקה צריך מינונים מאוד גבוהים כדי לקבל ממנו תועלת, קל וחומר כשהספיגה שלו כזו גרועה.
אם אתה מחפש תוסף תבדוק שהוא מכיל פיפרין, משדרג את ספיגת הכורכומין בכמה דרגות
אם זה יש את זה בכורכום אז אפשר לקבל את זה מהתזונה , לא?
שום סיכוי, שונה לגמרי. רק אקסטרניאם זה יש את זה בכורכום אז אפשר לקבל את זה מהתזונה , לא?
האמת סקרן אותי ונכנסתי לקישור וממנו למחקר שהוא קישר ושם לא מצאתי את הסטטיסטיקה הזאת, אולי פספסתי כי אני בטלפון, אבל היה מעניין לראות שהכי קשים לעיכול ושיש להם סבירות לא להתמוסס באופן מלא היו הכדורים המוצקים בשונה מכדורים שמכילים אבקה ומעטפת ג׳לטין או מה שזה לא יהיה שעוטפים איתו כדוריםלפי האתר הנל כורכומין נוזלי נספק ב98 אחוז ואבקתי 39-53. עדיין הפערים גדולים.
Capsules vs Liquid vs Powder: What's the Best Way to Ingest Turmeric?
תעשה איזה פאף קטן הכל עובר.זה כורכומין ביחד עם ויטמין D אז אולי זה שונה מקפסולות אחרות שם זה כורכומין.
אגב שמת לב שהכמות כורכומין שם היא כלום בערך? יש שם 60 מ"ג בשתי קפסולות, כשאצל חברות אחרות יש 500-1000 מ"ג בקפסולה.
זה עוד לפני ששואלים את השאלה למה זה טוב בכלל לקחת כורכומין (אני יכול לטעון ש 2 גרם ביום למשך שבוע-שבועיים עזר לי עם דלקות במרפק ובכתף איזה פעמיים, אחרים אומרים שאין מחקר שתומך בזה לכן זה ברוסיינס אז אני לא טוען את זה)