הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי ניתוח גניקומסטיה

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום עברתי ניתוח גניקומסטיה לפני חודשיים היה לי גם בימין וגם בשמאל בימין היה לי יחסית הרבה גניקו ובשמאל היב לי קצת יש שינוי במראה ושאני שם חולצה צמודה אבל עדין יש בליטה קטנה והפטמות עדיין נפוחות שמעתי שאומרים הרבה שעם הזמן זה ממשיך עוד להשתנות השאלה שלי אם זה אמיתי? יש פה אנשים שבאמת אחרי כמה חודשים התחילו לראות עוד שינויים

לוקח עד שנה לקבל את התוצאה הסופית מאחר והעור אלסטי ונמתח

• פותח/ת השרשור

אם באיזור שהיה יותר גניקו שזה צד ימין אצלי אני מרגיש גוש קשה באיזור של החזה זה יכול עדיין להיות בצקות או נפיחות מהניתוח? (עבר חודשיים בדיוק) או שזה יכול להיות גניקו המנתח אמר לי שזה עוד מוקדם לדעת כי זה כלום זמן ורק אחרי חצי שנה יהיה בערך תובה השאלה שלי מה הסיכוי שזה עדיין בצקות ןנפיחות בגלל הניתוח ולא גניקו שנשאר/חוזר

זו עדיין יכולה להיות נפיחות. אחרי חצי שנה אם זה עדיין שם אז כנראה שזה ישאר שם

• פותח/ת השרשור
זו עדיין יכולה להיות נפיחות. אחרי חצי שנה אם זה עדיין שם אז כנראה שזה ישאר שם

צדקת באמת ירד כל הנפיחות והאיזור התעצב יפה רק שיש בעיה אחרת בצד ימין היה לי כמות גדולה ועור עודף והרופא עשה חתך עם שאיבה והאיזור נראה מעולה בצד שמאל היה לי קצת גניקו והוא עשה שם רק שאיבה ומשום מה זה נראה לי נשאר ולא יצא כי הצד שמאל נשאר עם פטמה נפוחה ונופלת מה שאומר שהגניקו לא יצא מהשאיבה דיברתי איתו על זה ורוב הסיכויים שנעשה ניתוח חוזר בשביל צד שמאל מבאס חשבתי לסיים עם זה אחת ולתמיד...

צדקת באמת ירד כל הנפיחות והאיזור התעצב יפה רק שיש בעיה אחרת בצד ימין היה לי כמות גדולה ועור עודף והרופא עשה חתך עם שאיבה והאיזור נראה מעולה בצד שמאל היה לי קצת גניקו והוא עשה שם רק שאיבה ומשום מה זה נראה לי נשאר ולא יצא כי הצד שמאל נשאר עם פטמה נפוחה ונופלת מה שאומר שהגניקו לא יצא מהשאיבה דיברתי איתו על זה ורוב הסיכויים שנעשה ניתוח חוזר בשביל צד שמאל מבאס חשבתי לסיים עם זה אחת ולתמיד...

יאפ, שינוים תראה עד שנה. יתכן ואפילו אחרי שנה.
לצערך אם לא עשו כריתה צריך חוזר, לכן אני ממליץ מאוד על כריתה.
ואם למישהו עוד יצא לראות את הפוסט הזה, אני ממליץ מאוד על דוקטור ערן חדד. ואני אומר את זה בתור אחד שעשה פעמיים.

• פותח/ת השרשור
ואם למישהו עוד יצא לראות את הפוסט הזה, אני ממליץ מאוד על דוקטור ערן חדד. ואני אומר את זה בתור אחד שעשה פעמיים.
אני מניח שבגלל שבצד שמאל יש כמות קטנה אז המנתח חשב לעשות רק שאיבה הבנתי שזה מקובל בניתוח גניקו לעשות רק שאיבה במקום כריתה במצב של כמות קטנה חבל רק שזה לא עשה תעבודה ואהיה צריך לעבור ניתוח חוזר..

אני מניח שבגלל שבצד שמאל יש כמות קטנה אז המנתח חשב לעשות רק שאיבה הבנתי שזה מקובל בניתוח גניקו לעשות רק שאיבה במקום כריתה במצב של כמות קטנה חבל רק שזה לא עשה תעבודה ואהיה צריך לעבור ניתוח חוזר..

לא נעים לי להגיד, אבל זאת טעות חמורה. גם לי עשו רק שאיבה בשני הצדדים ויצאתי ממש לא מרוצה.
בשביל המראה שאתה מחפש אתלט וחזה שטוח זה רק כריתה. שאיבה תעבוד במקרה ומדובר בשומן... אך ללא כריתה זה ביש.

• פותח/ת השרשור
לא נעים לי להגיד, אבל זאת טעות חמורה. גם לי עשו רק שאיבה בשני הצדדים ויצאתי ממש לא מרוצה.
בשביל המראה שאתה מחפש אתלט וחזה שטוח זה רק כריתה. שאיבה תעבוד במקרה ומדובר בשומן... אך ללא כריתה זה ביש.
וזה זניח בגלל שחזרתי לאימונים זה סתם תוקע אני במסה עד יולי אחרי זה אעשה חיטוב לאחוז שומן 9-10 בשביל להגיע לניתוח מחוטב שבוודאות ידעו כמה גניקו ואיפה ואז שוב הפסקה של 3 חודשים מאימונים לא הבנתי למה מקובל לעשות רק שאיבה במצב של גניקו בכמות קטנה אם הוא עדיין לא יוצא

(זה לא קשור לרשלנות של המנתח דבר כזה?)

וזה זניח בגלל שחזרתי לאימונים זה סתם תוקע אני במסה עד יולי אחרי זה אעשה חיטוב לאחוז שומן 9-10 בשביל להגיע לניתוח מחוטב שבוודאות ידעו כמה גניקו ואיפה ואז שוב הפסקה של 3 חודשים מאימונים לא הבנתי למה מקובל לעשות רק שאיבה במצב של גניקו בכמות קטנה אם הוא עדיין לא יוצא

(זה לא קשור לרשלנות של המנתח דבר כזה?)

לא, לא קשור לרשלנות של המנתח לדעתי.
כריתה לרוב נעשית עם חתך מתחת לעטרה ולכן נחשב "פולשני" יותר , לכן העדפה היא לפתח קצת בצד ושאיבה.
חשש נוסף הוא הורדה של יותר מידי ריקמה ואז תיווצר שקיעה באיזור העטרה.

אגב לא צריך להיות חטוב בשביל ניתוח כזה, זה משהו שהמנתח צריך להגיד. וכן אני יודע כמה זה מבאס לחכות וכו'...

• פותח/ת השרשור
לא, לא קשור לרשלנות של המנתח לדעתי.
כריתה לרוב נעשית עם חתך מתחת לעטרה ולכן נחשב "פולשני" יותר , לכן העדפה היא לפתח קצת בצד ושאיבה.
חשש נוסף הוא הורדה של יותר מידי ריקמה ואז תיווצר שקיעה באיזור העטרה.

אגב לא צריך להיות חטוב בשביל ניתוח כזה, זה משהו שהמנתח צריך להגיד. וכן אני יודע כמה זה מבאס לחכות וכו'...
ידוע לך כמה עולה חדר ניתוח בשביל ניתוח חוזר?עוד 10 ימים יש לי ביקורת והוא אמר שאם הוא ימצא לנכון אז הוא יעשה ניתוח חוזר אמר שאשלם רק על חדר ניתוח אתה יודע כמה זה בערך יעלה לי?

ידוע לך כמה עולה חדר ניתוח בשביל ניתוח חוזר?עוד 10 ימים יש לי ביקורת והוא אמר שאם הוא ימצא לנכון אז הוא יעשה ניתוח חוזר אמר שאשלם רק על חדר ניתוח אתה יודע כמה זה בערך יעלה לי?

עלות חדר ניתוח היא לדעתי פונקציה של זמן... בכל מקרה זה יהיה כמה אלפי שקלים. לא כמו הניתוח המקורי אבל עדיין לא משהו זול ...

• פותח/ת השרשור
עלות חדר ניתוח היא לדעתי פונקציה של זמן... בכל מקרה זה יהיה כמה אלפי שקלים. לא כמו הניתוח המקורי אבל עדיין לא משהו זול ...

עברתי את הניתוח החוזר לפני שבוע ואכן בצד שמאל היה לי חתיכה של 26 גרם של גניקו שיצא המנתח אמר שבצד שמאל הוא עשה רק שאיבה בניתוח הראשון ובניתוח החוזר הוא עשה כריתה אז עכשיו נקווה לטוב

נ.ב בניתוח הראשון הוא הוציא חתיכה מצד ימין של 40 גרם ובצד שמאל בניתוח החוזר הוא הוציא 26 גרם אלה נחשבות חתיכות גדולות לעומת אחרים? מסקרן אותי..

• פותח/ת השרשור

אשמח לעצה ממך בגלל שאתה מבין בנושא עברתי ניתוח חוזר לגניקומסטיה עקב רקמה בצד שמאל שלא ירדה כי המנתח עשה רק שאיבה בלי כריתה והיום הוא הוריד לי תפלסטרים שהיו על הפטמות (חודש אחרי הניתוח השני) ובאמת החזה שטוח אבל בצד שמאל יש שקע קטן בין צידי החזה לפטמה הוא לא שקע גדול אבל עדיין יש קצת המנתח אמר שזה יכול להיות בצקת וזה יעבור עם הזמן וגם שתחזור להתאמן החזה יתרחב וזה יסתדר יש אמת במה שהוא אומר? שקע קטן בחזה בניתוח גניקומסטיה זה משהו שיכול להיעלם לבד עם ההחלמה? ואם לא איך מטפלים בזה צריך חזה ניתוח חוזר?!!

היי, שאלה לגבי דר חדד.
מצד אחד אתה מסביר ובצדק למה כריתה חיונית להשגת תוצאה קבועה ואסתטית. מצד שני למיטב ידיעתי דר חדד עובד בשיטה סגורה ללא חתך בעטרה. זאת אומרת שאיבת שומן פלוס שאיבה מסוימת של רקמת השד, ולכן לא באמת יכול לכרות את כל הרקמת השד כמו בניתוח מהסוג ה"רגיל".
יש כמובן לשיטה שלו יתרונות בכך שהסיכון לשקיעת הפטמה נמוך בהרבה (למרות שרופאים מאוד טובים יודעים לשים מתחת שומן כדי למנוע זאת.)
אני גם לא מבין איך השטיה הסגורה יכולה לטפל בפטמות נפוחות שנובעות דווקא מהחלק הרקמתי שנמצא מתחת והכי צמוד לפטמה. אותו בלתי אפשרי להוציא ללא כריתה.
שאלתי בגדול- איך זה מסתדר עם ההמלצה על ערן חדד, האם אצלך הוא עשה אחרת והשתמש בשטיה הותיקה לכריתה?

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית