עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי איתו אם הבנאדם שאלתי אותו גם למה לא לקחת אם זה דברים כנגד כמו liv52 ועוד כמה וכמה אמר לי אין סיבה כי אני עושה סייקל די קצת של 6 שבועות1. בריטיש דיספנסרי המקורית לא קיימת יותר. מה שיש לך שם זה חיקוי. לא יודע אם טוב או לא.
2. ויני לבד? למה?!
מה שלא הבנתי מה הכוונה חיקוי זה אומר שאני שותה כדורים ריקים?1. בריטיש דיספנסרי המקורית לא קיימת יותר. מה שיש לך שם זה חיקוי. לא יודע אם טוב או לא.
2. ויני לבד? למה?!
מה הוא אמר לגבי טסט כחומר בסיס?דיברתי איתו אם הבנאדם שאלתי אותו גם למה לא לקחת אם זה דברים כנגד כמו liv52 ועוד כמה וכמה אמר לי אין סיבה כי אני עושה סייקל די קצת של 6 שבועות
לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו עכשיו הפחד שלי העיקרי זה שנפלתי לתרמית ואני שותה כדורים ריקים מוינימה הוא אמר לגבי טסט כחומר בסיס?
זיוף לא בהכרח ריק. רוב השמות הגדולים בשוק היום זה זיופים.לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו עכשיו הפחד שלי העיקרי זה שנפלתי לתרמית ואני שותה כדורים ריקים מויני
תודה רבה אחי אני שאתקשר אליו ואזמין טסט בנוסףזיוף לא בהכרח ריק. רוב השמות הגדולים בשוק היום זה זיופים.
הבעיה פה לא הזיוף אלא התצורה של סייקל.
בשורה תחתונה , חייב טסט בכל סייקל שנלקח.
תקרא קצת בפורום על מבנה של סייקל לפני שאתה תוקע בעצמך מחט.תודה רבה אחי אני שאתקשר אליו ואזמין טסט בנוסף
יתכן שהסיבה שהוא אמר לך שלא צריך טסט היא פשוט בגלל שכרגע הדבר היחידי שיש לו זה הויני הזה. הדילרלטן המצוי ידחוף ללקוח מכל הבא ליד העיקר להרוויח עוד גרוש וחצי.לא הרחיב יותר מידי על הנושא אני התעקשתי שיוסיף לי עם זה עוד אמר שאין צורך אז הקשבתי לו