הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

לירון123123

משתמש פעיל
412
28
נק' מוניטין:
36
412
28
בזמנו,לפי מה שראיתי על התווית(לפני כמה חודשים טובים),החלבון של גל אור ב180 היה נראה לי לא משתלם מבחינת אחוז חלבון ומקורות חלבון(לא מנסה לעשות שם רע או משהו,אלא משהו שראיתי).
עכשיו לאחר שראיתי את המצבע של אמינושופ באינטרנט נכנסתי לאתר שלהם וראיתי ערכים שונים(לטובה),ממה שראיתי אז בחנות.
האם הם שינו את הפורמולה,ושווה יותר לקנות עכשיו?

לא זכור לי שמשהו השתנה, יכול להיות שהסתכלת אז על חלבון אחר.
אני קניתי 2 דליים של גל אור לא מזמן ומרוצה.
אף פעם לא הבנתי מה הקטע לקבוע על פי אחוז החלבון אם הוא טוב או לא. תעשה פשוט חישוב כמה חלבון יש לך סך הכל בשקית. נגיד מיי פרוטאין המנות קטנות מאוד של 19 גרם חלבון למנה אבל 19×100=1900 גרם בשקית לעומת 25×70=1750 בכל דלי ממוצע ובמי פרוטאין יוצא יותר חלבון. זה לא משנה אם יש לך גרם אחד פחמימה, 2 גרם או 5 במנה. זה פשוט לא משפיע על כלום.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי מה הקטע לקבוע על פי אחוז החלבון אם הוא טוב או לא. תעשה פשוט חישוב כמה חלבון יש לך סך הכל בשקית. נגיד מיי פרוטאין המנות קטנות מאוד של 19 גרם חלבון למנה אבל 19×100=1900 גרם בשקית לעומת 25×70=1750 בכל דלי ממוצע ובמי פרוטאין יוצא יותר חלבון. זה לא משנה אם יש לך גרם אחד פחמימה, 2 גרם או 5 במנה. זה פשוט לא משפיע על כלום.
אני לא מסתכל על כמה פחמימה יש כי זה זניח,הקטע הוא שזה באסה שאתה קונה אבקת חלבון,שבתאכלס יש שם נניח 64 אחוז חלבול שזה יותר קרוב לחצי דלי ולא "מקדש" את השם של זה.
מה עוד שאני מסתכל פר מנה ולא פר דלי,זה כמו שתסתכל על כמה גרם חלבון יש לך בפרה שלמה כפקטור להרבה חלבון שם..

• פותח/ת השרשור
כן אבל במיי פרוטאין יש 100 מנות של 19 גרם חלבום ואת תסתכל על חלבון פר מנה זה יטעה אותך.
אני תמיד מסתכל לפי 100 גרם,לקח לי איזה כמה דקות להמיר את הנתונים של מיי פרוטאין ל100 גרם לפני שקניתי,מה גם שלא ראיתי בדיקות מעבדה לגלאור..

לאבקה כזאת זולה אין מה לצפות שיהיו בדיקות. אני בכלל קניתי אותה במחיר 100 שקל לדלי. כשמיי פרוטאין יגיע אני קונה רק אותו.

• פותח/ת השרשור
לאבקה כזאת זולה אין מה לצפות שיהיו בדיקות. אני בכלל קניתי אותה במחיר 100 שקל לדלי. כשמיי פרוטאין יגיע אני קונה רק אותו.
הממ בקצב הזה לא הייתי סומך על ההגעה המיוחלת..

הממ בקצב הזה לא הייתי סומך על ההגעה המיוחלת..
סך הכך יש לי חלבון כרגע לכמה חודשים ואם אין חלבון משתלם אז אני לא קונה ומסתפק באוכל. הפיור מעולה אבל הטעמים דיי נמאסו עליי ואני גם מאוד ביקורתי כלפי הטעם כי כמעט כל טעם מתחיל להגעיל אותי ברמות אחרי תקופה של כמה שבועות.

• פותח/ת השרשור
סך הכך יש לי חלבון כרגע לכמה חודשים ואם אין חלבון משתלם אז אני לא קונה ומסתפק באוכל. הפיור מעולה אבל הטעמים דיי נמאסו עליי ואני גם מאוד ביקורתי כלפי הטעם כי כמעט כל טעם מתחיל להגעיל אותי ברמות אחרי תקופה של כמה שבועות.
i feel you brah

ואתה סומך על החלבון הזה? אני מתכוון מבחינת אמינו ספיקינג וכאלה.. פעם שאלתי אותו אם יש לו בדיקות מעבדה או משהו אז הוא סירב לענות ואשכרה מחק את השאלה. לא הייתי סומך כל כך על איכות החלבון הזה.

ואתה סומך על החלבון הזה? אני מתכוון מבחינת אמינו ספיקינג וכאלה.. פעם שאלתי אותו אם יש לו בדיקות מעבדה או משהו אז הוא סירב לענות ואשכרה מחק את השאלה. לא הייתי סומך כל כך על איכות החלבון הזה.
קניתי 2 דליים ב100 שקל כל אחד אז לא כזה נורא אם יש שם 20 גרם במקום 25.

התקשרתי אליהם ל2 סניפים שונים והם אמרו שיש לגל אור בדיקת מעבדה בוודאות , משהו מוזר פה

למה שלא תזמין מהאתר של מאי פרוטאין כשיש מבצעים? יוצא זול בהרבה

התקשרתי אליהם ל2 סניפים שונים והם אמרו שיש לגל אור בדיקת מעבדה בוודאות , משהו מוזר פה
הם מעולם לא פירסמו בדיקות מעבדה. הוא אמר לי ואני מצטט ״גם באוכל שאתה קונה אתה מבקש בדיקות מעבדה״? חבל שלא עשיתי צילום מסך בזמנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית