הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע וינסטרול סטנזולול

יורזם

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
מה אתם אומרים עליו?
בתור חברה
ורציתי לדעת עם הסטרואיד הזה מקפיץ טסט

קבצים מצורפים

• AEB19E51-1365-493D-A84B-E9ED9840776F.jpeg
    AEB19E51-1365-493D-A84B-E9ED9840776F.jpeg
    KB 88.7 · צפיות: 199
1. בריטיש דיספנסרי המקורית לא קיימת יותר. מה שיש לך שם זה חיקוי. לא יודע אם טוב או לא.
2. ויני לבד? למה?!

• פותח/ת השרשור
1. בריטיש דיספנסרי המקורית לא קיימת יותר. מה שיש לך שם זה חיקוי. לא יודע אם טוב או לא.
2. ויני לבד? למה?!
דיברתי איתו אם הבנאדם שאלתי אותו גם למה לא לקחת אם זה דברים כנגד כמו liv52 ועוד כמה וכמה אמר לי אין סיבה כי אני עושה סייקל די קצת של 6 שבועות
2. ויני לבד? למה?!
מה שלא הבנתי מה הכוונה חיקוי זה אומר שאני שותה כדורים ריקים?

• פותח/ת השרשור
מה הוא אמר לגבי טסט כחומר בסיס?
לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו עכשיו הפחד שלי העיקרי זה שנפלתי לתרמית ואני שותה כדורים ריקים מויני

לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו עכשיו הפחד שלי העיקרי זה שנפלתי לתרמית ואני שותה כדורים ריקים מויני
זיוף לא בהכרח ריק. רוב השמות הגדולים בשוק היום זה זיופים.
הבעיה פה לא הזיוף אלא התצורה של סייקל.
בשורה תחתונה , חייב טסט בכל סייקל שנלקח.

• פותח/ת השרשור
זיוף לא בהכרח ריק. רוב השמות הגדולים בשוק היום זה זיופים.
הבעיה פה לא הזיוף אלא התצורה של סייקל.
בשורה תחתונה , חייב טסט בכל סייקל שנלקח.
תודה רבה אחי אני שאתקשר אליו ואזמין טסט בנוסף

לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו
יתכן שהסיבה שהוא אמר לך שלא צריך טסט היא פשוט בגלל שכרגע הדבר היחידי שיש לו זה הויני הזה. הדילרלטן המצוי ידחוף ללקוח מכל הבא ליד העיקר להרוויח עוד גרוש וחצי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית